#Geleceğe yeni bir siz hazırlayabilmek ruhen yeniden doğuş mudur?

#Geleceğe yeni bir siz hazırlayabilmek ruhen yeniden doğuş mudur?

Geçmişimi tamamen ayrı yere koydum. İzleri sızıları elbette olacak. Ancak gelecek planı yaparken şu şöyle oldu daha bunu yaşadım diyerek uzaklaşmam. Bu defa hatasızca yaşamak için yine yeniden aynı şeylerin daha mükemmelini planlar üstüne farklı bir yöntemle değişik bir yoldan giderek başarıya ulaşırım.
Evet hazırlar tabi ki de
Yapı gereği geçmişe çok fazla takan yapım vardı eskiden. Şimdi yaşanan, geçmişte kalan onca şeyleri geleceğime taşımıyorum. Geleceğime yeni bir ben oluşturuyorum.
Tebrik ederim ben sana bu konuda yardımcı olabilirmişim yorumu şimdi gördüm evet her şey bizim elimizde ve her şeyi başarabiliriz kendimize insanlardan çok önem verdiğimizde onların düşüncelerini değil kendi düşüncelerimize göre göre hareket ettiğimizde
🙏🙏🙏🙏
Geçmişte aldığım yaralar yeni ben olmama yardımcı olur.. Geçmişte yaptığım hataları bane davranış şekillerine izin vermem.. Daha güçlü bir ben olurum..
Cevap
4Cevap
Geçmiş ile yaşamayı, o kırıklıkları hatırlamak yerine daha çok güldüğüm anları ilk raflara koyuyorum..
Geleceğim benim en büyük hazinem ve onu geçmiş yaşanmışlıklar ile karşılamak istemiyorum..
Benim çok uzun süredir yaralı bir hayatımı devam ettim ama hala umudum var yaralari iyileşince yeni bir hayat olur.
@Bahar_555 önemli olan yaraları çabucak sarabilmek yaralayan insanı hayatımdan uzak uzak tutmak ona şans vermeyi bırakmak
şu an bitirebilir kendine yeni bir sayfa açabilirsin unutma her şey bizim kafamızda onu aklından çıkartabilirsen değersiz bir yere koyabilir sen ve bunu başarabilirsin mutluluk daha çabuk gelir
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim yorumunu görünce eski zamanlarım aklıma geldi o yüzden böyle maydanoz oldum birazcık ben de böyleydim her şeyi kafaya takar çok üzülürdüm güzel günlerin gelmesini beklerdim ama bir türlü gelmezdi şimdi beklemiyorum😅
Evet aynen öyle oluyor ben de sana onu söylemek istedim bundan sonra musmutlu bir hayatın olsun
Geçmişin yaraları tohum esasında, büyüyecek onlar. Büyütecek. Ve biz ne istiyorsak geleceğe dair onu biçiyoruz, çoğu bilmeyerek. Bir bilsek:)
7 sene önce binyara aldım hala devam ediyor 🤷🏻♂️😥
Hayatın amacı zaten budur, geçmişten intikam alarak yola devam etmek.
Hazırlar evet
Evet
Hazırlar
Yeni olurum tabi
hazırlar evet
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?