Arkadaşlar 2. el piyasa değeri 30-35 bin tl olan bir aracım var. Marka vermiyorum :) Çevremdeki arkadaşların çoğunluğu kız. Çevremdeki insanlar bana sürekli aracın olduğu için seninle takılıyor diyorlar. Tipim de iyi yani. Giyimine özen gösteren, bakımlı ve orta yakışıklı biriyim. Sahiden de bir bayan bir erkeğin aracı var diye onunla takılır mı? Aracı olan bir erkekle takılmak daha mı iyi? Bir yazın kızlar, erkekler...
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bak gözlemlediğimi söyliyeyim sana üniversitede , üniversitede toplumun aynasıdır o açıdan yani aynı davranışları gösterirler. Şimdi arabanın avantajı her türlü var , kızlarla iletişimin daha kolay olur gideceğin yere bırakayım veya arkadaşlarına bir yere gideceksınız sen onları alır götürürsün vs. kışın özellikle yağışlı zamanlarda kurtarıcı gibi gelirsin , kızların dikkatinide çeker ama arabadan arabaya değişir şimdi bir astra ile porsche bir değil , kız tavlama olayına gelirsen tavlarsın ama basit kızları tavlarsın be hacım bu kadar diyeyim yani kaliteli bir kız arabaya bakmaz.)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Benimde arabamın ikinci el piyasası 40 bin TL ama bu araçlar kızların bizimle takılması için yeterli statüye sahip araçlar değil kardeşim, bizimkiler kendi halinde araçlar :) Bir Bmw olsa böyle düşünebilirdin belki ama bu araçlar öyle araçlar değil :)
00 Yorumla
- +1 yıl
Arabası olan erkek olarak konuşmayı doğru bulmuyorum. arabası olan kadın veya erkek aynı kadere mahkumdur.'sende araba var bizi de atsan','ne üşeniyorsun kızım/oğlum altında araba var' vs vs. malesef bu durum hep böyle devam eder. etraf bir anlamda doğru söylüyor.
00 Yorumla
- +1 yıl
Kızlar genelde arabayı bir avantaj olarak görürler doğru hele ki ıstanbul tarafiginde. Ama ben ole düşünmem yaşım gereği sanirim daha öğrenci işi olsun bizim olsun mantığı vardır biseylerin zamanında elde edilmesi daha çekici kıLar durumu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Ben kendi adıma arabalardan nefret ettiğim ve nedense korktuğum icin, senin kız arkadaslarını anlayamam. Belki de anlarım. Hmm, bence karaktersiz biriyse seni araban icin kullaniyor olabilir. En siradan cevabi verdim su an :).
00 Yorumla alınma da param için malım için benimle takılıyorlar diyecek kadar birşey yok bence ortada
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben diyom gümüşhane. Sen diyon gö-tüm şahane. Araba diyorum sana arabaaaa. :D :D
- +1 yıl
cevrendekilerin söyledikleri bence dogru yorum olabilir
00 Yorumla bence idealsin hem yakuşıklı hem arabası var :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arabası olan erkek ilgi çekici midir? Arabasının olması avantaj mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar