Bu zamana kadar kırılan üzülen hep ben oldum haketmediğim halde. Artık yaşama gücünü kendimde bulamıyorum, yoruldum. Hoşçakalın :((?

21 yaşındayım. çok iyi puan yaparak çok iyi bir üniversiteye girdim. güzelim manken gibisin derler, iyi aile kızı hanım hanımcık dedikleri biriyim yani dışardan bakan biri imrenir bana inanın bunu kendimi beğenmişlikten demiyorum. ama son zamanlarda yaşadığım aptalca gönül ilişkileri beni fazlasıyla yıprattı artık güç bulamıyorum. benim hiç sevgilim olmadı sadece aptalca flörtlerim oldu birkaç kez. ve sonunda üüzlen taraf ben oldum. ortada bırakıldım, duygularımla oynandı. Yengeç burcuyum fazlasıyla duygusalım sorun budur belkide. Başkalarının önemsemediği olayları cok kafaya takıyorum. Hiç sevilmedim ben bu hayatta ya. hep figüran gibi yaşadım. sürekli umutlandım gerçek aşkı aradım. belki yaşım genç ama daha fazla takatim kalmadı. o erkekleri parmağında oynatan aşık eden kızlardan olamadım. o erkeklerin aşkından geberdiği unutamadığı kızlardan olamadım. ben genelde birinin unutmak için harcadığı birisi oldum. ve artık yoruldum. ne aşka inancım kaldı ne başka bişeye.. doktora falan gitmek istemiyorum antidepresan kullanmak istemiyorum başka bir yol var mı onuda bilmiyorum..
Bu zamana kadar kırılan üzülen hep ben oldum haketmediğim halde. Artık yaşama gücünü kendimde bulamıyorum, yoruldum. Hoşçakalın :((?