İnsan ister istemez zamanla değişir. Bazen aile, bazen sosyal çevre, bazen iş ortamı, bazen şehir değişikliği, bazen de yaşadıkları değiştirir insanı.
Peki sizi ne değiştirdi?
Size de "sen değiştin" diyenler oluyor mu?

İnsan ister istemez zamanla değişir. Bazen aile, bazen sosyal çevre, bazen iş ortamı, bazen şehir değişikliği, bazen de yaşadıkları değiştirir insanı.
Peki sizi ne değiştirdi?
Size de "sen değiştin" diyenler oluyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle aşık oldum 2011 ve bu doğru bir şey değildi imtihandı çünkü herşeyi anlamak için o dizideki gibi olma diye bu kadar şeyi yaşattı sonra anladım mucizeleri yaşadım ve 3 yıl acı çektim sonra ne oldu bu kız ben duydum resmi gördüm hesap sordum umursamadı işte o zaman planı kurdum onun imtihanını veriyordum ondan kurtuldum ama kendine yakışanı yaptı beni sattı neyse sonra doğruysa belasını buldu evet alttan aldı ama ben kabul etmedim çünkü çocuk onu terketmişti defol git dedim bana bir daha karışmayacaksın dedim haklı olarak onun zoruna gitti onu umursamadım tuzak kurduklarında da umursamadım benimle kavga etmek istedi engelledim sizinle uğraşamam 2018den beri kurtuldum ama çok geç oldu
Hayatın kendisi
Yaşadığım acılar
Torbacı arkadaşlar onlar yüzünden ben de torbacı oldum