Hayatım boyunca asagilandim artık tahammülüm kalmadı?

25 yaşındayım lise mezunuyum bu yaşıma kadar hiç çalışmadım çalışmak istedim ama iş de bulamadım çok içime kapanık evden dışarı çıkmayan biriyim evdeki herkes çalışıyor bense evde temizlik yapıyorum her gün misler gibi. Yemek falan onları ben yapıyorum ama bir senedir ruhen o kadar kötüyüm ki birisi tarafından iyi niyetim suistimal edildi beni kullandı seviyor sandım sevmedi yarı yolda bıraktı. Evlenmek istiyorum ama kimseye güvenmiyorum kimse beni sevmez diye düşünüyorum çirkinim yolda göre suratını buluşturuyor. Evdekiler yemek beğenmiyor 2 çesit 3 çeşit yemeği az buluyorlar resmen şu yaşımda evli 3 cocuklu kadınlar gibi oldum her şey benim üzerimde ben yapmaliyim tabi evdeyim ama yemek beğenmiyorlar bunu mu yaptın diyorlar hani başka yemek yok mu diyorlar artık vallahi bıktım evdeyim diye beni yan gelip yatıyor çok mutlu falan sanıyorlar ama şu yaşıma kadar yaşadığım öyle şeyler var ki. Ömrümde hiç mutlu olmadım sevilmedim şu 1 yıldır ruhum çekildi resmen artık dayanamıyorum evlenmek istiyorum ama biliyorum o kişide bana kötü davrancak ben hayatım boyunca mutlu olamayacgim bunlar beni üzüyor anneme çalışma diyorum ben olmasam yemek yiyemezsin falan filan deyip başıma kakiyor çalışmıyorm diye babam da üstündekini ben aldım çıkar çabuk diyor senin gibi birine bunlar fazla diyor abimde öyle hepsi beni aşağılıyor ben saf sessiz ezik büyüdüm hep özgüvensiizm insan içine dahi çıkasım yok o yüzden hep evdeyim mutluyum temizlik yapınca mutlu oluyorum yemek de yapıyorum ama yeri geliyor begeniyorlar sadece artık buna dayanamıyorum 25 yaşındayım ama hissettiğim 60
Hayatım boyunca asagilandim artık tahammülüm kalmadı?