“Her daim kendin ol. Sen, seni anlayana mucizesin.”
Nazım Hikmet
Nazım Hikmet
Ben kendimi anlatıyorum da kim ne anlıyor hiçbir fikrim yok. Kimse içimi açıp görmüyor ki sonuçta, bazen kelimeler sanki onların duvarına çarpıp ta geri dönüyormuş gibi hissediyorum.
Aslında kimse kimseyi anlamıyor sanki. Herkes bir şeyler yaşıyor ve bir şeyler anlatıyor da herkes kafasına göre soylüyor.
Genelde bir şey anlatırsın takma kafana derler. Ya da neden öyle yapmadın derler. En nefret ettiğim kelimeler ve beni zerre anlamamışlar işte..
hayır asla kimse tarafından. he bi yere kadar anlayan var hiç yok değil :d ama genel olarak millet beynini hep müsait bi yerde indirmiş sanki. sonra benim beynim eriyo tükeniyorum bazen. hep bi agresiflik ki cahillik ve anlayamamazlık insanlarda agresiflik olarak dışa vuruyor. m*l m*l laf sokmaya çalışıyolar, susuyorum çünkü neden kudurayım? ksdjfhkgbsdf kendini haklı görüp biraz daha o ufacık beyniyle laf sokmaya çalışıyo yarepppi kurtar bu kullarını. eyyorlamam bu kadar
çok doldum knk
Genel olarak anlaşıldığımı düşünüyorum, evet. Ancak bazen bazı insanlar anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. O durumda da benim yapabilecek bir şeyim olmuyor. Ama zaten beni anlamayan insanları etrafımda bulundurmamayı tercih ediyorum. O yüzden çevremdeki insanların neredeyse tamamı beni anlar..
Cevap
1Cevap
Düşünmüyorum. İnsanlar anlamak istediği gibi, işine geldiği şekilde anlıyor. Karşısındaki insan ne anlatmak istiyor, ne hissediyor umurlarında değil.
Ben kendimi gayet net anlatıyorum da karşımdaki kişiler anlamamak için direniyor bazen.
Anlayan yok anlayan da bir tarafından anlıyor
Kimse anlamıyor anlayan da yanlış anlıyor 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?