#İnsanlar size gerçekten hak verirler mi yoksa çenenizden kurtulmak için tamam sen haklısın mı derler?

#İnsanlar size gerçekten hak verirler mi yoksa çenenizden kurtulmak için tamam sen haklısın mı derler?

Hiç bir zaman ısrarcı olmadım sevmemde zaten. Bir insanı daraltma aşamasına getirene kadar konuşmak tarzım değildir. Sözlerimde konuştuğum sohbetlerde genel olarak zeki ve ikna ederek konuşabilirim. Tabi bu kişiden kişiye değişir herkese karşı aynı şekilde yaklaşmam.
Benim sorunum mantıklı argumanlara rağmen inanmayanlara laf anlatıp doğruyu gösterme problemiydi. Sıkıntı yaşıyordum. Şimdi doğruyu tek seferde anlatıp geçiyorum inanıp inanması umrumda olmuyor yine de ben problem yaşıyorum. YAni zekii olmak karate bilmek gibi. Karşındaki de o zekada değilse bir işe yaramıyor.
Aksi lanet çekilmez Geçimsiz biriyim o yüzden dediğim birşeyi yapacak karşı taraf yoksa huzur vermem
Sevgilim eşim ise kolunu sıkarım tırnaklarını dibinden keserim
Ailem ise yemek yerken masayı dağıtırım
Arkadaşlarım ise bıçakla tehtit ederim
Ben kimseyi ikna etmeyi düşünmem.. kim neye inanırsa inansın
Cevap
8Cevap
Kimseyi ne ikna etmek için çabalarım, ne de ısrarcı davranırım. Bir kere teklif ederim, anlatırım, izah ederim gerisi ona kalmış.
Israrı hiç sevmem. Ama ikna edebilirim çok fazla diretmeden.
Zeka.. bir insanla konusurken onu cok iyi tanirim.
Israr sevmiyorum bana yapılmasından hoşlanmıyorum ben de yapmam
ikna edici miyim bilmiyorum. ama her detayı anlatmaya çalışırım.
Israrı asla sevmem ben. İkna edebilirsem ederim yoksa uğraşmam
Tek seferde anlama kapasitesi yoksa yapacak bir şey yok. Mecbur benim zekaya başvurmam gerekiyor 😅
Kimseye alsa ısrar etmem
İkna kabiliyetim yüksektir biraz. Israrı sevmem.
Sözlerim de hep ikna ediciyimdir
İkiside olmadım. Ben bir hiçim.😄
İkna ediciyim çünkü gerçekçiyim
Israrcı 😄
Hic ugrasmayan tpim
zekici ikna ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?