Kişilik & Karakter Bir şeylere mecbur olduğunu hissetmek seni üzer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir şeye mecbur olduğunu hissetmek seni üzüyor mu? Bir şeylere mecbur olduğunu hissetmek seni üzer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır üzmez 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üzer, çünkü mecburen yapılan şeyler özgürlüğün önünde engeldir. Özgürlüğün tanımından dolayı: "Özgürlük, her istediğini yapabilmek değil, yapmak istemediğin şeyi yapmak zorunda olmamaktır." 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Sinir oluyorum nefret ederim mecburiyetten inadına yapasım gelmez sogurum 1 0 Yorumla
guhjkıuyghbjuh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bir şeylere mecbur olmak değil de bir şeyi yapmaman için getirilen kısıtlamalar daha kötü bence 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Öyle bir duygu hiç yaşamadım inş yaşamamda iyi günler 0 0 Yorumla
pltnm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl tabii ki üzer. iraden elinden alınmış gibi hissedersin. 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha çok sinir olurum. Bir şeye mecbur hissetmek kötü bir duygu 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Mutsuzlaştırıyor. Yaşamak için birilerinin emirlerine zorunluluklarına katlanmak zorunda olmak. Çok kötü 0 0 Yorumla
pitttbull06 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çok üzüyor böyle hisler.Çaresiz kalmak gibi bir şey 0 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. evet üzer kendi isteğimle yapmam önemli 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstemediğim bir şeyde üzer evet 🖤 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır şu anda uyumaya mecburum ve üzülmüyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır üzmez
Üzer, çünkü mecburen yapılan şeyler özgürlüğün önünde engeldir. Özgürlüğün tanımından dolayı: "Özgürlük, her istediğini yapabilmek değil, yapmak istemediğin şeyi yapmak zorunda olmamaktır."
Sinir oluyorum nefret ederim mecburiyetten inadına yapasım gelmez sogurum
bir şeylere mecbur olmak değil de bir şeyi yapmaman için getirilen kısıtlamalar daha kötü bence
Öyle bir duygu hiç yaşamadım inş yaşamamda iyi günler
tabii ki üzer. iraden elinden alınmış gibi hissedersin.
Daha çok sinir olurum. Bir şeye mecbur hissetmek kötü bir duygu
Mutsuzlaştırıyor. Yaşamak için birilerinin emirlerine zorunluluklarına katlanmak zorunda olmak. Çok kötü
Üzmekten çok gerer ve stres yapar
Çok üzüyor böyle hisler.
Çaresiz kalmak gibi bir şey
evet üzer kendi isteğimle yapmam önemli
İstemediğim bir şeyde üzer evet 🖤
Hiç bi şeye mecbur degilim
Zayıf hissettirir beni
Mecburum zaten bi salmiyolarki of
Hayır şu anda uyumaya mecburum ve üzülmüyorum...
Uzer
Mecburiyeti sevmem
Böyle hissettiğim olmadı
Tabiki
Üzüyor
Kesinlikle evet.
Tabiki
Evet çok hrmde üzer
Canimi yakar
evet cok üzerrr
Hayir
Bazen güç veriyo