Çocukluğuma dair özlediğim pek bir şey kalmadı ama çizgi filmleri özlüyorum özellikle de sürekli dizi sabah kalkardım ve izlerdim daha kahvaltı bile yapmadan bazen de izleyerek kahvaltı yapardım. sonra kuzenlerimle maç yapmayı özlüyorum ya da oyunları özlüyorum o zamanlar gerçekten eğlenceli buluyordum hayatı dert yok bir şey yok akşama kadar takılırdık :D Günaydın
Hemen hemen her şeyi çocukken her şey daha güzeldi sanki ya, ama çocukkende hep büyümeyi falan isterdim geçenlerde çocukluk arkadaşlarımla konusu açılmıştı öylede bazı şeyleri tekrar hatırlayınca o günleri baya özlemişiz dedik ya çok güzel çocukluk geçirdiğim söylenemez belkide genede çok güzel şeyler yaşadım.
Sihirli dizileri annem izlememize izin vermezdi 😂 erkenden kalkıp gizlice izlerdik kardeşimle 😅 tabi gittiğimiz piknikler sokakta oynamak bunlar aşırı keyifliydi. Herkesin dediği gibi keşke o zamanda kalsaydım
Ezan okunana kadar sokakta oynamak... Şimdi bırakın sokağa bırakmayı kimseye güvenip eşe komşuya birakamiyoruz. Annemin memleketine giderdik yazın okul tatillerinde kuzenlerle benim yaşim küçük diye anlaşamazdik bana biraz senin yaşın tutmaz der gibi davranırlar, kizdirirlardi. Ama yinede bambaşka olurdu bayramlar. Şimdi herkes evlendi başka hayatlar yaşıyoruz.
Eskiden bayramlar çok güzeldi. Şimdi telle ara, görüntülü görüş, oda olmadı mı? Hazır mesaj at. Kimse kimseyi saymıyor artık, insanlarda haklı tatilleri var ama 9 günden 1 gün anneye babaya, büyüklere ayrılmalı diye düşünüyorum. Zaman çok hızlı geçiyor, ve bazı şeylerin kıymetini anlamak adına çok fazla keşke biriktiriyoruz hayatta...
Okulda ödevleri yapıp sokakta daha çok oynamak , mahalleye gelen dönen sarimcaklara binmek , bizi sokaktan eve sokamadığı için annemin sürekli bizi babama söylemekle tehdit etmesi 😂 çizgi film izlemek , sokakta ekmek arası yiyerek öğün geçirmek , elimize para geçer geçmez dondurma almaya bakkala koşmak vss ilk aklıma bunlar geldi
Dışarılarda top koşturmayı özledim. Okuldan gelip kendime bir yiyecek hazırlayıp televizyonun yanı başına oturup bez bebeği ya da çizgi film izlemeyi özledim. Yine hafta sonları sabah erken kalkıp çizgi film izlemeyi dışarıda çamurlarla oynamayı yaylaya gitmeyi oradaki arkadaşlarımla top oynamayı çok özledim. Sorumluluklarımızın az olduğu görevlerimizin bizi bunaltmadığı zamanlara dönmek isterdim.
Sabahın köründe kalkıp çizgi film çıkacak diye beklemek. Birçok abur cubur vardı hepsi kalktı nerdeyse. Sokakta daha samimi ortam, oynanan oyunlar, arkadaşlıklar hatta komşuların bile dışarı çıkıp sokakta muhabbet edip, bazen çocukların oyunlarına katılması ve kendileri de dışarıya masalar atıp okey gibi oyunlar oynaması. Sabahtan başlayan yaşam gece bile sürmesi, özellikle yaz ayında. Özledim o günleri 😊
her sabah barbie yayınlanırdı benim bale kursumda o saatlere denk gelirdi ve oturduğumuz evin yan binasındaydı kursta barbie gibi giyinip yan binaya geçerdim o yarım yamalak izlediğim barbie aklıma geliyor sjsjsjs sonra annem hepsinin cd’sini almıştı öyle izliyordum 😄🩷
Çocukluğuma dair çok da fazla bir anım olduğunu söyleyemem kendimi doğuştan bir daha seni engelli olduğum için genelde 91 yılında doğdum 96 yılında fizik tedaviye başladım 2000 yılına kadar fizik tedavi gördüm ama o yıllardaki mesela televizyon yayınlarını özlüyorum insanların samimiyetini özlüyorum yani öyle çok da bir çocukluk yaşayamadım
Biz 4 kardeş sofraya oturur patates kızartması ve yanında yoğurt yerdik.1.75 lt lik şişe kolalar vardı. Kovboy filmi izlerdik. O günleri çok özledim. İzlediğimiz çizgi filmleri , türk filmlerini , bakkalın köşesinde oturup gazoz içmemizi özledim. Çok özlediğim şey var tabii
Benim aslında çok şey var Annemi özlüyorum Babamı özlüyorum yaşamı özlüyorum Tamam dedim çok şey var ya saflığımı mücadele mi fakirliğimi mücadele Ruhumun çökmeyişini okumak üzere harcı dememekleri falan
Ya tüm çocukluğum bununla geçti inanır mısın. O kadar çok izledim ki arkadaşlarım en sonunda 'her size geldiğimizde winx izliyoruz, bu sefer de başka çizgi film izleyelim' derdi o derece 😃😂😂
ne yokki :D cartoon network'te daha uygun içerikler vardı onları kesinlikle özlüyorum ya şimdiki programları 5 yaşında çocuk bile izlemez ki, gta sa falan oynuyodum (pc bozuldu hay ak) aslında bu aralar en çok merak ettiğim konu pek bişi aklıma gelmiyo ucundan ucundan hatırlıyom bişiler.
Sabahın erken saatlerinde kalkıp çizgi film izlemek benimde çok özlüyorum o günleri o zamanlarda bir an önce büyümek isterdim şimdiyse çocuk olup o günlere geri dönmek isterdim