25 yaşımda bi baltaya sap olamamış mühendisim. Benden daha ufaklar kendi şirketini kurmuş yasıtlarım yurtdısında ben hala iş arıyorum.
Hayatta ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ikilemdeyim yardım edin
25 yaşımda bi baltaya sap olamamış mühendisim. Benden daha ufaklar kendi şirketini kurmuş yasıtlarım yurtdısında ben hala iş arıyorum.
Hayatta ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ikilemdeyim yardım edin
Senden daha küçük olup şirketi olanlar aileden zengin olanlardır. Bulunduğun durumda dert yanmak yerine daha iyisi olmak için çalış. Bir baltaya sap olamadım diye düşünme. Mühendislik okumuş tazecik bir insansın ve daha yolun çok başındasın
O şirketi kuranlar teknoparklarda kuranlar. Yani teknoloji sirketleri. Lisans dönemimde çok çalışırdım her yere atilirdim ama son 2 3 yılda hayatta mental olarak düşmeye başladım. Öncesinde aşırı atiktim fuarlardan fuarlara projelere koşarken şimdi evden çıkamıyorum
Herkes zaman zaman bunalımlar yaşayabilir. Böyle bir durumda psikolojik destek almak iyi gelebilir
Almaya başladım da mezun olalı 17 ay oldu işsizim
Daha gençsin illa ki mesleğini yapacaksın
Mühendislik bitti zaten kardeşim asgari ücretle çalışacaksan gel çalış diyorlar yoksa sen bilirsin... Bunun nedeni her yere şuursuzca özel üniversite açmalarından kaynaklı artık mühendisten mimardan geçilmiyor bu yüzden değerimiz düşüyor
Şu anda Almanca çalışıyorum b2 falan olunca doğrudan Almanya. Sende kendini kurtarmaya bak Türkiye bitik
Cevap
1Cevap
25 yasinda olup hâlâ okuyan da var ona bakarsan yani kendi hayatini baskalarinkiyle kiyaslama herkesin farkli bir hayati sartlari var
25 cok gec bir yas degil
Yüksek lisans yapiyorum ben de. Ama son iki yılda çok ikileme düştüm. Hayatta yol gösterecek kimse de yok öğrenebilecegim yer de yok
Fazla negatifsin şu an bulundugun yaş depresyon bunalım yaşı endişelerin normal ama sen bu endişeleri kafanda yorumluyorsun bu yorumlar negatif ve yanlış
Emin ol çok yol var tek yol yok
25 yaşında bir baltaya sap olamamış öğretmenim. 900 sıralamayla tasarruf tedbirleri takıldım. Evde yük gibiyim. Evlenip özel sektörde sürünmeyi düşünüyorum.
Ben de çok kötüyüm 25 yaşındayım ağız ve diş sağlığından mezunum işsizim kpss var napicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?