Sabah aynı saatte televizyonda çıkan çizgi filmi gizlice açıp izlemeyi mi, mahallelerde güleryüzlü amcanın çevirdiği dönen salıncağa binmeyi mi, sokak aralarında ölesiye futbol oynamayı mı, gece karanlığında saklambaç oynamayı mı? Neyi özlediniz?
Çocukluğumda en çok neyi özlüyorum biliyor musun? Bayramları. Çocukluğumda bayramlarda tüm sülale bir araya gelirdik. Tek bir evde toplanırdık. Çok keyifli günlerdi. Şimdi ise bayramlarda bir tane Allahın kulunu göremiyorum. Neden. Büyüdükçe dertler kavgalar çoğaldı. Ne için. 5 karış toprak için.
Sobanın üstünde ekmek kızartmayı, kardeşlerimle evcilik ve gemicilik oynamayı, babamın işten gelirken getirdiği karmen çikolatayı sabırsızlıkla beklemeyi
Hafta sonu Fox tv'de Barbie çıkardı seyredebilmek için erken kalkardım Sihirli Annem için de aynı şekilde erkenden uyanırdım. Dudu'nun kazanına özenirdim. Mutfağa gider, büyü yapıyormuş gibi tuz şekerle oynardım. Defne Joy Foster Allah rahmet eylesin. Yaşım oldu 20 hala Sihirli Annem'i izlerim.
Köpeğim vardı onu saatlerce gezdirirdim bizim oralar ıssızdı kimse endişelenmezdi bir şey mi oldu diye , bahçemizde de kiraz ağacı vardı onu toplardık çok güzel tadı vardı. Sabahları ablam beni uyandırırdı birlikte çizgi film izlerdik. O günlere geri dönme imkanımız olsa keşke.
10-11 yaş sınırından önce hipergaminin etkisine virip kadınlaşmamış mahalle kızlarını, çocuktuk ne güzel oynardık. O zaman bizimle insanca oyunlar oynayanlar kadınlaşınca duygularımızla oynar oldu. Ne diyeyim? Allah alayını ıslah etsin.
Sabah kahvaltıda çizgi film izlemeyi akşama kadar dışarda oyun oynamayı vsvs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annemden ekmege salça çalıp sepetle Aşağıya sarkitmasini isterdim Sagolsun anneciğim tum Arkadaşlarım içinde ekmege salça Sürer ve ben de ikram ederdim Annem öldü...
En İyi Cevaplar