Ortaya açılıp yenilen cipsi , demle üsulü yapılan noodle’ı , belki de arkadaş muhabbetini …

Ortaya açılıp yenilen cipsi , demle üsulü yapılan noodle’ı , belki de arkadaş muhabbetini …

Sabah erken saatte verilen çizgi filmleri
Hiç kimsenin aklına kötülük gelmeden akşam saatlerine kadar dışarda oyun oynamayı
Komşularla beraber bu çok yedi bu az yedi derdinin olmadığı günleri
25 kuruşa aldığım Piknik bisküvisini
1 tlye cips ve çikolata almayı
Güzel günleri😊
Ben, noodle ile üniversite zamanı tanıştım. Burada Maliye Kampı vardı ben çocukken. Sadece maliyeciler girebiliyordu. Teyzemin birinin eşi de maliyeci. Kamptaki evlerden yazdan yaza kiralardı. Yanları sıra biz de kalırdık. Sabahtan akşama kadar sadece yemek yemek için sudan çıkıyordum. Bir de oradaki çocuklarla da arkadaşlık ilişkim vardı. Arkadaşlık kurma konusunda hiç çekingen bir çocuk değildim. Her çocukla sohbetim vardır hemen hemen orada kaldığım süre zarfında. Orayı sonradan halka açık yaptılar. Eski tadı kalmadı. Zaten o eskilerden gelen de pek kalmadı. En son hep başka bir şey yaptılar diye duydum oraya.
Bir de sokakta oynadığımız oyunlar olabilir.
Ne güzel yaz anısıymış
Aynen, güzeldi o zamanlar. Orada bazen eğlence de düzenliyorlardı. Tek kötü anım var orada ama çocukluğuna veriyorum onu. Doğum günümü de bir keresinde orada kutladık ve annemin kuzeninin kızı bana “Buraya senin salk doğum günün için geldik.”deyip en mutlu günümün içine etmişti. Annem de düğününe gittiğimiz zaman sen de ona “Senin salk düğününe geldik “dersin demişti. Unutmuştum ben, annem unutmamış.
Annenin tepkisi 😂😂
😂😂
Annem her zaman lafı gediğine oturtur
Senin hakkını araması çok güzel ama 🙃
Öyle tabii. Canım anacığım…💕
Tom&Jerry izlerken çilekli yoğurt yemeyi, kaldırım taşlariyla kale direkleri yapılan sokak futbolunu ve bayramın ilk günü kuzenlerle bir araya gelip, isim/bitki/şehir gibi oyunlar oynamayı diyebilirim.
akşam ezanına kadar top peşinde it gibi koşmayı, yerden yüksek oynamayı, çizgifilm yapıştırmaları biriktirmeyi, sabah 7 de atv de çıkan penguen ve telatabileri izlemeyi diye diye liste uzar gider
Cevap
15Cevap
Ben kuzenlerle halı sahaya giderdim en çok bunları özlüyorum.. bir de pes kafeye giderdik en çok birlikte.
Çok top oynardık arkadaşlarla. Keyifli olurdu.
Hiçbir şeyden anlamıyordum saftım tek derdim çikolata yemek filandı herhangi bir hayat telaşı içinde değildim
Çocukken o sjjdjdjd sen yoksa deterjan şeyini mi okudun jdjdjjd
Çikolata yemek masum değil mi çocukken tek derdim çikolatasız uyumaktı kdjxjd
Mahalle arkadaşlarımı özlüyorum çok keyifli bir çocukluk yaşadım
şu an kurtuldum gibi 😃
Sırf o yüzden değiştim başıma iş alamam aktifte değilim gizliden yorum yapıyorum kafam rahat 😃😃
Geçtiği kadar artık zaten 30 oldum yarısı gitti 😂gerçi ruhum hala 18lık çıtır ama neyde dkdkk
Zaman bakalım ne gösterecek. Mad Max in yeni filmi çıkmış bak efsane bişey full aksiyon soru sor istersen 😅
Daralma oluyor tabi sıkkınlık falan gündelik hayatta koşuşturma yoruyor bizleri ister istemez. Bir iki güne bişeyin kalmaz yazdım reçeteni 😃
Bayramları özlüyorum ya en fazla bütün aile
Kuzenimle olan kavgalarima dair her seyi ozluyorum. Her sey ne kadar basitmis megersem. Yas ilerleyince asil zorluklar, mucadeleler carpiyor yuze. O zaman bir seyleri bilmeyip farkinda olmadan endisesiz sekilde yasamis olmayi ozluyorum.
Hayatinin futbol olduğu, dert tasa iş yok mis gibi
Çocukluğu kötülükten habersiz oluşumuzu masumane hayallerimizi samimiyetimizi eskiyi o dönemi aile ortamını
Hiçbir şeyi.. o kadar güzel bir çocukluğum olmadı maalesef
Bişey özleniyorum çocukken de yalnızdım şimdi de aynı o zamanda kimse sevmiyordu beni şimdi de..
Herşeyi be herşeyi. Neyi ozlemedik ki fakirliği bile
Muhtemelen😁🤣😁😁
Başka açıdan bakmış sin olaya
😁
Oturduğumuz mahalledeki her çocuk ile buluşur sokakta futbol oynardık, kuzenlerim de gelirdi. Ben hep kaleci olurdum, terler terler eve çıkar su içer geri önerdim sokağa. Çok eğlenceliydi..
Anneme sarılıp uyuyor olmayı annem sağ şükür ama büyüdükten sonra hiç yanında uyumadım , çatal iğne ile kendime bağlardım onu uyurken giderse haberim olsun diye ne hızlı zaman
Dertsiz tasasız oluşumu özlüyorum
Babamın sobanın üzerinde kestane pişirmesini, annemle kapının önünde halı yıkamayı, kardeşimle taso oynamayı..
4-5 yaslarındayken tüplü bilgisayar karşısında abimin yanında otururken "kız oyunları kız oyunları" diye cirladiğim gunleri ozluyorum
hayattaki tek derdim tek basima bisiklet surmeyi basarmak ve aptsl barbieye kombin yapmakti
Çocuklugumda pek boyle seyler yapmadım bi ben anormalim galiba
Hiçbir şeyin farkında olmamayı
Her şeyi
Şu sol en öndeki çocuğun dadluluğuu
2007 yılını çok özlüyorum ben 😕
Noodle kimin çocukluğunda vardı ya 😄
ailemin eksiksiz oluşunu.
Sokakta oyun oynamayı
Mahalle maçları
Dışarı çıkmayı özledim
Bayram, Ramazan
Herşeyini