Boş kutu masada, dolu çakmağı çöpe atmışım. 1 saat önce yemek sipariş verdim karttan ödedim, telefona gelen harcama mesajını görünce Allah Allah bir saat önce ben karttan ne çekmişim diyorum. Bardağa su doldurmuşum, gitmişim başka bardağa yine su doldurmuşum. Noluyo olum?
Yumurtayı cezvede zerre su koymadan pişirmeye çalışmışlığım var fakat zirve bu değil 😂 migrosta cüzdanımı markette bir yerde bırakıp marketten cüzdansız çıkmışım. Geri dönüp cüzdanımı sorduğumdaki şans da ermiş dede de yoktur. Harikulade zevkimden ötürü çok beğendikleri cüzdanımı alıp içinde ne kadar para kart kimlik varsa bırakıp gitmişler 😂😂
Arkadaşıma söz vermiştim buluşmaya. İşte buluşma saatine az kalmışdı. Telefonumuda masaya bırakmışım ve telefon arıyorum ama nasıl arıyorum. Bir az geçiyo gelip telefonda saate bakıyorum ve geç kalıyorum diye evde endışeleniyorum. İşte telefonda saate baka-baka telefon arıyorum sonra arkadaşım aradı evden çəkdınmı diye bende kanka ya telefonum kayboldu onu arıyorum dedim o da şaka yaptığımı sandı güldü e vende neye gülüyosun dedim canım telefonla konuşuyosun ya benle dedi. En dalgınlık yaşadığım gündü🥴
Hangi birini sayayım ki kedilerin kralı 😊 markete girerken başımın üstüne koyduğum güneş gözlüğünü sokağın ortasında.. en son çantamı kaldırıma oturup dökerek nasıl da çırpınarak aradığımi mı.. Oy kullanmaya elimde telefonla girip.. görevlinin telefonla giremezsiniz dediğinde telefonum evde ki.. dediğimde görevlinin elinizdeki ney hanfendi dediğinde ki canım surat ifademi mi 😅
İyimisin vinç oparetarü? (bu kelimeyi senin bi sorundan çaldım telif isteme) 😇Düşünme bu kadar.. deli olursan kimse bakmaz seni... Bakırköylerde çürürsün.🤷♀️.. Dost acı söyler.. Söyliyim mi bi tane daha ama bu sefer yanında ayran müessesenin ikram😅
Hamilelik ve doğum sonrası sürecim evliliğiminin en kötü zamanlarını geçirdiğim bir yıldı o zamanlarda başlayan stresim gün geçtikçe kafamı ele geçirmişti. Boşanma vs derken iyice allak bullak oldum ki gel gelelim anne okunca zaten eksiklikler başlıyor 😅 nerede benim aklım diye dolanıyorum evin içinde 😂
Dalgınlıkların farkına varıp neden ya nasıl olur diye sorgulayınca kısır döngü başlıyor o yüzden ben heh bugün yine modumdayım kim tutar seni diyip gülüyorum 😂😂
Nadiren yaşarım; ama eskiden çok fazla yaşardım. Bir sıkıntımı kafama taktığım zaman aşırı dalgın yürürdüm, arabayla çevreyolunda 100 km/h üstü basardım.
Bende otobüse binerken sürekli İstanbul kartı yerine kredi kartını okutuyorum. Buda 2 katı para alıyor benden. Yeter ya dedim kredi karını ayrı cepte taşıyorum
Şantiyede ben de yemek kartı yerine gişeden kredi kartını basmaya çalışıyorum ve ötmeyince sinir oluyorum. Güvenlik abi bu kaçıncı yeter daa dedi en sonunda utandım lan