Mevzu benim önemsediğim kadar önemsenmez, gerekli değeri görmez diyip çok susmaya başladım da ben.
Size de oluyor mu böyle şeyler?

Mevzu benim önemsediğim kadar önemsenmez, gerekli değeri görmez diyip çok susmaya başladım da ben.
Size de oluyor mu böyle şeyler?

Çok defa bunu yaşadım. Off yeter deyip sohbeti yarıda bıraktığım çok oldu. Bakıyorsun ki karşı taraf kendi doğrusu dışında kimsenin düşüncesine onem vermiyor bırakıp gitmek farz oluyor
Ben arkadaşımla konuşmayı nerede kestim bana şok yaşattı ve hatırlıyorum hala meraktan çatlıyor iyi değildik kimle konuşuyorum ne yapıyorum hesap sormaya meraklı gerçekten sanane herşeyi dediğim halde işleterek hesap soruyor ama ona hesap sorunca deliriyor oldu başka emrin sonra alttan almaya çalıştı çünkü çocuk onu terketti demek ki neymiş göründüğü üzere bir arkadaş erkekler için satılabilirmiş ben umursamadım kendine yakışanı yaptı kazık attı yine tuzak kurdular baya düşürdü kendini gözümde saolsun
Evet oluyor, olmaya devam edeceğine hiç şüphem yok maalesef. Sabit fikirli biri benim penceremin varlığını dahi reddederken zamanımı bunu göstermeye çalışarak harcamam, kendimi yormam.
Evet, çok kez oluyor belli insanlara karşı. O yüzden hiçbir şey anlatmıyorum artık.
Kendileri öğreniyor zaten " noldu ya?, neyin var?, niye böyle yapıyorsun? " diye sorular sorarak.
Anlatsak anlamıyor, anlatmayınca niye anlatmadın oluyor. :D
Cevap
24Cevap
Amaaaan s. et zaten anlasa nolur dediğim oluyor shdh
Ay yok illa kendimi fıtık edene kadar mala anlatir gibi anlatıyorum benden adam olmaz
Kendimi anlatmak için o kadar fazla kelime öğrendim, öyle hitap şekilleri edindim ki içimdekilerin ve zihnimin yalnızca yüzde birlik kısmını ifade edebildim, onunda çok azı anlaşıldı. Çoğusunu sadece kalbimi açıp bakarsanız anlarsınız, ya da tam olarak aynı şeyi yaşamış birisi gözlerimden okuyabilir.
Zaman zaman bazı insanlar için oluyor.. Anlamak istemiyor zaten neden kendimi yorayım ki.. Ne hali varsa görsün..
Başıma geldiği oldu. Lakin şartlar müsait olmadığından mütevelli, anlatmaktan vazgeçmişimdir.
Ya da başımı insanlarla ağrıtmak istemediğimden.
Veya sanırım yaşlanıyorum.
Artık enerjimi iyi ve anlayışlı insanlara harcamak çok daha evladır.
Çok oluyor ya tam anlatacakken ufff kime anlatıyorum diyorum içimden
Neredeyse son 5 senem hep böyle geçti duvara konuşacağıma kendi kendime konuşurum daha iyi.
Her konu herkesin her zaman ilgisini çekmeyebilir. Bu doğal bir durum, zaten ilgilenmeyen birisine o konuyu detaylı anlatmak hem anlatana hem de dinleyene eziyet olur. Konuyla ilgilenen kişilerle o konuyu konuşurum.
Evet ama o kadar çaba gösterip, bir şeyleri açıklamaya çalışmak sonrasında hiçbir şey görememek, görmezden gelinmek. Bunlar olunca mecbur susuyorsun zaten. Kırıldığınla kalırsın, sinirli halinle yine kalırsın.
valla hayatım bak şöyle söyliyim inanılmaz bi boşvermişliğin içindeyim hani
O boşvermişlik bende de çok var
Tam anlatıcam bakıyorum dediğim önemsenmicek susuyorum😌 en azından çenem yorulmaz
Cok oluyor. Kelimelere dokmek zor, karsi tarafin onu anlamasi, empati kurabilmesi bir ayri zor.
önceden bazı şeyleri anlatırdım hatta bazı insanlara tekrar tekrar anlatırdım sonra dedim ki anlamıyorlar neden anlatıyosun en sonunda bende vazgeçtim herşeyden
Bu kadar ince düşünecek vaktim yok.. nerdz makara ben orada yanii😅😅
Evet. Anlatmayı iple çektiğim anlarda bile susar oldum. Sessizlik daha mantıklı geliyor. Dinleyen yoksa neden konuşmam gereksin ki?
İnsanlara laf anlatmaya çalışmaktansa susuyorum daha çok.
Çok olmuştur. Neyse diyip geçtiğim cümleler taşar bile.
Oluyor, dağa taşa anlatsam daha mantıklı geliyor.
Ben çok herşeyi konuşmam, bi kez söylerim anlaşılmadıysa duymayan kulağa bağırsan da nafile
Kafasının basmadığını farkettiysem anlatmaya devam etmiyorum. Kimse için yoramam kendimi
Evet. Eskisi gibi uzun uzun açıklama yapmıyorum artık.
Yok ister önemsesin ister önemsemesin anlatır geçerim
Sadece dinliyorum, anlatmıyorum. hiçbir şey yapmadan yorulmadan...
Boşuna dememişler "ne anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadarsın" diye
O yüzden karşıdakinin anladığı kadarı olup o seviyeyi kendime uygun görmediğim de çoğu zaman anlatmak yerine susmayı seçerim.
Evet çok oluyor ama artık anlatmakla uğraşıp kendi moralimi bozmak istemiyorum herkes kendi doğrusunu savunuyor anlamıyorlar ki benimde kendimce doğrularım var
Evet nasıl anlatırsam anlatayım anlamayan insanlar var en sonunda kendimi değersiz görüp anlatmaktan vazgeçiyorum bende
Sen anlatmayı çabalıyorsun karşı taraf inatla anlamamaya direniyor sonra sen çok yoruluyorsun bom boş insanlar bunlar değmez
Tabi ki ne zaman anlaşılmayacağımı düşünsem susarım.
Bu mevzuyu benden daha iyi kimse anlayamaz ya da dinleyemez diyip susuyorum
Çok oluyor. Anlayacaklarını düşünmüyorum o yüzden sessiz kalıyorum bazen.
Genelde yaptığım şey hjk
Anlaşılacak birini bulana kadar tavrımız budur
oldu ben de bıraktım anlatmayı
Son zamanlarda tam da bunu yapıyorum
Oluyor tabii ki, insan yoruluyor...
Çoğu kez yaşıyorum bu durumu.
bu ara öyle yaşıyorum
Anlatmaktan vazgeceli çok oldu..
Anlamayana anlatmayı bırakalı uzun zaman oldu
Oluyor, olmaz mı...
O kadar oldu ki ben de pes ettim yani
Evet olmazz mı!
Bu konuda benim çok oluyor
Cahil insan anlayışsız olur
Önceden olmuştu konuşmaya deymiyor bazen
Genelde öyle oluyor umursamıyorum sonra
Hemde o kadar çok oluyor ki
Artık yoruyor uzun uzun anlatmak
Oluyor bazen
Herkes kadar
Çok kez oldu
Son zamanlarda evet.
Bazen oluyor.
Çok susuyorum artık
Oluyor
Olluyor maalesef
Evet oluyor
Ben de artık herkese her şeyi anlatmıyorum.
Oluyor bazen
Herzaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?