Selamlar... En sevmediğim durumlardan birisi. Geçmişi geleceğime kadar getiriyorum...

Selamlar... En sevmediğim durumlardan birisi. Geçmişi geleceğime kadar getiriyorum...
Geçmiş, geçmişte kalır benim için. Ne şu anıma, ne de geleceğe mümkün mertebe taşımamaya dikkat ediyorum. İstemeden taşıyor olduğumu fark ettiğim bir anda da kendimi çimdikliyorum "kendine gel" diye. Bir nevi uyarıyorum kendimi.
Yengeç=Geçmişi, geleceğe taşımak..
Resmen geçmişle beraber yaşıyorum. Gelecekte olacak güzel şeyleri, geçmiş yüzünden ittiğim oluyor ve bu huyumu hiç sevmiyorum..
Prensesim teşekkürler 💜💜
Bazı konuları geçiriyordim da. Yavaş yavaş bu tarz huylarımı bırakıyorum
Hayır geçmişimi geleceğime taşımam çünkü geçmiş bir insana yükten başka bir şey getirmiyor bence. bu yüzden beni şu an yaşadığım an ve gelecek de yaşayacağım olaylar daha çok etkiler.
Cevap
11Cevap
Geçmişi geleceğime taşımam. Geleceğime hiç bir şey taşımam, anı yaşarım o kadar
geçmiş orada kalmalı geçmiş değiştiremezsin edemezsin düzeltemezsin de
geçmişe takılı kalmak bu günü ve yarını etkiler
Soguk kapıp hastalanacagini bilmekte geçmişten gelir
Yeterki deneyimlerimizi akıl süzgecinden geçirip , duygusal düşüncelere ve davranışlara dalmayalım
Geçmişi düşünmemeye çalışıyorum eğer takılı kalırsam ölürüm. Şu an peşimde biliyorum ama izimi kaybettirebilmek için çabalıyorum
bence herkes öyle ya da böyle getiriyor farkında olsalar da olmasalar da neden dersen insanı şekillendiren, değiştiren, onu o yapan yaşadığı şeyler yani geçmişidir.
Kesinlikle ben de tam bu şekilde düşünüyorum! Ama iyi, ama kötü…her ne yaşamışsak geçmişimizde bize bir şeyler katmıştır, bir şeyler almıştır, bizi az veya çok değiştirmiştir…
Katılıyorum geçmişin izlerini üstümüzde taşıyoruz zaten 😄
Geçmişde ne olduğuna bağlı genelde taşımam ama kavga ve ya kırgn gibi durumlarda o kapanan defterler açıla bilir
Hayır. Geçmişte yaşanan her şey, insanlar orada kaldı artık. Geleceğe taşımak ancak benim yorulmamı sağlar.
Geçmişim güzel olanları taşırım güzel olmayanları ise taşımam tabi
İşim olmaz gecmisim geçmişte kalır daha çok konuya baglı
Bu bilinçaltının etkisi
Geçmişi bırakmaya çalışıyorum ama geçmişim beni bırakmıyo😞
Bende de oluyor bazen.
Hayır taşımam
taşıyorum o yüzden delirdim
Tasimamak lazim ama insaniz iste. Mümkün olmuyor
Taşımam
Gecmis adı üstünde gecmis gitmis
Taşırım ama ders çıkararak.
Geçmişime saygı duyar ileriye bakarım.