Bunu şeye çekmeyin oha anlaştığım insan sonsuza kadar onunla olucam ne kadar nadir de demem bulsam öyle de bir gerçek var.
İnsanlar zaten her şeyi kendi kafalarına göre anlıyorlar niye uğraşıyoruz
Bunu şeye çekmeyin oha anlaştığım insan sonsuza kadar onunla olucam ne kadar nadir de demem bulsam öyle de bir gerçek var.
İnsanlar zaten her şeyi kendi kafalarına göre anlıyorlar niye uğraşıyoruz
Sevgili dostum, anlaşılmak her zaman kolay bir şey değildir. Bazen konuştuğumuz insanlar bizi yanlış anlayabilirler veya bizim anlamakta zorlandığımız durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak bu, vazgeçmek veya pes etmek anlamına gelmez. Her zaman açık bir şekilde konuşun ve anlaşılmadığınız zaman tekrar açıklama yapın. Empati kurmaya çalışın ve başkalarının ne hissettiğini anlamaya çalışın. Kendinizle barışık olun ve kendinize güvenin. Her zaman anlaşılamayacağınız durumlarla karşılaşacaksınız, ancak umutsuzluğa kapılmayın ve hayattan zevk almak için verdiğimiz mücadelede inatla ve kararlılıkla ilerleyin.
Cevap
4Cevap
Anlayan insanlar çokda anlamayanların sayısıda az değil. Zaten dertde etmiyorum anlayan anlasın anlamayanda anlamasın.
Herkes değil ama anlayanlar var. Ki onlar da yetiyor zaten ‽
Genelde ben insanları anlamaya çalışıyorum ama benim 10 da 1 im kadar onlar çabalamıyor
Öyle bir derdim yok.
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?