AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Toplu taşıma bir kültürdür.
Pahalı lüks bir sınıfsa basit insanlar kanar hatta iş yerinde ismini öğretirsin herkese.. Tecrübeyle sabittir.
Arabası olması benim için bana göre çok da bir şeyin göstergesi değil önemli olan mesleği ve karakteri
Çok şaçma bu kişinin imkanıyla alakalı bir durumdur. Arabası iyi olup karakteri zayıf olan Bi dünya insan var.
Böyle muhabbetler çok saçma. Direkt arabayla evlenin sevgili olun. Demek ki niyetiniz karşıdakini tanımak değil, para
Reis sağ olsun arabalı erkeklere itibar hediye ediyor 😂
Mesela 10 yıl evvel araba hiç bu kadar imkansız gelmezdi gözlere
Kadınların erkekleri banka gibi görüp ondan sonra sokağa çıkıp "erkeklerin üstünlüğüne son vermek istiyoruz" demeleri aşırı absürt geliyor bana. Amacı zenginle evlenmek olunca kendilerini satmadıklarını düşünüyorlar, komik ve acınası bence.
Arabasını altına babasıda almış olabilir anasıda. Güç göstergesi olarak sayılmaz ama sizin için av olunacak zengin erkek anlamına geliyor
Böyle araba ise evet
Her arabası olanı zengin sanmayın. Bazı adamlar zengin gözükmek için lüks araba kiralıyorlar (borçla , harçla) ben çook gördüm. Adamın kıçında donu yok, cebinde parası yok , borçla araba kiralamış🤣
Şaka mısın sen
@112tm işte aradığım yorum tebrikler👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
yok artık :D
Güç gösterisi için araba alınıyor, sonra da onu ödemek için kendisi güçlük çekiyor. bu güç gösterisi mi? Güçlü olanın arabaya ihtiyacı yok
Yooo arabası olmayipda çalışkan güçlü erkekde vardir
Annesi bile sevmez mi? Ay ne saçma sapan cümleler 🤦🏼♀️ Herkesin ekonomik şartları bir değil maalesef yanlış buluyorum ben bu tür düşünceleri.
:D
2020 üzeri modelse evet işi gücü yerinde denebilir
Sende buldun modeline bakıyorsun , neler var neler
Teknesi olmayanı sevmez. Artık a101 bile tekne satıyor millet alabildi diye...
Güç bilmem ama saygı görmek istiyorsanız iyi bir arada sahip olmalısınız.
Eee yani bi faktör sonuçta bir gelir göstergesi
Sacma heleki son model arabalara bütün varligini yatiranlari daha da sacma buluyorum
Psikolojk olarak konfor sağlayabilecek biri olarak görünür o yüzden güçlü görünür
Şahsen arabam var ama arabam var diye yanıma aklasanları defediyorum
Araba deyil güçlü karekter güç göstergesidir, araba aldananların gözünü boyar
Türkiye’deyse evet, ama burada öyle degil isler.
Geçen amcamın arabası bendeydi 2-3 gün bindim araç 900bin liralık bir SUV du. Nereye gitsem millet bakıyor genç kızlar falan varoş semtlerde daha çok bakıyorlar tabii
Oendi çapında güçlü olabilir ama dünya güçlüsü olmadıktan sonra.
Maddi güç göstergesi olabilir ama manevî güç için bişey diyemem
Bizdeki sraba askini anlamaniz icin o aska sahip olmanız gerek. Guc icin degil
Zeka ve fiziksel kuvvet güç gösterisi olabilir
He öyle bi possat higlon olmuş 1 milyon😂
Kaç kişi alabilir?
Ne alaka. Param yoksa araba alamiyorsam gucsuzmu oluyorum. 🤣
hiç farketmedin mi cafelerde de masanın üstüne koyarlar güç gösterisi olarak
Ezik, yetersiz ve özgüvensiz adamların işi o. Ben el arabasıyla bile güçlüyüm.
Evet öyle bir güce ihtiyacı olanlar için güçtür zira kendi gücü yoktur.
Araba guc gösterisi tabi 500 binden aşağı araba yok
Arabam olmasaydı 1 tane bile birlikteliğim olmamıştı
Kürk sevdası.
Sahibi olan kişinin ekonomik gücünün aynası.
Bunu güç haline getirenler var halbuki araba bir araçtır seni a noktasından b noktasına taşıyan
Parasız olan diye biliyordum o sözü ama oda çağa ayak uydurmuş arabasız olarak güncellemiş kendini : )
Bence hayır. Asıl guc göstergesi iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünün diplomasi. Ah be tatli yazılımcılar bilkentli minnoslar
Kimilerine göre öyle maalesef. Araba almakla iş bitmiyor. Kasko, sigorta, vergi, yakıt, bakımları... Var oğlu var. Arabaya yapacağım masrafı kendim yiyorum.
var da var kısaca :)
Aylık 20 bin TL alıyorum gene sıfır araba almaya yetmiyor 3 sene çalışmam lazım. Soyleceklerim bu kadar.
Arabası. olan erkek seni e yapsın ki benim gibi seni indirir diğerini bildiririm iki durak. otede sende erkekle sevgiliyim sanarsın işte
Bence bir erkeğin lüks bir evinin olması daha önemli ama kızlar hep arabaya bakıyor 3 günlügüne araba kiralasam kaç tane kız düşer
bence 0-22 yas araligi bazi erkekler guc saniyorlar ama oyle degil motorda ayni sekilde bana kalirsa guc=bilgi, beyin
Asıl arabası olan erkek borç batağındadır, borçsuz araba mi alınıyor bu zamanda
aaaa @justlalalalalla süper yorum olmuş... bakış açısınız çok beğendim.
Bende var 2.5 milyonluk borcum yok ama
:D önceden aldıysa almıştır
Benim 18 yaşımdan beri aracım var bu araçta 2019 model
Sen o zamanlar araba almak kolaymı sanıyordun? Trafikte gördüğün araçların hepsi kredili ve takipte. Ben hiçbir aracımı krediyle almadım sadece en sin bunu alırken üstüne 30 bin çekmiştim hepsi o
300 bine hurda araba alacağıma 308 bine sıfır ev aldım
Çok iyi bence.
Hayır.
Borç ya da kiredi çekip almışda olabilir
Güç göstergesi öyle ev veya araba alarak olmaz..
Güç göstergesi, çok az erkekde olan,
Olgunluktur, merhametli ve ahlâklı olandır.
Seks yapabilen erkek arabasi olan erkekten üstündür
Bu devirde araba lazım. Hele ki erkeklerin olması şart
Görüş sahibi reis araba çerez işi benım arabam yok ama eşek yukuyle malım mülküm çok dükkanım 5 mılyon değerın gayrın menkul çok :D
@rızıo kardeş para değil araba lazım. Bu zamanda araba iş görüyor. Tanımadığın kızların açısından bak senin malının olup olmadığını nerden bilsin. Elinde arabası varsa senin o kadar mala sahip olmanı bir kenara iter. Ayrıca araba bir ihtiyaçtır bu devirde.
haklısın dedıklerın doğru araba ev ihtiyaç ama genelde çalısmayan kadınlar para avcısı çok
@rızıo valla kardeş çalışmayan kadın kalmadı hiç yok. Okumayan kadınlar dahi bir şekilde bir yerlerden iş buluyor çalışıyor senin o dediğin çalışmayan kadın nerede para avcısı kadın çok var evet ama bunların nasıl tipte olduklarını da tahmin edersin genellikle estetikli ve silikonlu olurlar uzak durursun biter. Evlilikte erkeklerin kriteri çalışan kadın benimkiside evlilikten önce arabadır, ben araba almak için çalışıyorum iyi kötü birşeyler almayı düşünüyorum. Yani ben kız halimle bunu yapmak istiyorum karşımdaki erkek hem çalışan kadın isteyecek hemde benim arabası olmadığı için tercih etmediğime laf edecek? Bana çıkarcı gibi görünür bu erkek.
Görüş sahibi yazdıklarını okudum efeım araba alırım sıfır da alırım sıkıntı deıl bazı sorunlardan dolayı alamıyom ama bu devirde mal mül önemli dükkanı satsam 5 milyon tl edior :D
Görüş sahibi çalısıp kendıne araba alman güzel bişey tebrık ederım
@rızıo teşekkür ederim ben senden bahsetmedim aslında sen alırsın evet. Benim demek istediğim genel erkekler için arabası olmalı yani artık herkes işini arabayla görüyor olmayan da bir şekilde çabalasın alsın. Ha evleneceği kişi ya da eşi araba düşünmüyordur o başka ama cidden istemiyor mu bilinmez. Yani erkekler çalışan kadın istemesi normal karşılanırsa kadınlarda arabası olan erkeği tercih etmeleri doğal. Akıllı kadınlar zaten evlenmeden parasını arabaya eve biriktiriyor ya da dolar/altına yatırıyor. Boş duran erkekleri neden tercih etsinler en azından bir arabası olsun yani
Görüş sahibi benım için çalısıp çalısmaması onemli deıl çalısıp bakarım. ev almayı planlıyordum değeri 1 milyon 200 bin tl lüks araba işi biraz bu sebebden ötürü uzucak 300-400 bin tl yede güzel araba alırsın ama 1 milyon 200 bin tl lık ev hayal eder ancak kredisiz faizsiz al gülüm ver gülüm yapacam :D arsa karsılında
@rızıo benim hayalini kurduğum araba da aşağı yukarı o civarlarda biraz daha biriktirirsem daha iyisini almak isterim. senin ev alman daha iyi olur bence. zaten ilk bakış görünüş olarak çoğu kız araba tercih eder. Tanıştığın zaman evinin olduğunu söylersen olumlu bakarlar büyük ihtimalle. Sen en azından ev almayı düşünüyorsun ama bazı erkekler ne ev ne araba e birikim de yapmıyorlar hazır bekarken ama gelip çalışan kadın istiyorlar buna hakları var mı sence dürüst ol. Ben o kadar çaba sarf edeyim bekarken ama o bekarlığını geçmişteki sevgilisiyle tatilde, orada burada birikim yapmadan parasını harcasın gelsin sonra evlensin hem kadın hem erkek elini taşın altına koysun. Çok büyük adaletsizlik.
Görüş sahibi tabiki haklısın her şey bir anda olmuyor evi gördum begendım yanı görsen lüks altında araba garajı bıle var. araba ıllakı alcam emil ol ev almak bu devirde hayal mılyondan aşağı bulamaz kımse öncelğim ilk evşi almak sonra polo tarzı araba almak. ama dedıklerınde haklısın hedefsız erkekle evlenılmez ne bırıkım yapıor ne ev araba almak için çabalıor bildin hazırcı
@rızıo Allah gönlüne göre versin kardeş
seninde gönlüne göre versin
Alakası yok arabam var şu an kapının önünde işim gücümde yerinde ama öyle bir algı yok çünkü bunlara sahip olmadığım günlerde oldu ama yadırgamadım çünkü bir gün olacağını biliyordum
Güç göstergesi olarak değil de millet sevgilisini arabaları ile bırakıyor ve kız arkadaşım bunu görüyor ve ben ona bu kolaylığı sağlayamıyorum diye üzülüyorum
Araban lüks bir arabaysa evet
Artık düşük model bir arabasi olsa bile razı bu millet yeter ki ayağımızı yerden kessin
Arabasız erkek hiç erkektir.(Hatta parasız erkek hiç erkektir de desek yeridir)
Kadın içinde geçerli artık parasız kadını erkekler istemiyor 🙂
Kadın güzelse isterler merak etme😎
Birazcık haklı olabilirsin ama maddiyata çok önem veren kadın da kendine saygısı olmayan kadındır
Saçma bir yorum yapmışsın. Kusura bakmada bu zamanda artık para çok önemli. Hiç bir kadın fakir yaşamak istemez. Baba evinde fakirse koca evinde zengin yaşamak ister. Varsa tam tersi bir kız, çıkar karşıma göreyim. Alnında ne yazıyor, merak ettim, bakmak isterim.
Ben cok güzel de olsa istemem 😀
Tm isteme. Tercih meselesi
Parası olması şart 🙂
Dediğim gibi 💵💵💵💵💵şart😉
Evet çuvalla olsun 😀
Çuvalmı😒 ne kadar gözün tok
Benim sınırsız para olsun AMİN🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤣
Maddiyatı şart görebilirsin.. her şeyi maddiyat olarak görüyorsan geçmiş olsun diyorum zaten
Herşeyi maddiyat görmem yeni yeni başladı canım. aah ahhh bende önceliği paraya vermezdim bir zamanlar. Baktımki
(Varsa pulun olurlar kulun, yoksa pulun dardır yolun ) atasözünü boşa dememişler. Onu yaşadım. Ve artık benim için para çok önemli...
Afiyet bal şeker olsun paralar sana yaşama amacını keşfetmiş birisin istediğin hayatı da yaşayabiliyorsan senden mutlusu yok
Keşke istediğim hayatı yaşasam dileğim o yönde. ben yaşadığımı anlatsam bana hak verecek , benim için zenginlik versin allah sana diye dua edeceksin. ben boşuna para istemiyorum. kimsenin hakkını istemiyorum ben. kul hakkı yemek kitabımda yazmaz benim. isteğim biraz şans biraz şans🤦🏻♀️
Sen henüz anlatmamış olsan bile şu an seni anlayabiliyorum sanırım. O yüzden istediğin hayatı yaşayabilmen için şans diliyor dua ediyorum
Allah razı olsun kardeşim. Allah seninde ne dileklerin varsa, hemen gerçekleştirsin amin.🤲🏻
Sağ ol 🙏🏻
@xxxxxxxxxxx80 süper yorumdu tebrikler👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 zeki insanın yorumu budur
yok be o kadar da değil
xxxxxxxxxxxx80 sefil fakir kızları harbıdaen aç gözlü :D bir lira paramı kaptırmam :D
Her arabası olan iş güç sahibi olmuyor aileden gelen bir varlık durumu da var ayırt etmek lazım
Güç göstergesi mi🤔 hiç sanmıyorum arabası olsun ama karakter ve insanlık namına bşi olmasın neye yarar ki 🤷♀️
Araba bir araçtır. Bir yatirimda olabilir. Güç goruyorsa ego yuklu bos bir kafadan başka birsey tasimiyor demektir.
ahahahhahaha ulan almanya'da yaşıyorum ben günde biriktirdiğim 2-3 eurolarla 1 ayda araba aldım ne güç gösterisi. alman kızları böyle değil işte. türk kızlarının aklı fikri zenginlik ve araba.
dgfdgfdgdf sen iyi değilsin
ben çok iyiyim ama sen ve kadınlar kötü.
Araba gösterge değil aslın da 3-4 çocuklu aileler için gerekli bir şey O erkek dürüst kalbi temizse araba olmasa bile herkes sever
Yorumunu tebrik ediyorum ama herkes sevmiyor ne yazık ki
Evet onlar zengin onlar statü sahibi onlar sportif onlar modern benim gibiler ise hep yalnız ve ise yaramaz iyi gunler
Arabam var. Evim de var? 26 yaşına gireceğim. Güçlü müyüm şu an? Sevgilim neden yok? Saçmalık bence.
Sen bir yürü kızın yanına görsün sonra izle 😀
erkekler arbasina güveniyor kizlar arabaya bakti icin suc burada kizlarda da