Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu ucu açık bir konu eminim var diyen kadın da vardır yok diyen kadın da vardır çünkü insanlar farklıdır kimisine arabası olan erkek vaovv dedirtirken kimisi hiç ilgilenmez bence olmaması lazım çünkü arabadan önemli şeyler var karakter gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Benim var kendi halinde bir arabam. Ama hiç kız düşürmek amacıyla kullanmadım kendisi ayağımı yerden kesmek görevini görüyor ha olsa ki düşse yine de o kişiyle olmazdım. Birinin araba için benimle birlikte olmasını istemem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Arabalar konusunda 10,7b cevap paylaştı. Arabam var; ama çekici değilim. Dandik ve çirkin aile arabam (Renault Clio Symbol) yüzünden çekiciliğim pili bitmiş gibidir. Arabayı değiştirirsem, yeni arabanın çekiciliğimi artıracağını düşünmekteyim.
14 Yorumla- 1 yıl
shsh selam ben çekici bu da çekicim geldi aklıma 😂😂 Keyifli günler..
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Fakirlik seviyeni belli ettin xkjsjjdj Aptal ve fakir kız itemi al bak tam senlik tofaş için 8p yaşındaki dedeyle evlenirsin https://www.google.com/search?q=ya%C5%9Fli+dayi+tofa%C5%9F&client=ms-android-samsung-gj-trev1&prmd=ivn&sxsrf=ALiCzsYjbE3iRPiIvu8GAE2TJZGGTxpb4w:1668584940269&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiAk5Glm7L7AhV7XvEDHS8aBKAQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=781&dpr=2.63#imgrc=wYxH1cYDvOH9uM
04 Yorumla- 1 yıl
Çen büyüdün laf mı sokuyon Gizli Üye dgdgsd. Yoksa kıskandın mı arabası olan erkek sevdiğim için sfsgdgf
- Cevap sahibi1 yıl
Erkekte aradığın kriterin bu kadar düşük olması... Bu zeka seviyesiyle ömür boyu araba sahibi olamazsın sjsnsns yazık gerçekten ya
- Cevap sahibi1 yıl
Ay bir de 28 yaşında misin sen rezalet djjdjdj evde mi kaldın seen vah vah sana anca el arabalı biri denk gelir bu zeka seviyesiyle djjdn
- Yeni 1 yıl
O kıt beyninle beni tanımadan hakkımda yorum yapman çok komik sgfgdgd. Bu da iq seviyenin düşük olmasıyla ilgili Gizli Üyeee😅İçin o kadar iğrençkii sana kendi içindeki kin kadar bir hayat arzuluyorum bebişkooo
- 1 yıl
maalesef para, mal, mülk ve çıkar peşinde olan günümüz kadınları için araba da olmazsa olmazdır. Yani arabası olan erkek bir kaç adım daha öncedir seçilmek, tercih edilmek konusunda.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayir! oyle cekicilik mi olur ya Allah askina? ister arabasi olsun ister olmasin benim kocam 30 yasina giriyor arabasi yok her yere metroyla falan gidiyor maadi durumumuz yok araba alamiyoruz simdi beniim kocam bana cekici mi gelmesin arabasi yok diye? arabasi olan erkegi tavlamak yerine siz kadinlar calisin kendi arabanizi alin siz erkek arkadfasini gezdirin
00 Yorumla Arabalar konusunda 302 cevap paylaştı. Arabası olan erkek demeyelim arabası olan genç. Yani 20 yaş ortalamasında arabası olan genç arkadaşları arasında 1-0 önde bu doğru. Biraz ileriki yaşlarda karakter herşeyden önde gelir
00 YorumlaAz gelişmiş ülkedeki kızların isteği derim. Arabadan çekicilik bulanda ne bileyim...
BMW'ye lüks araç diyenleri de hesaba katarsak normal karşılanabilir.01 YorumlaArabası varsa parası var, parası varsa çekiciliği var diye düşünüyor hatun kisilerinin çoğu 😉
00 Yorumla- u1 yıl
Hiç kimsenin arabasına tav olmadım bu yaşıma kadar. Var mı, yok mu diye sormadım bile. Bana göre bi çekiciliği yok, başkalarını bilemem
00 Yorumla - 1 yıl
Arabası olan erkek çekiciliği var mıdır bilemem ama para avcısı kadın iticiliği vardır orası net.
00 Yorumla saçma bi düşünce arabam var ama kullanmayı sevmem araba için bana gelen kız anahtarı verim garajda otursun arabanın içinde😂
00 YorumlaBence arabası olan erkeğin peşinden koşan kız zarganalığı vardır :D
Arabası olan erkeğin ne yapacağı belli çünkü :D
00 Yorumla- 1 yıl
ekstra çekici bulmuyorum adam çekici olsun yeter arabaya gerek yok
20 Yorumla - 1 yıl
Kesinlikle yok karakter sahibi adam çekiciliği diye bir şey var
13 Yorumla- 1 yıl
Dış görünüşünde önemi var ama dimi
- 1 yıl
Evet onun var
- 1 yıl
Fotoğraf atsam yorumlar mısın beni yanlış anlama kötü niyetli biri değilim biraz takıntılıyım
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
O çekicilik hissi sadece kaşarlarda var ya. Onurlu, namuslu, aklı başında kızlarda olan bir şey değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Ayn knk
Arabam var ama kızlara göre çoğu erkekten itici ve tipsizim
00 Yorumla- 1 yıl
Vardır. Araba kullanan erkek çekiciliği olduğu içün.
00 Yorumla - 1 yıl
Yani arabası olan, evi olan biraz daha ön planda oluyor, ama çekicilik konusunda bilemedim
00 Yorumla - 1 yıl
Maşallah bu sitede son zamanlarda kadınları bir araba sevdası sardı
00 Yorumla - 1 yıl
Arabam için gelecek kız eksik olsun. Mal mülk geçici. Arabam gittiğinde o da gider.
00 Yorumla - 1 yıl
Arabanın sınıfı çekiciliği artırır öyle bir gerçeklik var 🙂
00 Yorumla Motosikleti olan erkek çekiciliği diye bir şey var. 😏
00 YorumlaO zaman arabası olan kadın çekiciliği de vardır 😂
00 Yorumla- 1 yıl
Her araba araba değildir markasına göre değişir çekicilik xD
01 Yorumla- 1 yıl
haklisin bu konudaa 😅
- 1 yıl
Öyle bir şey varsa o araba gidince çekiciliği de gider muhtemelen.
00 Yorumla - 1 yıl
bilmem size sormak lazim boyle sacma takintinoz var mı
00 Yorumla - 1 yıl
Araba iyi modelse benim için var. Ama sonra içindekine bakıyorum. Bütün büyü bozuluyor.
00 Yorumla - 1 yıl
Arabası olsun parası olsunda isterse ķör olsun sizdeki beyin bu
00 Yorumla - 1 yıl
Abi bir vasıta aracı olan arabaya bu kadar anlam yuklemek saçma
00 Yorumla - 1 yıl
bence gold digger kadın vardır ve gerçekten seven kadın vardır.
00 Yorumla - 1 yıl
Tüm mal varlığım arabam oda benden çok kız düşürdü sağolsun demekki var yani
00 Yorumla - 1 yıl
Paralı erkek arayan kız iticiliği de vardır. Kusucam...
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Temsili kızlar
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
soran arkadaş bence haklı marka model belirtmeme gerek yok tek kapı cabrio bir aracım var ve inanın aracıma aldığım kızın hesabını ben bile bilmiyorum...
10 Yorumla - 1 yıl
Zengin olmasın araba kiralasın bi anahtara kız gelir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Var saniyodum taaki çocuk dediğinden kısa çıkıp, volkswagen caravelle ile gelene dek...
00 Yorumla Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Araban pahalı ise ilgi çeker
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
3 araba sahibi olarak söylüyorum. Çekiciliği olsa hayatımın her alanında yanlız olmazdım.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
ne alaka arabam yok gayette çekici olduğumu düşünüyorum bakmayan kız yok 😂
00 Yorumla Arabasi ehliyeti olan olmayan erkek sorulari arka arkaya geliyor.😁
00 YorumlaArabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Bmw , Audi lüks bir arabaysa kızlar hemen düşüyor :D
00 Yorumla- 1 yıl
Arabama düşen olmadı ama evime düşen çok oldu. Demek arabam olsa...
00 Yorumla - 1 yıl
Benim yok 😔
12 Yorumla- 1 yıl
Bişey olmaz😅üzülmene gerek yok
- 1 yıl
KS nin küçük emrahı gibiyim 😄
- 1 yıl
Yırtın şunun ağzınıda içinde kalmasın 🙄
01 Yorumla- 1 yıl
Puahahsdsgdf
- 1 yıl
arabalara ilgim yok o yüzden umrumda değil
11 Yorumla- 1 yıl
erkekler gay herhalde
- 1 yıl
var tabikii olmazmii 😅
00 Yorumla - u1 yıl
Kadınlar için çekicidir.
00 Yorumla Arabanın marka model fark eder mi 🤠
00 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣 Uçağı olsa yine bana çekici gelmiyor
00 Yorumla - 1 yıl
marka model ne olmalı
00 Yorumla Böyle düşünenin vasatlığı diye bir şey vardır
00 Yorumla- 1 yıl
Var olduğu söylenir
00 Yorumla - 1 yıl
arabası çekicidir sadece
00 Yorumla Evet seks için tenhaya cekiyrz oldu bjtti
00 YorumlaOyuncak arabam var, sayılıyor mu asddjfk
00 Yorumla- 1 yıl
Iki arabam var hic de öyle degil
00 Yorumla - 1 yıl
İstanbul'da araba bir eksi park sorunu malum.
00 Yorumla - 1 yıl
El arabası olur mu hocam
00 Yorumla - 1 yıl
Bu devirde var evet 😂
00 Yorumla Buna düşen kadınların olması da ne üzücü.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?