Bir hayaliniz var. Biliyorsunuz ki asla gerçekleşmeyecek. Yine de hayal etmeye devam eder misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılKurarım kardeşim. Hayallerimiz olmasaydı büyük hedefleri düşünüp, uzaktakilere BELKI BIRGUN diyerek ona ulaşabilecegimizden vazgecersek, kurdugumuz o olabilmesi muhtemelleri de kaybederiz.. her zaman buyuk dusuneceksin, ufkun genis olacak ki elinde ki imkanlarida elde tutabilesin... Misal o kucuk ve olmasi muhtemel seyleri kurarsak ve canlandirirsak kafamizda buna HAYAL demeyiz. Cunku zaten olmasi muhtemel. Her zaman olmamasi gereken hayalleri kurmak lazim boylece gercekleri daha iyi gorebilecek ve elinde ki imkanlari degerlendireceksin... Elinde ki imkanlardan yeni seyler cikaracaksin. O sebeple ben her zaman hayal kurarim ve bugune kadar bir cok hayalimi de gerceklestirdim
02 Yorumla- +1 yıl
Evet özetlemiş... Sekiz satırda hemde... :D
En İyi Cevaplar
Adı ustunde hayal bu kafama vuran yok tabiki de kurarim
01 Yorumla
+1 yılKurarım ama bazen çok abarttığımı farkediyorum ve tam yarısında 'sanki gerçekleşecek la😒" diyip bitiriyorum😕
Hop iki dakika sonra yenisi geliyor zaten😄
Yani olmayacağını bile bile hayal kurmak benim işim çünki işsizim😁
https://i.hizliresim.com/mz4jr0.gif
🐣🐣🐣02 Yorumla- +1 yıl
Hayal kuran herkes işsizdir bence ☺
+1 yılHayallerimin dili olsa ilk cümlesi 'Abartma istersen güzelim' olurdu. :D
Tabi ki hayal kurmaya devam ederim. Hayalleri olmayan bir insan yaşıyor olamaz zaten. Her ne kadar gerçekleşemeyecek kadar güzel olsalar da..01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
62Cevap
gerçek olması önemli değil hayat sana verdikleriyle yetecek kadar uzun değil hayal kurmak bedava ister olsun ister olmasın sap gibi yaşamaktan iyidir sen hayalini kur olur olmaz bilemessin sonuçta imkansız cümlesi bir kalıptan ibaret sakın bunu unutma...
02 Yorumla
+1 yılHayır hayal etmem. Hayallerımı insanlar üzerinede kurmam, tüm hayallerim benim üzerimedir. Sonuçta insanlar hayalleri kırmaktan başka bişey yapmaz. Realistim.
01 YorumlaAslında hiç gerçekleşmeyeceğini bilerek ve gerçekleşmeyeceğini düşünerek rahatladığımız hayallerde vardır. Mesela benimkiler onlardan. Yani hayal demiyelim rüya gibi bişey askında :)
02 Yorumla
+1 yılİnsan asla gerçekleşmeyecek bir şeyi hayal ediyorsa sebebi verdiği huzur mutluluktur. Hayali bile yeter bazen. O yüzden hep hayalindeyimdir gerçekleşmeyecek olsada...
02 Yorumla- +1 yıl
En güzeli :)
+1 yılTabiki insan hayal ettiği müttetce yaşar ve unutmakş Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz bunu dedim diyede öyle uçuk hayaller kurmada ve ben balık burcuyum hayallerimi den düşün😂
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman devam 😊
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHayal kurmak bir aldatmaca. Tatli bir hayal kurma sureci vardir ama, sonunda asla olmayacagini bilmek, o tatliligi alir yerine acı bir tat birakir. Bizi gafil avlar. O zayiflik bende de var, kuruyorum iste insanlik..
01 Yorumla Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hani bir söz vardır ya, seve bilme ihtimalini sevdim diye.. işte o ihtimal var ya, ya olursa ihtimali işte.. bu yüzden hayal etmeye devam.
01 YorumlaSonrasında ''hayal kırıklığı'' denilen şey olsa da sonunu bile bile kuruyor insan. Güzel şey hayal kurmak :)
04 YorumlaHayal kurmanın güzelliği sınırsız olması değil mi :) hayal gerçek olmayacak diye niye hayalimden vazgeçeyim? Hayallerim de bana ait değil mi, bu yeter bence :)
00 YorumlaMaalesef kuruyorum. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum ama kendime bu konuda karşı gelmeyi canım hiç istemiyor.
01 YorumlaBen hayal kurmayi severim ancak somut bir ozelligim oldugundan kaptirmam hayale kendimi neticede hayaller elle tutulmuyor😊
01 Yorumla
+1 yılKurarım.
Sen hiç kendine ait bir dünya keşfedip orda kayboldun mu? Çok kitap okursan anlarsın. Hayaller satın alınmaz. İyi değerlendirin..01 Yorumla
+1 yılHayal kurmam. Özellikle olmayacağını bildiğim bir şeyi düşlemek daha mutsuz eder beni. O yüzden realist olmayı tercih ediyorum. ☺
10 YorumlaDiğer konusunda 685 cevap paylaştı. Mutlaka hiç es geçmem her gece duzenlı hayallerimi kurar oyle yatarım umut fakirin ekmegidir hayal kurmak bedava nasıl olsa paralı olana kadar kurabıldıgım kadar kuracam :D
02 Yorumla
+1 yılİnsanlar hayal kurunca mutlu olur ben ise mutsuz. Gerçekçilik diye bir şey varya işte o hep mahvediyor hayallerimi. O yüzden kurmamaya özen gösteriyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
öyle :)
hayal gerçek olmayan şeyler olduğu için hayaldir ve güzeldir
01 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir kurmam , gerceklestirecegim hayaller kurmayi tercih ederim
01 YorumlaHayal bu tabiiki avam projesi yapacak halimiz yok ya:)
01 Yorumlabirtane hayalim var ve gerceklesmeyecek.
bile bile de kurmaya devam.05 Yorumla
+1 yılEvet devam ederim umudunu kaybetmemekle de alakalı bence bu. Belki bir gün gerçek olur kim bilir?
01 Yorumla
+1 yılBazen zaten hep gerçek olmayacak hayaller kurarım. Olabilitesi varsa ve olmazsa hayal kırıklığına uğramayayım diye.
01 YorumlaKesin olacak dediklerim bile olmuyorken, hayal kurmak mantıksız geliyor artık..
01 YorumlaEvet zekami gelistirir ama olmayacak seyede inanip hayatimi adamam
01 Yorumla
+1 yılHayal, gerçek olmadığı ya da olamayacağı için güzeldir zaten..
02 Yorumla- +1 yıl
Şanslıysa ancak
+1 yılBirakinda bir sure bile olsa hayallerle mutlu olalim
01 YorumlaEvet cunku mucizelere ve birseyi cok istersen olabilcegi olayina inanirim
11 Yorumla
+1 yılAynen öyle kurdum çok uzun du bu hayal hemde beni hayal kurduğum kişi dün uyandırana kadar
01 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. hayal kurarken insan gerçekleşeceğini bilmeden kurar
02 YorumlaKurardım önceleri oyalıyordu zamanla gerçeğe döndüm acı gerçekle karşılaştım ama kolay vazgeçtim. Şimdi hiçbir şeyin hayalini kurmuyorum.
01 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayalle #YAŞAYANIN... demiş adam...
Sonra aynı adam bir kaç saniye sonra;
Hayalle #YAŞAMAYANIN... demiş... :S02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ;) (: :D D:
+1 yılhayallerle yaşamayı seviyorum en azından gerçekler kadar acıtmıyor kendi özgür dünyamı oluşturuyorum hayallerimle varsa kurmak isteyen buyursun gelsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
yapacak bişey yok
+1 yılKurarım adı üstünde hayal, kendimi kaptırmam ama gerçekler aklımda olur.
00 Yorumla
+1 yılBirileri hayalleri kurar başkaları yapar 😏
Ben iki tarafta da duruyorum😕01 YorumlaHayal kurmadan yaşanır mi zaten gerceklesmicek olsada kurmak mutlu eder bizi
01 Yorumla
+1 yılHayaller gerçek olması için değil yaşanmış gibi görmek için vardır :)
01 Yorumla
+1 yılKuruyorum mutlu oluyorum. Anlık mutluluklar umutlar da güzel.
01 YorumlaZaten gerçekleşmeyeceğini bildiğimden hayal kurarım
01 YorumlaKurarım. Zaten insanlar genelde hayallerinde mutlu ve huzurlu değil mi :)
14 Yorumla
+1 yılHayallerim yaşama isteğimi arttırıyor , imkansız da olsa
03 Yorumla- +1 yıl
:D dD aman allahım eig
+1 yılyok bee hayalle yaşanmaz elindekilerle mutlu olmayı bıleceksın (:
12 Yorumla- +1 yıl
hayal kurduğum zaman elimdekindende oluyorum (:
tabiki kurarım. hayalgücü engellenmemesi gereken birşeydir.
01 YorumlaHer insan hayak kurar. Zaten hayallerin geneli imkansızdır. İmkanı olan için düşünmek hayal degil plandır.
01 Yorumla
+1 yılolmayacagını bildiğimiz halde mutlulukla kurdugumuz hayaller yüzünden gelmedimi başımıza ne geldiysee
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumun tam içindeyim şu anda :( gerçekleşmesi imkansıza yakın ama ümit ediyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama sonuna kadar gitmeye kararlıyım..
+1 yılYine de belki olur ya bir ihtimal de olsa vazgecmem
01 Yorumla
+1 yılHayallerimin hiç biri gerçekleşebilecek hayaller değil ki...
03 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum. İmkansız diye bişey var ve benim hayallerim imkansızın da ötesinde
Hayallerin amavi o zaten hayaller imkansizi mumkun kilar
01 Yorumla
+1 yılYorumları okuyunca kendi adıma üzüldüm, en son ne zaman hayal kurduğumu bile hatırlamıyorum
07 Yorumla- +1 yıl
;) yani sanırım hayalleri olanların hayal kırıklığı da olur diyerek kendimi koruyorum
- +1 yıl
Rica ederim. Sizin var mı böyle bir hayaliniz
- +1 yıl
Hadi bakalım. Allah gönlüne göre versin
+1 yılKurarım gerçekleşmesi imkansız olsada o anlık mutlu ediyor mal gibi gülüyorum 😄
01 Yorumlaher hayal böyle değil midir snce. mesela şu an ben hayal ettim bir tane buradan bir kızın bana mesaj olarak meraba snle tanışmak istiyorum yazması :D
00 Yorumlahayal etmek kadar güzel bşy var mı? tabiki de devam ederim.
03 Yorumlahayır :)) yapmak isteyeceğim şeyi yaparım hayal kurmak vakit kaybı.
02 Yorumla
+1 yılTabi ki... asla olmayacaksa hayal etmek kacinilmaz..
01 Yorumla
+1 yılBir şeyin gerçekleşeceğini bilsem hayal kurmam zaten.
00 YorumlaTabii ki hayal kurmak kadar guzel bisy var mi ki o bambaska bir dunya:))
00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayallerimin hepsi ulaşılmaz zaten. Ulaşabileceklerim hedeflerimdir
00 YorumlaDiğer konusunda 410 cevap paylaştı. Kurarım en büyük zevklerim arasına ulaşamayacaklarım girer -_-
03 YorumlaHâla kuruyorum. bir yerde kendimi kandırarak mutlu oluyorum işte. Ama arada falan.
04 Yorumla
+1 yılEvet mesela hep koreli gibi gözüm olsun diye hayal etmişimdir
01 Yorumla
+1 yılher zaman astronot olmak istedim...
yıldızlara ulaşmak en büyük hayalim...01 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam