Kişilik & Karakter Sizin cennetiniz nasıl bir yer olurdu? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayalinizdeki cennet nasıl bir yer :) Güncellemeler+1 yıl Bir ben mi çimende yayılan kediler görünce dünya yavaşlamış hissediyorum : D Güncellemeler1 yıl Güncelll Sizin cennetiniz nasıl bir yer olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sadece beni seven kadınla zaman geçirmek. neresi olduğu önemli değil. cennetim bu olurdu 1 1 Yorumla pinkpeonyyy +1 yıl İnşallah bir gün olur
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Annemin hep güldüğü biyer olurdu çünkü onun gülüşü baba cennetttir 1 0 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Huzurlu olduğum her yer cennetimdir. 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Odam yeter bana 1 2 Yorumla pinkpeonyyy +1 yıl Çok bunaltıcı Yorumla LordofJungle +1 yıl Yo değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece beni seven kadınla zaman geçirmek. neresi olduğu önemli değil. cennetim bu olurdu
İnşallah bir gün olur
Annemin hep güldüğü biyer olurdu çünkü onun gülüşü baba cennetttir
Eşsiz bir doğa ile olurdu
Bu çok uzun be
Huzurlu olduğum her yer cennetimdir.
Odam yeter bana
Çok bunaltıcı
Yo değil
Bir eş bir çocuk sağlık para huzur