Ben kullanabiliyorum haberiniz olsun hanim arkadaşlar. Sag elim viteste şu an. Bazende solu camdan asagi atip sag elle tek kullanbiliyorum haberiniz olsun. Ararsanız ben burdayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için ayrı çekiciliği yok. Duruşsal çekicilikten çok güvenli sürmesi beni çekecek faktör. Öyle sıradışı hareketlere meraklı hem cinslerim bad boy erkeklere de meraklı oluyor maalesef görüldü kanıtlandı✅
Sağ el manitanın elini tutuyor diye sol elle vites değiştiren erkek çekiciliği >
Onuda yapabilirim bilgin olsun. Hatta arka koltuktan bisey alip bile verebilirim
Tebrikler
Eyvallah
80 model kara direksiyon Taunus var. Kullan bakalım şehiriçinde
😂
İmkanim olsa alir bir tane koleksiyonluk yapardim ondan bu arada
Pek orjinal denmez ama orta halli. Çok keyifli araba tavsiye ederim. 2006 model getz var LPG’li. O yoruyor 80 model Taunus yormuyor valla. Tek sorunu yakıtı biraz fazla o da 45 yaşındaki arabaya normal
Eski arabalara cok ilgim var. Baska rahat oluyorlar bence 😑
Evet bana da arkadaşım tavsiye etti. İzmir’den aldım arabayı. Bana dedi ki 2006 model getz var bende, o yorar Taunus yormaz dedi. Hakkaten dediği kadar varmış. Kastamonu Bursa arası yol yaptım, hiç yormadı. Uzun yolda çok keyifli. Biraz ön yakım masrafı var onun haricinde güzel araba. Nereye gidersen dikkatler üzerimde. Gelen geçen bakıyor. İlgiden sıkılmaya başladım. Ama her şeye rağmen severek biniyorum. Kim ne derse desin hangi arabaya binmek istiyorsan ona binin 😉
Getz araba degil ki gercekten. Bendede corolla var 2007 . Sabanci kasa corollalari bilirsin. keske o olabilse anliyorsun demek istedigimi. Simdi ford mondeo mu taunus mu? Corolla 2007 terra mi yoksa corolla sabanci kasa mi? Eskiler cok daha konforlu. Yeniler tahta araba gibi. Gercekten sanslisin bence profil fotondai ise ve cok ta guzel rengi varmis. Satmayi dusunmezsin bile umarim. Kac km de pardon?
Yeni arabalar hakkında bilgim yok, Sabancı kasa korollayı bilmiyorum isim olarak. Görsem bilirim ama. Evet profildeki araba. Km belli değil en az 300 civarı vardır sanırım. Sıfırlama var bunlarda da 100 binden sonra o yüzden bakmadım bilmiyorum. Hoşuma gitti aldım
https://hizliresim.com/bsoaz0w
😂😂
He sen efsane kasa diyorsun, bizde efsane kasa derler. En tutulanı. Hiç binmedim ama binenler çok memnun
Yilan araba. Senin tanus gibi 😂 hayirli gunler kardesim kazasiz belasiz surusler
Oval araba sevmiyorum ben, bana köşeli olavak. Param olurda bis 126 almayı düşünüyorum sırada 😀 sağolasın sana da hayırlı sürüşler dilerim
Anladim senin tasarim anlayisini 😎 agresif tasarimlari ve daha cok karizmatik duruslu atilgan tasarimlari seviyorsun 😝
Aynen öyle. Kısaca eski olan her şeyi seviyorum
Bende 🫡
Başka türlü tavlayamadın kimseyi en son bu mu geldi aklına ahahajajajsjjsjdjfkfkfkfıf
Ben de kullanabiliyorum ben şimdi kadınlara çekici mi geliyom
Sanmam ama lezbiklere gelebilirsin belki bilemedim
Etkilenmek bu kadar kolay değil bence
Hic elsiz olsa olmaz mi
Ben de tek elle seviyorum evet . d
Abi iki elle arabami kullanilir skshjsv
Zaten tek elle kullanılmalı
ozmn bende cekiciyim olm
hayir yok
E var diyolar
hayir itici 😀😀
😂 erkekler canım neyden medet umucaz karistirdik
Canim , salaq sjsh
Evet
Aklinda olsun ben boylede kullanabiliyorum
https://hizliresim.com/pe3rway
Büyük yetenek
😂 napcan
Yalan reis.
doğru
Tamam bundan sonra hep oyle kullanmaya calisicaz. Ozellikle yanda bayan kullanici gorursek tek elle olmaya dikkat edicem