Yaşadığınız, gördüğünüz, duyduğunuz olaylar sonrası kendinize zorunluluklar koyar mısınız?
İşe gitmek, ders çalışmak, nefes almak, herkese gülümsemek gibi gibi..
İşe gitmek, ders çalışmak, nefes almak, herkese gülümsemek gibi gibi..
şu an en önemli konu bu ülkede aç kalmadan yaşayabilmek. Bunun dışında koyduğum tek zorunluk kendimi bozmadan adam akıllı bu hayattan göçebilmek.
Bana yapılan kötülükler sonrası artık insanlara güvenim tamamiyle gitti güven sorunum var kendime herkesle yüz göz olma belirli kişilerle arkadaşlık kur diye uyarıyorum mesela aldatıldım artık o seni aldatan geri döndüğünde ne olursa olsun kabul etme diyorum
Çok güzel düşünüyorsun
Kimseyi yargılama diyorum. Olayın sonucu ne olursa olsun onu yaşayan ben değilim. Ve onu yaşayan kişinin sebeplerini de bilmiyorum. Bunu uzun bir süredir düstur edindim kendime.
Çok güzel😌 gerçekten kimseyi yargılamamak lazım
Cevap
12Cevap
Kendime kural koymuyorum
Hayatın getirdiği rutin görevler var, bir de toplumda mutlu ve huzurlu yaşamak için yapılması gerekenler var. Ben hepsini mutlulukla yapıyorum.
İsim olmaz , sinirlarim yok benim... O kişiliğinizi bozar. Ayarlar bozulur , bırakın akışında gitsin her şey böylesi daha iyu
5 yıl kimseyle muhattap olmadan kendime odaklanmıştım şimdi yanlızlığa çok alıştım 7. yılımdayım
Evet sosyal medyada yeni birileriyle tanışmıyorum
yaşamak zorundayiz hepsi bu
Profesyonel ol tüm işlerinde ve sınırsız çalış
Hayır
Bütün gün spor yapmak
Savaşmak
Spor
Yokk
Var :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?