"Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak, hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin."
Charles Bukowski

"Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak, hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin."
Charles Bukowski

Kendimi bir şeylere mecbur hissediyorum evet.. bu hayatı yaşamak ya da iyi olmak mesela.. kendimi mutlu etmek ya da hayallerimi başarmak.. bunları her ne kadar ben istesem de.. bir yanda da zorundaymışım gibi
Olması gerekenleri yerinde ve zamanında yaparım. İşime ev hayatıma ve sevgilime zaman ayırmayı ihmal etmem. İşe mecbur olduğumuz için gideriz ama kazanmadan da yaşamayız.
Ailem, sevdiğim ve değer verdiğim insanların sorun ve sorumluluklarıma karşı mecburiyetliğim var ve onun harici hiç bir şeye mecbur değilim.
Haklısın👍🏻
İyi iş kadını, iyi abla, iyi arkadaş, iyi evlat… olmam gerekiyor gibi geliyor. Bazen kendimi unuttuğum oluyor bu yüzden…
Oyy ya kendini ihmal etme tatlı kadın💐
Rica ederim sevgili @lemean💚🍀💐
Cevap
10Cevap
İçimden geldiği için yapıyorum her şeyi
👏🏻👏🏻
Evet bu soru ve detayı tam olarak beni özetlemiş gibi. Bukowski ile bi 70 lik bitirmeliymişim ortak dertlerimiz var gibi görünüyor :))))
Ahahaha bende sevmiştim okurken ondan bir kesit koymak istedim💐😄
Ah be charles diyip kadeh tokuşturmak vardı hahahahsjsjsjd
Ahhaha😄işte bu yüzden kesitler ekliyorum düşünür ya da psikologlardan🥳💃🏻
İyi yapıyorsun 🌺🌺
Teşekkürler💐🌹💃🏻
Saygı göstermeye Sevgi görmeyi mecbur hissediyorum
Saygıda mecbur sevgi de özgürsün🕊️
Evet. Bu histen hoşlanmasam da hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor. Bazen hoşlanmadığın ortamlarda, sevmediğin işleri yapmak zorunda kalıyorsun.
Kendimi hayatta her zaman çabalamaya mecbur hissediyorum. Çaba olmadan hiçbir şey olmuyor çünkü. Onun dışında mecbur hissettiğim başka bir şey yok.✨️🌸
Mecbur hissedersem bence ben kendimi kaybetmişimdir. Çünkü kimse veya hiç bir şey beni bir şeye mecbur edemez
Evet yapmam gereken şeyler var. Sorumluluklar.
Hayır. Fakat sorumluluklarım var ve bunlar benim boyun borcum severek üstesinden geliyorum.
Görev olan şeyler var hayatımda, hissediyorum demek bu
👍🏻💯
Hissediyorum fakat kendim için
Kendin için💐🌺
Yaşamak gibi mi
Aklına gelenler neyse☺️
Evet her zaman iyi bir evlat olmaya ve şimdilerde iyi bir anne olmaya mecbur hissediyorum.
Hiçbir şeye mecbur değilim ben.
Ben degil ama basjalari yapiyor
Bazen evet
Evet para kazanmak
Evet hissediyorum
Bazen
Herşeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?