"Zorunda hissettiren olay ya da kişileri hayatınızdan çıkarmak huzursuzluk hissini aşmanın harika başlangıcı olabilir." 😇🌞✨

"Zorunda hissettiren olay ya da kişileri hayatınızdan çıkarmak huzursuzluk hissini aşmanın harika başlangıcı olabilir." 😇🌞✨

Kimse zorunda veya mecbur hissettirmez, sadece yapmak ve yaşamak istediklerimi hayata geçirip gerçekleştiririm. Hayatımda gereksiz duyguları ve zehirli düşünceleri varlıklarıyla fazladan yayan kişileri de hızla çöpe gönderip arındırılmış yeni bir hayata başlarım direkt olarak..
Birinin zoruyla yapacaksam veya annem sevgilim gibi kiramayacağım bir insan tarafından istemedigim birisine karşı bir iyilik yapacaksan bu zoruma gider
Cevap
17Cevap
Ben başardıktan sonra ki huzuru rahatlığı düşünür öyle motive olurum her zaman
🥳🥳
Kendimi bir şeyi yapmak zorunda hissetmedim hiç. Çünkü ne istersem onu yapıyorum. Zorunda hissettirmeye çalışan insanlarda uzak olsun.✨
Evet uzak olsunlar👍🏻😎😎
Bunlar için kendini zorunlu hissediyorsan bir sıkıntı var demek ki. Hiçbirini yapmak zorunda değilsin
Ben hissetmiyorum fakat bilinçaltında farkında olmadan hisseden çok sevgili @flavendirel🙂 mesela hayır diyememek birçok insanın ortak problemi😌
Evet maalesef. Onu da anlamıyorum. Hayır diyemeyince ben üzüleceğime, hayır derim o üzülsün. Bu hayatın başrolü benim, geri kalan herkes figürandır
Kesinlikle herkes için✅
Hissettiriyor Allah kahretsin ya... Aslında yapmam gerekmeyen şeyleri bile yapmam gerekiyor olarak düşünüyorum, tadı tuzu kaçıyor.
Beni zorunda hissettiren insanlar rahatsız eder en çok😌
Ben alışalı uzun zaman oldu🙂
Hayır açıkça söylüyorum zorunluluk rahatsızlığı varsa karşımdakine
Çalışırken yapmak zorunda olduğun şeyler var, onları hayatından çıkartamazın e o zaman bu durumda napacaksın?
Alternatif değiştirmek belki imkan varsa🙃
Kabullenmek🙂
Pesimistlik için kendine davetiye olur ne yazıkkı sevgili @lronHide🙂
Resmiyet değil benim için iyi hissettiren mesafe😇
Karamsarlık
:DDD
Peki ya hayatımızdan birilerini çıkarma konusunda başarısızsak ne önerirsiniz biscolata?
Kabullenebiliyorsan o kişiyi öyle kabul etmeni ama hayırda diyebilmeyi bayannc hanım😇😅
Herkes gibi davranıp uzaklaştırmak en mantıklısı kendi kendine gider öyle yaptıkça soğuk kaldıkça
Buna aileye bakmak da dahil mi. Ne kadar çocuklarımızı eşimizi sevsek de bakmakla yükümlüyüz ve zorundayız.
Huzursuz hissettirir ve çok sinirlenirim. Bir bardağı kaldıracakken birisi emir verip o bardağı kaldırmaya çalıştırırsa o bardağı kırarım
Zorunluluk hissettiğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Kesinlikle huzursuz hissettiriyor ve bu huzursuzluğu taşımamayı tercih ederim.
Özellikle emrivakiden nefret ederim. Huzursuz olurum huzursuzluk da çıkarırım
Sevmiyorsam evet
Hayır aklım halen yapamadıklarım da olur. Pişmanlığım benim pişmanlığım olsun başkasının doğrusuyla iş göremem
İyi ki var o his. Zorunda olmasam yapmam.
Bazen gerek✅
Ettirir ama en sonunda huzur bulursun bu beni iyi hissettirir
Kesinlikle hissettirir huzursuz rahatsız Bi şekilde istemeyerek yaparım
Evet o mecburiyet beni huzursuz ediyor
Evet hissettirir ama genelde yapmam
Kesinlikle çok huzursuz edici bir his
huzursuz değil de yapasım gelmiyor
Nope hissetmem genelde
Evet hissediyorum kötü bir duygu aşko bb
Tamam aşko😅😅
Bazı durumlarda evet.
Evet ya of :(