Selam
Sinir olduğunuz ve ya sevmediğiniz birini görünce laf atıyor musunuz? Laf sokma gibi huylarınız var mı?

Selam
Sinir olduğunuz ve ya sevmediğiniz birini görünce laf atıyor musunuz? Laf sokma gibi huylarınız var mı?

Aslında yok fakat İnsan sinir olduklarına laf sokmak istiyor. Bir yerde kafası dank etsin anlasın diye. Bazen gerekiyor. Başka türlü hadsiz insanlar ile baş edilemez. Bazen de kapak yapmak gerekiyor. Laf sokmak en çok kıskanç bireyler için gerekiyor.
Laf sokmaya çalışmam. Gereken neyse onu söylerim. Ama bazıları vardır ki illa bana laf sok, beni milletin içinde boz diye aranır. Onlara da sokacak lafımız vardır.
Refleksimdir. Birisi laf sokar gibi konuşsun ağzının payını vermeden duramam lakin bu her zaman yaptığım bir eylem değil. Bazen sessizliğimde laf sokmaya girer :D
Hayır yok ama bazen saygılı bir şekilde yani hakaret etmeden ya da küçük düşürmeden gerçekleri gönderme yaparak söylerim.
Cevap
18Cevap
Selam gadası 🙃
İlla ki özellikle işyerinde laf sokmayı çok severim. Çünkü işini yapmayan milletin sırtından geçinmeye çalışan çok insan var. Onlara gerektiği zamanda laf sokmak hoşuma gider.
Hayır hiç yok. Sevmiyorum böyle halleri. Özellikle kızların kendi aralarinda olan hırs, yarış, kıskançlık ve laf sokma çabaları bana hem çok komik geliyor hem de üzüyor. Kadınların birbirine hep destek olmasını istiyorum, birbirlerinin başarısına alkış tutmalarını , gurur duymalarını..
Beni kiskaniyorlar , beni çekemiyorlar gibi çocukça duygulardan cidden arınmak lazım. Zaten yeterince kadının değer görmediği bir toplumda yaşayıp mücadele veriyoruz. Kenetlenmek birbirimize destek olmak zorundayız
Hayır, ben direkt olarak söylemeyi tercih ediyorum.
Hiç yoktur. burada bana küfredene bile küfür etmedim. Çünkü o kendisine layık gördüğü şeyi söylüyor. Ben niye o seviyeye düşeyim. Direkt lafımı söylerim varsa yanlışım onunla da yüzleşirim.
En sevdiğim şeylerden birisi hatta hobim hele ki gıcık olduğum kişilere karşı çok cömertim bu konuda Allah ne verdiyse😂
Evet var. Çoğu zaman tutamıyorum kendimi. Karşı taraf anlamayacak bile olsa mutlaka lafımı söylerim
Laf sokmak en basiti onu yapmam. Ama lafı motif gibi işlerim iki gün sonra durup der ki bu ne dedi 😂😂
Üzerim, kırarım, rencide olur diye düşünerekten yapamıyorum... Ne s*lağım, oysa hakediyorlar...
fena sokarım kimse anlamaz güler ederiz sonradan bozulurlar ince :) bazen açıklamak zorunda bile kalırım :)
Yok zaten anlamiyirlae ya da kasar olduklarından onemsemiyirlar
Hak edene hiç gecikmem... Anında yapıştırırım..
Güzel yaf sokarım. tabi lanet olsun içimdeki insan sevgisine. Daha nazik kırmadan açık bir şekilde konuşmaya çalışırım. Ama yinede insanlar iğneleyici konuştuğumu söylerler 🤷🏼♀️
@Aslan3558 Allah akıl fikir soksun biryerlerine kafada durmamış belli
Severim😅 ama kırmadan yakın arkadaşlara falan arada
Laf sokmak ve iğnelemek söylemlerimi patavatsızlığımı kimse kaldıramıyor 😕
Yeri geldiğinde bazen kendimi tutamıyorum evet.
yeri geldiğinde hiç acımam çok fena laf sokarım
Evet var
Yok ya.:/.. Çirkef değilim..
Evet ne yazık ki böyle huylarım fazlasıyla var
yok öyle bir huyum
Çok kızarsam iyi sokarım 😀😀
Kaşınan olursa acımam
Evet var
Yok.
Yani bulaşırsa sokarım
Direk DON'T MUHATTAP🙈😄
Evet var