Bir günlüğüne erkek kesimini anlamak istedik ve zahibinden g kasa baktım ilerde ki hayalim rangemom ya da gkasamom gelan olmak (anca rüyamda)

Bir günlüğüne erkek kesimini anlamak istedik ve zahibinden g kasa baktım ilerde ki hayalim rangemom ya da gkasamom gelan olmak (anca rüyamda)

Ben olmayacak hayaller kurmam.. sadece olacak hayaller kurarım durum böyle olduğu zaman da geriye kuracak bir hayalim kalmıyor maalesef.. çünkü bu hayatta her zaman istediğimiz şeyler olmuyor maalesef.. ama yine de çabalıyorum vaz geçmiyorum hayata karşı inat yapıyorum bugün olmazsa yarın bir gün mutlaka olacak.. olmazsa da alıştık
Kurmam. Her zaman mantıklı yollar çizdim. Allah bazılarını nasip etti bazılarını kabul etmedi. Kurumsal bir firmada yazılımcı olmak istedim. Lisede kendi başıma yazılım öğrendim. Sonra mühendislik okudum. Yüksek lisans yaptım. Bir sürü kursum var. Olmadı. İlgim ile alakasız meslekteyim.
Bende mühendislik mezunu olup ilgim ile alakasız bir meslekteyim
açıp açıp bmwlere bakıyorum elimde telefon babama gösteriyorum bak ne kadar güzel değil mi benim olmasın mı bu diyorum kaale almıyor beni 😂 geçen gün dedim ki baba inanır mısın rüyamda bana bmw alıyordun hem de siyah mutluluktan ağlıyordum dedim de zaten anca sana rüyanda alırım onu dedi 😂😂😂
Aynısının bir değişiğini abimle yaşıyorum o arabalar yıpranmadan modelini değiştirir ama asla istediğim bir model olmaz o araba 😂😂
benimkisi benimkisini kullan işte neyine yetmiyor diyor ama geçenlerde bir de alırız belki bilmiyorum dedi 😂 ümitlendim ama sonra almam dedi beni duygudan duyguya sürüklüyor yemin ederim
Kınıyorum… bir gün bmw de nasip olsun inşallah
ay bunla kaza yaptığını düşünemiyorum sabriiimo 😅 sakın kez hayallerini Viben doğrultusunda düzeltmeni KS kankitoskosun olarak talep ediyorum sjsjdj
hem siyah sıkıntı be yikatiyorsun 10dk sonra toz asaleti batsin sjsjsj yıkama parasini çöpe atıyoruz sjsjjs
Ben şakirimin sözünden çıkmam kekxkslk aşkım zaten olmayacak bir hayal siyah sürme toz olur diye boşuna türkü yapmamışlar yani skxjdjx
tutara bakilinca tutarlı bir hayal olmadığı aşikar zaten sabriiimoş sjsj o türküyü illade siyah diyenlere dinletmek lazim shshs
İllede siyah demem ama siyah severim dinlerimde dkkdkdfk ya tutara bakınca moralim hep daha da fazla bozuluyor şakirim
Cevap
18Cevap
Yanlış yere bakmışsın nesine ya da maçkoliğe bakman lazımdı 😃
Bir daha ki sefere inceleyeceğim skxnd
Evet eğlenceli oluyor 🤧😂 umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin
Zor ama amin🙏😭
Kuruyorum bende ev araba bakıyorum ve neden olmayacak hayal diyerek moralimi bozdun ki
Kızzz nasıl alalım dünya para
Neden olmasın...
Haklısın inşallah bir gün nasip olur isteyen herkese
Amin
Yok ya bu başka bir şey bu hayal bile değil. 🤣 Zenginlerin hayallerini kurma kız. 🤣
Biz züğürt tayfa olarak sadece göz atıyoruz allahtan melom sjxjs
Evet olmayacak şeyinde hayalini kurarım herşeyi olumlu düşünmek gerekli ya bir gün gerçek olursa diye dimi
Gerçekçilikten yanayım. Olmayacak hayal yok elbette ama çabalamadığım işin hayalini kurmam.
Hayallerini hedeflerini yüksek tut ki başardığın şeylerde o kadar yüksek olsun derler
Çok zengin olup arabamla beni küçümseyen herkese hava atma hayalim var) bunun için para biriktiriyorum. Belki bir g wagon alamam ama bişeyler olur ilerde belki)
Olmayacak hayaller kurdum zamanında sonrası büyük hayal kırıklıkları tabiki... Şimdi daha basit hayaller kuruyorum
Hayat fazlasıyla gerçek iken hayal ile işim yok
Ben bu konuda bir markayım
Evet tabiki kurarım, ama olmayacak hayaller değil, hedeflerim için makul seviyede adım adım gerçekleştirebileceğim hayaller ile yoluma devam ederim
sakın almaya çalışıpta kıyma şu arabaya
Ay bunu alırsam binmeye kıyamam her gün tozunu alırım bebeğim gibi bakarım altıncı ayda bile ana sütünden kesmem öyle bakarım sjxjdjcc
🤣 🤣 Rahat rahat çarpmak için mi
Başka ne olacağdı😂
Kimseye vurmadan güzel güzel gezmek var mesela 🤣 rahat oluyor
kurmuşluğum var
Hayır olmayacak hayaller kurmam.
Bazen kuruyorum
Kuruyordum da eskide kaldı
Belki gerçekleşebilir
Evet mercedes s63 bit turbo 4 matic 🤣😊
Evet , cacık yaparken kurarım.
Emekli olmak...
Hayırlısı olsun