Yaşadıklarım.
Gördüklerim
Bildiklerim.
Hiçbir şey.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kadınlar. Nefret ediyorum iliklerime kadar. Seversin ve giderler, soversin, doversin kalırlar. Kadın ruhu her erkeği degistirir, benim gibi çok adam vardı hepsi değişti, hiçbir kadına iyilik yapma arzumuz kalmadı, s. refsiz olduk zamanla, daha da kıymetlendik.
Kadınlar sokakta tedirgin yürümelerine neden olacakları erkeklere aşık olurlar yalnızca. Kadın ruhu seveni her zaman ezik pasif görür
Kadınlarla kötü deneyimlerin olmuş anlaşılan ama herkesi aynı kefeye koymamanı öneririm.😌
Ahhh lütfen tüm kadınları aynı kategoriye sokmayın. Örneğin ben böyle değilim şu an sevgilim var ve o beni el üstünde tuttukça ben onu paşalar gibi yaşatıyorum. Oda bende çok mutluyuz…doğru insana denk gelmediğiniz için böyle
Yaşadıklarım değiştirdi. İş hayatım olsun, aşk hayatım olsun, evlilik hayatım olsun. Bir insanın bazı kriterleri vardır. Onlar dışında belki başka bir şey düşünemez. Değerler vardır. Değerleri ezildi mi kendini değerli hisseder. İşte bu yaşadıklarının içinde hepsi bir arada var ve değişmeme neden oldu. Ama hala merhametli bir insanım. O değişmiyor.
Ne güzel👏🏻💯
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim hak ettin🍀✨
Sevindim 👏
Beni hayatta yaşadığım acılar değiştirdi tabi ki de.. bugün olduğum insan yaptılar.. bunda kötü insanların da payı çok. bu yüzden de hayatta kendim hariç kimseye güvenmiyorum artık.. sadece kendime bakıyorum.. değer verdiğim insan olursa ona güvenirim sadece ama o tür insanlar da zor bulunuyor maalesef
Maalesef zor bulunuyor😌
Cevap
21Cevap
Beni kesinlikle yaşadıklarım değiştirdi hayatta gördüğüm tecrübeler insanların davranışları güvendiğim insanlardan belli bir zaman sonra yanlış görmeye başlamak, insanlara karşı hep iyi olduğum sürece insanların dostluğu ve arkadaşı oldum. Ama ne zaman insanları istemediği bir şeyi yaptığım zaman hatalarım olduğu zaman en kötü insan ben oldum dışlanan insan ben oldum.
3 yıldır beraber olduğum ailemle tanıştırdığım 1 ay görmezsem oturup ağladığım kadın askere git evlenelim diye gönderdiği askerlikte terk edip başkasıyla evlendi.
Aşka bakışın değişti öyleyse.
aşka bakışım değişmedi fakat kadınlara olan güvenim yok oldu. Daha dün bir kız arkadaşım yatıp kalktığı ailesiyle tanıştığı evlenmek istediği sevgilisi olmasına rağmen bana gelip bu çocukta taş gibi maaşıda iyi ayrılırsak bununla çıkarım dedi. böyle bir dünyada kime neye nasıl güveneceğim
Seçenekler içinde hepsini kapsayan yaşadıklarım diyelim.. Ama o yaşadıklarımın içinde bildiklerim, gördüklerim ve aslında hiçbir şey bilmiyor olduğum da var..
Hayatımda bir kaç dönüm noktası oldu.
En son yine tövbe tazeledim manevi yönden kendimi iyi hissediyorum.
Yaşadıklarım beni olumlu anlamda değiştirdi
👏🏻🌺🩷
Beni kimse değişmedi değişen hep diğer insanlar oldu...
Edindiğimiz tecrübeler
En zor anımda ailemin yanımda olmayışı.
Oyy yaa🥹💝
Hayalkırıklıklarım
Ah canım canım🥲🍀
Tebrikler💯🍀😇
Teşekkürler sende öylesin😉🩷🍀
Kazıklarım yok şıklar arasında 🤣
Ahahah😄😄oda yaşanmışlık ya da senin opsiyonelin olsun😄
🤣 🤣 Bana özel opsiyonel şık kazıklarım diyenler benim görüşü oylasın
Kendin soru açarsın benzer veya sana özgü oraya nasıl şıklar seçersen artık kendi bileceğin durum.🙃🙃
Hazıra konmak daha güzel 😀
İnsanların basitliği
Maalesef😏
Geçmiş yön verdi, gelen zaman değiştirdi.
👏🏻👏🏻💯
Nefes almamı engelleyenler...
Nefes senin👍🏻
İnan bana bizim değil :)
Senle birlikte yaratıldı ve senin🫱🏻🫲🏻
İnsanlar... İnsanlar... İnsanlar...
Evet haklısın.😌
Her zaman : ))
hocam size bir sorum olacak ama mümkün olursa özelden?
? @biscolatagirl
@volkan_bulut bu şekilde iletişimler kabul etmiyorum buradan sorun soracaklarınızı😌
Peki hocam ama ozel daha sağlklı olır :)
İnsanlar
Hayatın ta kendisi genel olarak
Yasamak..
Yaşadıklarım ve gördüklerim ikiside
edindiğimiz tecrübe değiştirir
👌🏻💯💯
Sustuklarım
Ayy canım canım🩷Susma söylenen gereken yerlerde sana olan olur🥲🍀
Olsun bu şekilde değiştik işte ✨
Peki😇🙂
yaşadıklarım
👌🏻🌺💐