Ya evet parası olanın tarzı iyi olur genelde şımarık zengin oluyolar gereksiz bi özgüven gelir ama bana bu tarz kişiler bazen itici geliyo sırf hava atmak için yapan kişileri derim bana da mesela artık böyle esprisi olan güldüren ne blim farklı kişiler hoşuma gidiyo şu anki hoşlandım çocuk öyle aşırı kibar ( reddedildim) ama çok iyi birisi aynı sınıftayım mesela sevdiğimi birine dese dalga konusu olurdu ama kimseye demedi
Haklısın bazı kızlar öyle maalesefki ama ben sevsem de sevmesemde bunu doğru bulmam birinin parasını kullanmak ya da pahalı şeyler aldırmak bilmiyorum içim rahat etmezri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok araban çekici oluyor sen olmuyorsun tam olarak sen aracsin araban amaç
Senin için değil paran için seviyorlar
Aynen öyle kardesim
Ya tabi ayrı hava katar ama birini seversem arabası var diye sevmem bu da gerçek sevgi olmaz zaten
Doğru diyosun ama para aslında güç güven demek herzaman karşı cinse ayrı bi ajantaj sağladıyo
Ya evet parası olanın tarzı iyi olur genelde şımarık zengin oluyolar gereksiz bi özgüven gelir ama bana bu tarz kişiler bazen itici geliyo sırf hava atmak için yapan kişileri derim bana da mesela artık böyle esprisi olan güldüren ne blim farklı kişiler hoşuma gidiyo şu anki hoşlandım çocuk öyle aşırı kibar ( reddedildim) ama çok iyi birisi aynı sınıftayım mesela sevdiğimi birine dese dalga konusu olurdu ama kimseye demedi
Maddiyattan ziyade bu gönül işlerinde kafanın uyuşması iletişim daha önemli art niyetliysen parası olupta kafası olmayanları sadece sömürürsün
Haklısın bazı kızlar öyle maalesefki ama ben sevsem de sevmesemde bunu doğru bulmam birinin parasını kullanmak ya da pahalı şeyler aldırmak bilmiyorum içim rahat etmezri
Keşke bütün kızlar senin gibi olsa😀
Böylelerini de üzüyolar:) ilişki zamanı aldatılma ya da ihanet yeme garantili:/
Doğru diyosun iyi insan bu devirde s*lak insan anlamına geliyo kötü ve çirkin insanlar daha avantajlı allah iyi insalarla karşılaştırsın
Gerçekten görüyorum yakışıklı erkekleri hep o tarz kızlar kapıyo yani brnde çirkin değilim ortalama üstüyüm ama değerim bilinmiyo teşekkür ederim:)
Boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye güzel olmak aslında devavantaj gibi bir şey insan yaklaşmaya korkuyor
Öyle galiba ya anlamıyorum reddedilceni düşünüp mi öyle oluyo ki ama halbuki aslında baktımiz erkeklerde öyle aman aman değil
İnsan kendini sorguluyo dimi kendi ortalamanın daha düşük birinden red yemek:))
Evet algılayamiyorum kör olduklarını düşünüyorum ahjwkdkdkskdkdkkd
Sohbetin çok güzel bu arada iyi birisi olduğun çok belli instagramını istesem verirmisin 🙏
Araba demeyelim de para diyelim bu da aşk olmuyor
tamam işte araba demek para demek güç demek güven demek ama bu pahalılıkta kuru kuruyada sevilmiyoki
Yani bunlar ekstralar daha önemli şeyler var araba ev bunlar kazanılabilir artık zor olsa da😂ama bir karakter sahibi olmak çok daha zor
Yooo
güldürme beni😂
Gülme sende msksmskxmskx