Kişilik & Karakter Tükenmişlik hisseden var mı? ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün yorucu bir gündü. Herşeyi geride bırakmak istiyorum ama ne yazıktır ki bu mümkün değil. Eğer vazgeçersem ileride pişman olacağımın farkındayım. Cidden yaşamak ve ayak uydurmak çok zor. Tükenmişlik hisseden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet çoktan tükendim bittim. 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Son zamanlarda hissediyorum özellikle insan ilişkilerinde 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben tükenmişlik hissediyorum kendimi saldım cok 1 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet vazgeçersen pişman olursun bir şekilde devam etmen lazım yorucu olsada 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayatında birşeylerin yolunda gitmiyor istediğin gibi değildir , manni manevi fark etmez huzursuzsun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben tükenmişlik hissini bir erkek tarafından ayrılmamıza rağmen beni rahatsız ediyor olmasından dolayı hissediyorum 1 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Yaşamaktan vazgecmislik var çoktandır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet çoktan tükendim bittim.
Son zamanlarda hissediyorum özellikle insan ilişkilerinde
Ben tükenmişlik hissediyorum kendimi saldım cok
Evet vazgeçersen pişman olursun bir şekilde devam etmen lazım yorucu olsada
Hayatında birşeylerin yolunda gitmiyor istediğin gibi değildir , manni manevi fark etmez huzursuzsun.
Ben tükenmişlik hissini bir erkek tarafından ayrılmamıza rağmen beni rahatsız ediyor olmasından dolayı hissediyorum
Yaşamaktan vazgecmislik var çoktandır
hissetmeyen mi var
Arada mola vermek iyidir
Evet hissediyorum
Hissetmeyen var mı?
Var ben