Güncellemeler
1 yıl
Bütün evrendeki bana faydası olmayan tüm insanları silkeyim. Faydanız yok karışmayın bari ördek evlatları
Güncellemeler
1 yıl
Güncellemedeki çıkış aile görünümlü akrabalarıma özeldir 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Ailemden bıktım. Keşke gitseler gelmeseler uzun süre. İnzivaya bi çekilmeme izin vermedi kimse. Camdan atıcam kendimi yeter ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ah kuzum benimmmm
Senin seni cok seven bi sevgiliye ihtiyacin var
Prensesler gibi simarip nazlanmaya
Yav dayı bi sen dur bari ya
Hay senin dayina bee. Evet senin bunlara ihtiyacin var ama sen saygisiz bi kustahsin. Ben senin dayin degilim ne halin varsa gor.
Yav 😖😖yeter abw yeter be😫
Öyle deme kız aile herşeydir. Ailem varsa varım.
Ne güzel
Biraz sakinleşmen gerekiyor sankim 🤔
O kadarr sakinleştirdim ki kendimi kaç zamandır. Yine sakinleştiricem yine aynı halt. Yetti artık be canım var benimde vicdansız köpekler bunlar Allaha havale ediyorum ettik gerçi de o da ikiyüzlü ol diyor sanki sever gibi yap işini hallettir geç diyor dürüst vicdanım rahat yaşayamaicakmıuım bu şeyin dünyasında lan
İnsan gece olunca biraz daha duygusallaşıp daha kötü hissediyor. Sabah olunca yine çok güçlü rolüne bürünüp hayatına devam etmek zorunda kalıyor. Gelmeyi biz istemedik. Ama dünyaya geldik bir şekil yol bulup ya içinden çıkacaz ya içinde kaybolacaz kaybolmaktansa yol bulmayı yeğlerim umarım daha güçlü olacağın zamanlar gelir.
Başında akbabalar varken insanın nasıl güçlenebilir acaba? Artık zerre merhametim yok yüzümden anlaşılıyor neredeyse kükricem ama sakin kalıp köşeme çekiliyorum yetti vallahi yetti yok çözümü yok. Kaybolmaya teslim oldum😢kayboldum artık düzelemem de😢 neyse
O kadar dert anlatıyorum inanın boş sadece gün kurtarılıyor😐😞
Ne diyeyim zor olduğunu bütün kalbimle hissettim bir kısmını yaşamış kadar oldum umarım tüm istediklerin dilediğin gibi olur ama hayat her ne olursa olsun güçlü uyanabilecek kadar mecbur güzel olmasa da mecbur işte öyle ya da böyle ayakta kalacaz.
Ula noldu
Ula uşağım noldi
Senin şarteller iyi atmış
İçeri girip birinden çıkarıcam sinirimi onu da onlar beraberken yapamıyorum. Tek olucak babam ki saldırıim yeter
Şiiii sakin ol öfkeyle kalkıp zararla oturma
Bi ara yaptı vurdu bi sinirle 1 2 ay sonra güçlenir bende ona çıkıştım vurdum özünde hepsi çıkarcı iğrenç pislik insanlar. Güleryüzlü görünen neyse
Gel pusu kurak alak hepsini
Bu gülümsetti işte bomba kurup kaçsam diyorum ama yapmam yani. Ya hu adam olsaydılar da delirmeseydim be
boş ver be koyalım bombayı kökten bitsin bu mesela
Mesele
Kaçıncı kat
70