ben her düştüğümde kanayan dizimi.. umut doluydu heyecan doluydu. kalkar bir daha kanardı ama oyunlar oynardı..
#bllrbia
#bllrbia
Yaşadığım ve hiç bir şeye değişmeyeceğim mutlu çocukluğumun tamamını özlüyorum.. O ailenin en büyüğü kalmak ne demek bilemezsiniz.. Elimde ki o tekerlekli şey büyük mutluluktu..
Komple çocukluğumu.
Sokakta rahatça futbol oynadığımız günleri genelde erkekleri doverdim ama oyundu sonuçta :)
Çocukluğumda özlediğim mutluluklarım yok 😊
Evet olabilir
Cevap
31Cevap
Sobayı.. gece soba yanarken , yanma sesini ve tavandaki şekilleri.. sıcacıktı. o zaman uyku tutmaması bile eğlenceli hal alıyordu. bide sobanın üstüne koyduğumuz kestane ve patatesleri
Anne annemi. Belli yaşa kadar o büyüttü beni. Onu, o evi. Oradakı arkadaşlarımı. Onun yaptığı çayı, yemeği, sohbeti, masalları, her şeyi. İyi ki, çoçukluğumun o yanları vardı
Özleyemiyorum, çocukluğumu doyasıya yaşadığımı düşünmüyorum; lakin şükrediyorum elden sadece bu gelir. :)
Gecelere kadar dışarı da oyun oynardım ve leblebi tozu yerdim sanırım en çok bunlar
Her dustugumde anneme 'neden elimi tutmadin dustum bak' diye atar yapmami cok ozledim shshd
Sokaktan eve gelmezdim o günleri özleyeceğim geçmişte takılı kalan birisi olarak.
maddi olarak pek birseye sahip degildik ama sanki dunyanin en zengin kisisi bizlermisiz gibi buyuk bir maneviyat icerisinde cok mutluyduk..
O zaman gerçekler bu kadar acıtmıyordu.
Çok acıklı oldu sanki :D
Hiçbir sorumluluğumuz yoktu sırtımıza yüklediğimiz sıkıntılar yoktu hepsinden çok özlediğim çok masumduk..
Salıncakta sallanırken iğrenç sesimle uçacaksın uçacaksın havalara uçaksın demeyi özledim
Valla atari kasetinde 999 in 1 yazıp 999 oyunun da aynı oyun olmasına çok bozulurdum :D
Evet 😄
hiçbirşey. iyi bir gelecek özlemim var sadece
Deli gibi voleybol oynardım 10 dklık teneffüste bile. Onu özlüyorum
istediğim zaman uyumayı ve patates-köfte ikilisini :D :/
Ağlayınca geçiyordu bazı şeyler şimdi geçmiyor
Teşekkürler
son üç gündür üç defadır görüyorum bu soruyu. :D her şeyini özledim çocukluğumun
Salça ekmek yiyerek dünyanın mutlu insani olduğum zamanları
Ne olursa olsun mutluyduk... mutluluğumu özlüyorum
Mahallede kulle, taso falan oynamayı
Çocukluģum acılıydı hatırlamak istemiyorum.
Mahalle ortamını :( :'(
Eski mahalledeki haylazlıklarımızı
Yollara tebeşirle resim çizmeyi...
parayı o zamanlar çatır çatır yiyordum sonra kabız oluyordum götümden zar zor çıkıyordu ama önemli olan o zamanlar para yiyordum
Tek özlemim masumiyetim.
izlediğim çizg filmleri
ozledigim tek şey dedem
Saf ve temiz sevgiyi.
Çocukluğumu özlemiyorum.
Pokemon gotta cath'em all
safligimi dunya dertlerinden uzak olusumu
aabahlari izledigim tom. ve jerryi ozledim
sokakta oynadığım günleri :)
Sorumsuzlugu tabikide..
babamı...
Ayy o mahalle maçlarında azmı dizimizi parçalattık