ne bileyim, arabasız erkeği annesi bile sevmez falan diyorlar ya :D millet artık arabası olan erkeği, işi gücü yerinde ve güçlü olarak mı görüyor sizce :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o kadar para biriktirdim. İş dışında da ek işler yaptım, bu devirde o kadar paraya 2. el Fiat Punto alabildim. Dışarıda, trafikte hem kadınlar hem de erkekler çok lüks arabalara biniyorlar. Bu değirmenin suyu nereden geliyor anlamıyorum.
Ben altınları bozdurmama rağmen ancak bu arabayı alabildim. Kadınlar SUV'lara falan biniyor. Eğer kocaları o arabaları altlarına alıyorsa bir de kendi arabaları da öyleyse bilemiyorum yani. Ne yiyip ne içiyor bunlar.
Bu luks arabalarin vergileri, benzin fiyatlari, bakımları nasil karsilaniyor?
Yani istersen cift maasli ol yine zor geliyor bana ödemek, geçinmek falan. Yani koyuyor tabi o kadar yil calis ama aldigin araba punto olsun. Disarda millet suvlara, bmw lere biniyor. Gurbetci bunlar diye plakasina bakiyorum benim yasadigim yerin plakasi.
Ve ben memur sehri olan bir yerde yasiyorum. Yani devlet memuru nasil o arabalara biniyor aklim almiyor. Kadinlarda bir havayla jeeplerle geziyorlar ve oyle yillar once alinmis arabalarda degil. Sıfır. fiyati 700 bin ve belki 1 milyona cikmis arabalardan bahsediyorum. Gercekten aklim almiyor.
24 yasinda matematik öğretmeni olarak atandim. Haftasonu kurs merkezlerinde de gorev yaptim, özel ogrencilere derste verdim ama ben oyle bugun son model 700 bin liralık araba alamiyorum, alamam yani.
Araba fiyatlari duser diye beklerken baktim dusmuyor son anda isimi görsün diye 98 bin liraya punto aldim. Ona da zamaninda yaptırdığım altinlari bozdurmama rağmen yetmedi benim bozdurdugum zaman bu kadar yuksekte degildi tabi. Ben 800 civari bozdurdum ve 2 yillik krediye girdim bu kıytırık araba icin.
Millet yiyip icmiyor demek ki. Vergisi falan o arabalarin cok fazla. Gelirim ozel derslerle falan 15-16 lara çıkıyor bazen ama yine şu devirde alamam yani. Market alisverisi 3-4 binden asagi tutmuyor her seyi etiyle, sutuyle, sebze meyvesiyle alayim desem.
Yani o tarz diger kadinlarin havali havali bindiği luks arabalara binmek icin erkege mi ihtiyac var anlamadim ki. Bosuna mi okudum diye dusunuyorum.
Bazilari da ev hanimiyim diyor altindaki araba benimkinden lüks. Bazi öğretmen kadin arkadaslarda da luks arabalar goruyorum calistigim yerde ama 2015-2017 model falan.
Ha bazilari kocasinin maasiyla gecinip kendi maaşını arabaya yatiranlar vardir belki. Gercekten araba guc gösterisi demek ki. Ve erkek olmadan alamiyorsun. Ya erkek altina cekecek oyle arabayı ya kendisinin varsa sende bineceksin. Ya da birimizden birinin maaşını sadece arabaya yatıracağız. Baska türlü alınacak gibi degil bu devirde yoksa. Millet euro kazanip mi bozduruyor aliyor anlamiyorum ki.
812 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuzu okudum, sabit bir geliriniz var ve Türk lirası cinsinden. 3 şey önereceğim. Birincisi Kripto yatırımını öğrenin, çünkü dolar ile alım satım yapıyorsunuz ve kazancınız dolar ile oluyor. ikincisi borsada işlem yapmayı öğrenin, özellikle yabancı borsalarda,( iş bankası, Midas, TD American üzerinden işlem yapabilirsiniz) Üçüncü asla Türk lirası ile sabit sermayeli bir yatırıma girmeyin. Kafanızda 2 şey net olacak, tasarruf mu yapacaksın yatırım mı, tasarruf yapacaksanız her zaman Altın, Dolar en mantıklısıdır. Yatırım yapacaksanız da Dolar üzerinden yapın, çünkü dolar düşerse mevcut geliriniz Türk lirası olduğu için daha çok ürün zaten elde edersiniz. Özellikle elektrik araç piyasası, iletişim hizmetleri, görüntüleme teknolojilerine bakın. Kolay gelsin.
- +1 yıl
Ülkenin %10 u geriye kalan %90 ın hakkını yiyor başka açıklaması yok bir yerde zenginler varsa mutlaka orada hakkı yenişmil ve fakir konuma düşmüş insanlar vardır
- +1 yıl
Emin olun Tr de sabit gelirle araba almak ev almak imkansız artık. Ticaretle uğraşırsanız anca alabilirsiniz.
- +1 yıl
Bir erkeğin altına çekeceği milyonluk araba mı yoksa kendi emeğinle gücünle aldığın 98 binlik punto mu 🙂her zaman saygı duyuyorum böyle güçlü kadınlara ve taktir ediyorum bir erkeğin alacağı lüx arabadansa kendi ucuz arabamı tercih ederim bunu bende yaşadım Audi binerken şimdi Opel corsa biniyorum ve böyle İnan daha mutluyum 🙂 o kadınlarla kıyaslama yapmak yerine kendinle grur duymalısın bence
Soran+1 yılsen çok güçlüsün kuzum. bırak millet haramla neye binerse binsin. sen doğrusuyla bindiğini biliyorsun ya o yeter.
- +1 yıl
Hocam ülke ekonomisinden kaynaklı. Eskiden asgari ücretin üstünde bi paraya çalışıyordum. O parayla ev aldım. Şu an atandım. Aldığım maaş bana yetmiyor. Kıytırık bi arabam var bi de. Eğer o evi zamanında almasaydım şu an da alamazdım. O zaman 125 bine aldığım ev şu an 800 bin lira değerinde. Hesabı siz yapın. Şu an evlenmek istiyorum. Maddi imkansızlar yüzünden evlenemiyorum. Yani anlamadım bu öğretmen memur maaşlarında mı bereket yok. Hayat mı pahalılaştı bilemiyorum
- +1 yıl
@kentsizzz enflasyon %20 lerdeydi sizin ev aldığınız dönemde şimdi %80 lerde hayat pahalalaşmadı türküye aptallaştı
- +1 yıl
teşekkür ederim canımm
- +1 yıl
Aileden o degirmenin suyu. Kendi maasinla bir şey alınmıyor. Net.
- +1 yıl
@mavi_papatyaa ben evi 2015 te almıştım.
- +1 yıl
@mavi_papatyaa hem ayrıca o lüks arabaları kocaları nasıl alıyor. Sana şunu söyleyeyim. Benim çocukluk arkadaşımın, eşinin kuzeni öğretmen olarak atandı. Babası ona sıfır a3 aldı. Demem o ki aileden zengin insanlara bakma. Hem ne diyorlar; kimseyi elindeki nimetten dolayı kıskanma. Allah’ın ondan neler aldığını bilemezsin
En İyi Cevaplar
+1 yılAlakası bile yok bence. Arabasının olup olmaması gücünün ne alakası var. Bu devirde aslında bakarsan bir güç göstergesi olarak görülebilir. Çünkü arabalar çok pahalı. Artık neredeyse bir araba sahibi olmak hayal oldu. Yani kimsenin maddi gücü o kadar yetmiyor. O yüzden öyle görüyor olabilirler.
12 Yorumla- +1 yıl
Bacım bi karar ver😁
- +1 yıl
@edeplii_kizz 😂😂 bir türlü olsun mu olmasın mı anlayamadık
+1 yılEmin ol hayatındaki samimi insanlar arabası varmış yokmuş sallamaz. Arabayı önemseyen zaten o arabayı seviyordur, adamı değil. Güç dediğinde cebindeki 3 kuruş para, 5 para etmez telefon ve altındaki hurda parçasıyla ölçülemez, zira tecrübeyle sabittir, çoğu parası olan herif şımarık birer süt kuzusu olmaya meyilli. Ne karakteri, sağlam ne bileği, kafa desen tam takır sahibinden az kullanılmış (zira parası var ya düşünmeye gerek duymamış hayatı boyunca)
30 Yorumla
3 sınıf dünya ülkelerinde güç göstergesidir, eşyaya ve nesneye atfedilen önem yüksektir, krallarından ve padişahlarından sürekli elini açıp bir şey dileyen toplum, güce tapar. Batı toplumları insanı değerli kılacak bir düşünce ve bilgi üreten insana değer verir, araba dediğiniz şey gelir geçer, 25 yıl sonra şu an kullanılan arabaların çoğu hurdaya gidecek. Ancak insan ve bilgisi yaşayacak.
42 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin zaten Batının kültür ve yaşam tarzıyken sanki doğuymuş gibi anlatmak cahillik ve komik olmuş.
Batı sadece kendi insanına değer verir. Batıya hayran olmak için ya Batılı ya da ahmak olmak lazım. - +1 yıl
@TürkİslamNeferi1453 Bu ülkede kendi vatandaşına değer veren yok onu napıcaz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
140Cevap
+1 yılErkeklere işte bu yüzden diyorum bu devirde evlenmeyin işte çoğu kız böyle para fetişçisi iyi gününde ne ala yanında olur aka kötü gününde firardalar içiniz sızlamayacakmı? vSkz alsanıza araba birazda erkekler vince nasılsa kadınlara tüm kapılar daha kolay açılıyor bunu seks olarak düşünmeyin çoğu kapılar kadınlara daha rahat açılıyor erkeklerin aksine madem partnerini çok seviyorsun hep ondan bekleme sen ona araba alda partnerini ezik imajından kurtar sevgi fedakarlık değilmi partnerine sevdiceğine level atlatıyorsun işte ne güzel ama siz kızlar bir sapa derman olamıyorsunuz hazıra tapıyorsunuz ona kalırsa bende zengin ailem olsun sümsük fakir olmasın zengin ve anlayışlı karım olsun bana her şey alsın isterdim birtek siz istemiyorsunuz bak bizde pek ala isteyebiliyoruz bı uyanık siz değilsiniz. Bu arada Yaptığınız yasal eacortluk biliyorsuniz değilmi?
11 Yorumla- +1 yıl
Arabası olmayanın niye ezik imajı olsun ki saçma
+1 yılArabam olduğu için benle iletişime geçen kızları fark ediyorum.
O kadar basit görünüyorlar ki.
Köpeğe ya da kediye mama vereceğin zaman peşinden gelmesi gibi 3-5 kahve, alkol içirmeye mekana götürsen ağızlarından salya akarak gelecek seviyede görüyorum.21 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- Arabalar konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılMemurum 8500 TL maaşım var ailemle yaşıyorum araba almak istesem iyi bir araba dersek en az 5 sene yemeden içmeden çalışmam lazım fiyatlar değişmezse ev desen 10 sene zaten 25 sene çalışıyoruz sadece 10 senenin parası bana kalıcak ya da kalmicak düğün diye bişey var çünkü bu devirde memur bile karın tokluğuna çalışıyor
00 Yorumla Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Bu ülke ye kürküm ye ülkesi. Paraya, güce tapan çok. Bu yüzden insanlar lüks araçlara binmeyi, diğerlerini ezmek için istiyor. Bir insanın yaşayacağı ev belli iken, triplex villa ne işine yarayabilir? Benim altımda da lüks sayılan bir araç var ama mesela buluşmaya metro ile gidince niye arabayla gelmedin diyorlar. Oysa ki metro ile daha hızlı ve konforlu geliyorum. Anlam veremeyen çok.
00 YorumlaÖyle her şey görüntü ve paranın yerini almış durumda, benim durumum iyi çok şükür Türkiye’den kolay kolay ciddi ilişkiye girmem, niye kadınların çoğu paralı erkek avcısı olmuş slk mıyım ben? :) Aklı olan yabancı dilini öğrenir başka ülkelerden kızlarla konuşur ben öyle yapıyorum mutluyum en azından param için benimle değiller
01 Yorumla
+1 yıluzaktan yakından alakası yok 5 yıldır profilim de ki arabaya sahibim hiçbir artısı olmadı flört aşk konusunda kaderdir her şey gelip de soran eden yanaşan bir kız olmadı bende aynı şekilde kimseyi elde edemedim hem uğraşmadım hem beceremem çapkın değilim arabamla ben mutluyuz :)
00 Yorumla
+1 yılAraba güç göstergesi olabilir evet çünkü araba almak kolay değil. Bir de kızlar güçlü erkek isterler bu güç maddi güç, psikolojik güç veya fiziki güç olabilir, doğanın kanunu böyle. Ama ben bi kızın benim gücümden etkilendiğini görünce soğuyorum ister istemez. Sevgi hissetsem bile gücümü mü seviyo yoksa beni mi seviyo anlayamıyorum kötü bişey.
00 YorumlaTorosla gezerken kimse bakmıyor ama BMW ile gezerken üniversite itiraf sayfalarına plakamızı yazıp ulaşsın diyenler oluyor her kız için değil ama bazı kızlar için araba önemli bu arada BMW benim değil kuzenimin ben bir arabaya o kadar para vermem kıyamam parama
00 Yorumlaevet güç göstergesidir ama burada kastedilen araba var arabacık var en dandik arabalar 500 milyar olmuş senin altında arabay 3 4 milyonsa dediklerin dogru ama 1 milyonun altına düştüğünde rakam artık araba için çokta büyük para degil çünkü piyasa ucuk
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim galerici range Rover alacak parası var arabası yok herhangi birine biniyor satılana kadar öyle bir takıntısı da yok yaklaşık 30 civarı araç var şu an fakat illa şu olsun diye bir isteğini hiç görmedim allah herkese en iyisini versin kalbindekini bende çok görüyorum genelde ek geliri olan insanlar kendi eşi veya aile destekli
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılparasız erkek gereksiz erkektir , onu sadece anası sever , oda eldivenle . tamam hem fikiriz.
velev ki aracından cok kalitesine adamlıgına da eğitimine de bakın . tabıı sartlarınız adam ile eş degerse.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok be öyle değil.
- +1 yıl
:)
+1 yılarabası olması ama arabayı kullanabilmesi de aynı zamanda. malum, pek çoğumuz toplu taşımaya geçtik, arabaları kuzu gibi evin önüne bağladık. bu devirde arabayı günlük yaşamda kullanmak güç göstergesi tabii :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılalışan zorlanmaz ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalana gerek yok kızların baktığı ilk 3 şeyden biri para para varsa arabanda olur paran varsa gücünde olur peki ya olmassa paran kimse 3kuruşla yanında olmaz ancak uzaktan helal olsun Mert çocuk der ama kimse yanında olmak istemez kim bi yarışmada kötü güçsüz olanın yanında durmak ister ki? Kimse yalan konuşmasın para bi güçtür önemli değil diyenler olayın ciddiyetini kavrayamamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kizlarin araba meraki cok fazla mesela bende arac kullandigim zaman bakiyorlar arabaya bana neden dir bilmiyom ama lüks bir araci olan erkek her zaman öndedir ha bide isi gucu olan erkeklerede artik pek pas vermiyorlar dış gorunus ve cebi artik 😀
00 Yorumla
+1 yılGüç değil ama kendine yetebildiğini gösterir diye düşünüyorum. Anne baba parasıyla almadıysa bana çok güven verir bu. Ha annesi babası alan beceriksizdir de diyemeyiz ama ben kendisine alabilmesini daha hoş buluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öyle ama erkekler için değil sadece kadınlar için de geçerli onceden bunu anlayamazdim ama varya yanimdan bir araba gecti direkt kendimi icinde hayal ettim o arabanin videolarını izliyordum alma hayali kuruyordum ve o zaman erkekler ne hissediyor anladım araba fuarına gittim müthişti araba varya inanılmaz bir şey sürerken sana özgür hissetiriyor ama araba almakla bitmiyor masraflı
00 Yorumla
+1 yılBu lafları daha çok erkekler söylüyor yok parasız erkeği annesi sever yok arabası olmayan erkeği annesi sever tamamen kompleks bunlar tercih edilmemelerine kılıf arıyorlar iste kisaca araba güç göstergesi değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılama öyle hissediyorlar demekki.
- +1 yıl
Kompleks iste
+1 yılBenim kuzenlerimden biri Opel mokka kullanıyor biri Citroen C5 aircross hepsi zengin koca sayesinde biniyorlar. Sana şöyle söyleyim kadın isen zengin koca bulacaksın erkek isen de yüksek maaşlı iş bulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBurada çoğu arabası olup olmaması önemli değil demiş ama reele gelince arabası olmayan erkeğe 1 tane kız bakmıyor. Yalan yani arkadaşlar buradaki yorumları okuyup çokta ciddiye almayın. Güncel kasa bir arabanız yoksa kız mız yok unutun.
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaşa gelmiş ama ne arabası ne parası yoksa o erkekten Bi cacık olmaz. Günümüz şartlarında arabası evi olan erkek hırslı ve birşeyleri başaran erkektir
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Teşekkürler
Benimde altımda 0 araç var ama aylık taksidini ödemek için aşırı yorucu berbat bir işde çalışıyorum ama çok kazandırıyor gerci maasimi taksit hortumluyor ama yani bu durumda kendi mi cokda guclu hissetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAraba güzel bir durum kolaylık sağlar
ama bir insanı arabayla güçlü kılmak
Saçma olur kaza yaptı ne oldu
güçlerini mi kaybetti olacak
Bence en büyük güç zeka ve karakter ⚡️01 Yorumla
- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAraba bana göre sadece bir araçtır. Herkes kendi maddi imkanları nisbetinde bir arabaya biner ve daha iyisini de hayal eder. Ben Lada da kullandım, BMW 5 serisi de. Hiçbir zaman bindiğim arabayı bir güç gösterisi için kullanmadım.
00 Yorumla Arabalar konusunda 877 cevap paylaştı. arabalı olmak evet güzel ama şu son zamanlarda çoook pahalı ve lüx bi gereç oldu vergisi lastiği sigortası yakıtı kazası belası uğraşması çok zorlaştı amaa tüm bu zorluklara rağmen yinede çok büyük bi kolaylık en büyük artısıda bu
01 Yorumla- +1 yıl
700 bine sıfır araba nerdeyse kalmadı? sahibinden coma bi girin bakin ülkede büyük bi kaos var, yukarıda bi tanesi enflasyona yüzde 80 demiş 🤓 beni bi gülme tuttu 6 aylık spor salonuna gitsem o kadar karın kası yapamazdım, şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz ve hickimse ülkenin ne kadar battığını görmüyor, canlı ekrana bakıyorum bi tanesi yazmış 940bin liram var napim? para olmus pul, ülkeye ne duş yatırımcı nede iç yatırımcı güvenip parasini yatırmıyor yatırdığı an baticak iki tür insan vardır ilki yarası olan ikincisi yarası olmayan, ilki zarar eder canı yanar ikincisi amaannn benene bana bişi olmadıya der amaaa oda azıcık zarar etmeye başlasın ortalığı yıkar yani insanlar menfaatlerine dokunulana kadar insandır
Büyükşehir'de otomobil saçmalık dedim ve sattım.
Heryere toplu taşıma ile gidiyorum.
Emekli olduğum içinde sakin saatlerde araçlar boş oluyor.
Çok özel bir şey olduğunda da taksi tutuyorum.
00 Yorumla
+1 yılArabam yok ve arabaları sevmiyorum ama hanımefendilere en lüks arabalı en zengin beylerle sonsuz mutluluklar dilerim. 😊 Kimileri konfor ister kimileri huzur herkes istediğini sevmekte ve sevdiğini istemekte özgürdür. 😊
00 Yorumlaisim arabalar ile otobuslerimiz tirlarimiz ticari plakalarimiz var hepsi bir yasinda bile değil araclar kardesim isletiyor kendimde kardesimde guncel marka model de binek yaa suv da var varda ne oluyor masraf mq bi zincir seti degisimi otomobilde yuzotuz milyar. agir vasita lastigi sekiz bin lira olan memleketde arabasi ile hava atanin beynine sokayim
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar aç
Ne neyi seviyor belli değil arabayı süren kişiyi mi yoksa Arabayı seviyor bu şekilde düşünmek lazım…11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. bazıları sürenden çok arabaya bakıyor
+1 yılEvet öyle. "Sürekli toplu taşıma kullanan mı yoksa arabasıyla gelip seni alan, evine bırakan bir sevgili mi" sorusuna cevap vererek bunu anlayabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki tane arabam var. Benim için güç göstergesi değil. Hatta kızlarla buluşmaya falan giderken de arabasız gidiyorum. Beni öyle kabullenince arabayı gösteriyorum. Çünkü insanlar senden çok paranla, arabanla, işinle, gelirinle ilgileniyor. Beni kabul etmek isteyen yokluğumu kabullenmelidir. Allah gösteriş meraklısı cahillerin şerrinden beni korusun.
Kızlar sizde önce insanlığa önem verin be gerisi gelir zaten.15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöylesi daha iyi kimin ne olduğunu anlıyoruz. :)
Cevap sahibi+1 yılBen değilim. Bazı erkekler. Her kızda paraya bakmaz. Genelleme yapmıyorum. Sen neye bakıyorsun peki?
+1 yılvalla hollanda da kaldım 20 gün millet aşırı zengin ama kullandıkları arabalar çöp külüstür cünkü bunu marifet ya da güç gösterisi olarak değil ihtiyac olarak görüyorlar, bizim bunu güç görmemizin sebebi gelişmemiş bir ortadoğu ülkesi olmamız
54 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama aslında bu da bize Batıdan gelen bir kazık
- +1 yıl
Gösteriş 2. Sınıf insanların işi
- +1 yıl
Ne kadar zengin olursam olayım volvo istiyorum ben çok sağlam. Hayatım gösterişten daha önemli😅
Soran+1 yılaynen
evet öyledir. Kızların da kendileri araba alacak parası yoktur çoğunun bu devirde artık arabalı erkeklere bakıyorlar. Arabası varsa parası da vardır çevreside güçlüdür yani
00 YorumlaKesinlikle tip önemli misal eser diye bir siskoleta var, yağ fıçısı 130 kilo, para olduğu için berfucuk onunla abicim tip herşeydir
01 Yorumla
Soran+1 yılney :D ahahah
ayyyynen oyle. hersey para bu devirde. parasiz insana kimse bakmaz, arabasi yoksa zaten hic bakmaz. oda en az 200bin lik araba olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılbakmıyor valla
Türkiye'de bir erkeğin arabası, evi, iyi işi varsa güçlü bir erkek olarak sayılıyor, olmayan ise ezik olarak görülüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbizim ülkede böyle.
bak ben köpek gibi calıştım motorsiklet aldım kuriye işine girdim 16 saat calışmaya başladım güzel kazanmaya başlamıştım 2 gün önce kaza yaptım tüm birikimim herşeyim gitti bu ülkede böyle şimdi 2 yıl tekrar calışırım motor için ama yurt dışında 1 hafta
00 Yorumla
+1 yıl22 yasındayım 23 e gircem 18 19 yaşından beri arabam var hiç sevgilim bile olmadı zaten arabam oldugu için sevgili olacak Bi kız hiç olmasın daha iyi bence bu Bi güç göstergesi olamaz
00 YorumlaBen hiç arabami öyle görmedim. Ulaşım aracı sadece benim için. Günümüz şartlarında ulaşılması biraz zor olduğu için itibar görmesi de garip gelmiyor aslında.
00 Yorumla
+1 yılen kötü araba olmuş yarım milyon, arabam var bana yararından çok zararı var şu an. Bu ekonomik şartlar altında böyle bir kriter aramak aşırı avam.
00 Yorumlavalla arabamvar ama yanı güc ne alaka anlamadım hep boş boş paralar odemekten baska bısey degıl mtv ode muayene ode sıgorta ode yakıta ode baska da bi yararı yokbence
00 YorumlaAraba büyük kolaylık sağlıyor ama güç gösterisi de sayılmaz. Hani lüks otomobil prestij sağlayabilir ama trafikteki araçlar için söylenemez.
10 YorumlaŞuna bir Tofaş çocuğu bulun da sussun çok tantana yaptı, biraz daha devam ederse ses telleri kopacak gırtlak kanserine yakalanacak.
00 Yorumla
+1 yılAraba değil öyle bir zamana geldik arabaya kadar düştü gerçi. Para ve bilgi güçtür bu devirde kimse aksini iddia etmesin
00 Yorumla
+1 yılEV mi Arabamı derken gittim EV aldım.
En azından akşamları yatacak yerim , duş alacak bir banyom , yemek yiyecek bir masam var00 Yorumlaİyi bi araba alabilirim ama şu an gereksiz arttı fiyatları ev al daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. ev her zaman ihtiyaç
+1 yılGücünü arabasından alan erkek arabasız kalınca güçsüz kalır...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılGenelde erkekler sağlam işi ve arabası hatta evi varsa kendi özellikleri sayarken bunlarıda sayıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be. sadece gösteriş yapanlar anlatır orasını
+1 yılBana gore güç göstergesi değil ama günümüzde maddiyat odaklı insanlar var onlar için vazgeçilmez
03 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Arabayla yuk tasinir motorla ruh ve ikisininde olmasi beni karakterli yapmiyo ya da daha güçlü ben motorumla kendim oluyorum baskasindan banane.
00 Yorumla
+1 yılArabadan arabaya fark var. Serçe de araba V90 da...
01 Yorumla
+1 yılBMW Mercedes Porsche değilse güç göstergesi sayılmaz
03 Yorumla- +1 yıl
volvo xc60 :D
Soran+1 yılahahah niye :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz erkeklere kukunuzdan başka ne vadediyorsunuz da erkekten her şeyi bekliyorsunuz?
Hiçbir vasfı, değeri olmayan kadınlar, kızlar dünyaları istiyor şaka gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılbiz araba mı istiyoruz dedik
Bir erkeğin arabası ile ilgi çekmesi çok tuhaf. O arabaları kadınlar da alabilir. Yani ne alaka?
00 Yorumla
+1 yılhiç alakası yok Sevgiliminde arabası var ama düzgün bi işi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl almış
- +1 yıl
çalışıyor
- +1 yıl
nerde para çoksa oraya gidiyor
+1 yılBu saatten sonra normal bir vatandaşın araba alabileceğini sanmıyorum, araba fiyatları zirve yapmış durumda
00 Yorumla
+1 yılKızlardan tav olan çok aslında ama mantıklı düşünen, sorgulayıcı yapısı olan kız ilgilenmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Valla arabam var, sıradan bir şey benim için. Bundan etkilenen kadın varsa, o kadının basitliğindendir.
00 YorumlaArabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Güç eşittir para. Arabalar tl bazında fazla para etmeye başladığı için böyle bi yanılgı olmaya başladı ama hata bence.
00 Yorumla
+1 yılKilometrede 1-1,5 lira yakan bir araca sahip olup kullanan erkek artık özel erkektir :)
Tofaşı olanı küçümserdiniz, şimdi Tofaşk oldu...
02 Yorumla- +1 yıl
Tofask hala küçümsemek gerekir
Biz daha rezil duruma düştük - +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim Hak ettiğimizi yaşıyoruz bence
+1 yılGuc gosterısımı bılmemde kız arkadaslarıyla sevısmek ıcın kulanıyor cogu arabalarını... vızyonsuzlar yanı
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem