26 yaşındayım
Ailem ile birlikte yaşıyorum
İşinde gücünde bir insanım
Ya şimdi şöyle ben bazen diyorum evleneyim yuva kurayım düzenli bir hayatım olsun diyorum aradan biraz zaman geçiyor diyorum boş ver diyorum aslında evlensem düzenli bir hayatımın olacağını düşünüyorum ailemin desteğiyle tabikide arkadaşlarım diyor evlen düzenli bir hayat yaşa diyorlar tamam diyorum ama kendi kendime kalınca diyorum evlenme yani şöyle oluyor yüzde elli evlenmek istiyorum yüzde elli istemiyorum yarı yarıya oranlar var kararsız kalıyorum arkadaşlar sizde de oluyor mu?
Ailem ile birlikte yaşıyorum
İşinde gücünde bir insanım
Ya şimdi şöyle ben bazen diyorum evleneyim yuva kurayım düzenli bir hayatım olsun diyorum aradan biraz zaman geçiyor diyorum boş ver diyorum aslında evlensem düzenli bir hayatımın olacağını düşünüyorum ailemin desteğiyle tabikide arkadaşlarım diyor evlen düzenli bir hayat yaşa diyorlar tamam diyorum ama kendi kendime kalınca diyorum evlenme yani şöyle oluyor yüzde elli evlenmek istiyorum yüzde elli istemiyorum yarı yarıya oranlar var kararsız kalıyorum arkadaşlar sizde de oluyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabilir mi sende 12 yaş öncesinde böyle bir tanı vs almış mıydın? Çünkü çocuk yaşta bu tanıyı alanlar, ileri ki yaşlarında eğer iyileşmezse her şeyden çabuk sıkılıp, çabuk boşanan bir halde oluyormuş. Öyle bir tanım yok diyorsan, profilinden gördüm gayet yakışıklısın, ailen aracılığıyla düzgün birini bulup evlen bence. Ama sen de ona karşı dünyadaki en düzgün insan ol
Yorumun için çok ama çok teşekkür ederim
Şimdi şöyle izah edeyim ben sana
Tanı ya da teşhis konulmadı yani öyle durumlar olmadı ama dediklerinde doğruluk payı var benim üzerimden konuşma yaparsak bir anda sıkılıyorum dünyadaki her şeyden kafa gidiyor sonra yerine geliyor tabi 😅😅😅
Ne demek rica ederim. Eğer ki asker, polis, savcı olmak istemiyorsanız psikiyatriden randevu alabilirsiniz. İlla akıl hastaları gitmiyor psikiyatriye, mesele sınav öncesi daha verimli çalışmak isteyen öğrenciler de bu gibi ilaçları kullanıyor reçeteli bir şekilde tabi ki. Reçetesiz alınmaz bu ilaçlar. Ama dediğim gibi reçete verirlerse sicilinize işleniyor asker polis vs olamıyorsunuz. Ama buna da ileride düzenleme gelicektir. Psikiyatri doktorları da aslında hiç biciddi rahatsızlığı olmayan insanların da, sırf bu reçeteyi aldıkları için önlerinin böyle kapanmasını doğru bulmuyor, ileride hastalar tek tek ayrıştırılacaktır bu sicil meselesinde diye inanıyorum
Teşekkür ederim tekrardan
Zamanla oturacağına inanıyorum ben
Olmuyor evlenmek istiyorum
Kendinden eminsen evlen yani kararın netse evlen
Bende sorun şurada bir yanım istiyor bir yanım istemiyor
Evlenecek birisi çıkmıyor ki karsima
Benim çıkıyor şöyle evlenecek kız diyebiliriz yani hal ve hareketleri olsun ailesi olsun ama nasipte olmuyor diyelim 😅😅
Benimki bulamamak değil karamsar olmak
Sen bece rahatına duskunsun
Evet arkadaşım var benden 8 yaş büyük kendisi evli çocuğu var ve bana diyor ki sen sorumluluk altına girmek istemiyorsun diyor zannediyorsun ki diyor hep böyle devam edecek hayatın diye bana söylüyor dedim haklısın
Ve bana dedi ki ailen başında iken daha kolay olur dedi evlen dedi
Haklı arkadaşın bence de ailem varsa destek olursa daha iyi olur ev almanda yuva kurmanda ne bileyim çocuk olunca çocuğa bakar annen eşine yardımcı olur falan bence tam evlilik zamanindasin
Mesela cumartesi günü konuştuk arkadaş ile birlikte
Dedim tamam evleneceğim dedim aradan 2 gün geçiyor diyorum yok kalsın ben böyle iyiyim diyorum kendi kendime
Biliyorum ailemin destek olacağını özellikle babamın ve annemde torununa bakar 😅😅
Tam anlamıyla aşık olacagin birisi çıkarsa hemen düşünmez evlenirsin
Ben aşık olamam ama saygı duyarım 😅😅