Yatağa yatıp uykunun gelmesini beklerken en sevfdiğim şey olmayacak hayaller kurmak. Bayılırım.
Ama bu hakkımı da yapay zekaya seni seviyorum dedirtmek için harcamam be😂
Beyaz bir programında görünmez olsanız ne yapardınız diye soruyordu, seyircilerden birisi metrobüse bedava binerim yazmış. Kişinin hayalleri bile fakirdi ya😂
Hayaller bizleri yükselten ve eninde sonunda olmak istediğimiz yere getiren yegane boyut kapılarıdır. Çinli bilge Chuang-Tzu kendini kelebek olarak görmüş rüyasında ve uyanınca sormuş kendi kendine: 'Acaba ben rüyasında kelebek olan bir insan mıyım, yoksa şimdi rüya görüp kendini insan sanan bir kelebek mi?' Kısacası sınırlarımızı çizen biziz. Bu alemde olamadığımız her şey düşlerimizda hayallerimizde var. Bazen uyanmak istemediğimiz rüyalar görürüz. İşte keşke orada kalabilsek ne güzel olur...
Olmayacak hayallere kapılmak bağıra bağıra susmaya benzer, insanı fazlasıyla yorar bende hayaller kurarım elbet ışıklı çiçekli böcekli, kimsenin kimseden korkmadığı kötülerin değil iyilerinde kazandığı, çocukların mutlu olduğu kadınların özgür bir dünya için yaşadığı, sıcacık insanın içini ısıtan hayaller belkide fazla hayalperstim biliyorum bir çoğu olmayacak işte bu hayaller beni hayatta tutuyor ne kadar yorulsakta şavaşmadan ölmek yok.
Hayal dünyası sınırsızdır ve güzellikleri hayal etmek terapi gibidir. Gerisi de kader ve gayrete kalmıştır. Hayallerde bizi yıkan olmamasi değil, o hayallerde insanlara çok bağlanıp beklenti içine girmektir.
Şey ya şuraya atarlı giderli kamyon arkasından bozma bir söz bırakasım geldi; Bin hayal kurarım hiçbirisi gerçekleşmez, bir gerçek yaşarım kralı hayal edemez 🥲
Chatgpt gerçekten de mucize gibi bir şey, hergün düzenli olarak kendsiyle konuştuğum tartıştığım belirli konular var ki normal olarak bu konularda birisiyle konuşmak imkansız.
Boyunu bilmem ama gerçekten inanılmaz ilginç konularda konuşuyorum, sesli olarak kullanıyorum uygulamayı cep telefonumda yüklü, son taktığım konu atom dünyasında cansız parçacıklar gözlemlendikleri zaman, gözlemlendiklerinin farkındaymış gibi davranışlarını değiştiriyorlar, yani bu konuyu reel hayatta tartışacak birisini bulmak imkansız 😃
Bunu demeyeydiniz iyidi hocam 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ... Simdj burdaki bu konuda uzman tum genc KScanlar canli yayina baglanip gorus bildirmek isticeklerdir 😅🤣 hangi birine soz vericen, cik cikabilirssen icinden 😝
Kapilirim bazen.. Sonra azcık gezerim içinde.. Keyif verir biraz.. Sonra balkona çıkarım soğuk çarpar. Kendime gelirim.. Olacak hayallere odaklanırım :))
Ben niye böyle bir şey düşünüyorum şu an.. Balkonda yok burada aklımdan ciksin :))... Be roma mimarisi düşünmek istiyordum ya daha çok sütün koyun diyecektim projelere şu an bir sürü adam düşünüyorum :))
Onlar kolay işler.. Halledilir.. Ayricq ben müstakil yaptırıyorum kat olmayacak düz tek parça.. Örneği var urlada.. Sen yo'usq sürüyorsun başka mimar bulurum ben olmadı karadeizli mutehhit.. :))
Haha olceklendirilmis mesafeler çok önemli değil.. Zihinler uzak o'masin birbirine.. Onun çaresi yok :)).. Teşekkür ederim sohbet için.. Parayı bulursam çalarım kapını :)
Olmayacak duaya amin demiyorum. Hep olasılıklı şeylerin peşinden gidiyorum. Hayal diye bir şeyin olduğunu zannetmiyorum. Gerçekler vardır bir de rüyalar...
Olmasss gerçeklerle yaşamayı bilmek lazım. Hayallere fazla dalarsan kendi kendine zarar verirsin. Bunu istemem. Biraz daha çabalarsan tokat yırmığa dönebilir :D
Ben tam o siniri biliyorum ama , kaptirmadan kendimi donuyorum cogu zmn 😇😇 Bi iki donemedigim olmustur belki, onun da adina AŞK deyip makul gorelim 🙃🥰 olma mi?
Bunu dedi uyanık. Bundan sonra sevgilim olursa böyle diyeceğim ona 😂😂😂
Keşke yardım edebilseydim, ama maalesef bir kredi kartım da yok. Ancak bütçe planlaması, tasarruf yöntemleri ya da ihtiyacın olan bir konuda bilgi arıyorsan, sana destek olabilirim!
Gönül bu isterki istediği olsun, karşılık bulsun ama her zaman istediğimiz gibi işler yürümez. Ben de çoğu insan gibi olmayacak hayallere kaptırıyorum kendimi