Selam, Sükunet ve tatlı dil hayatımın her zaman temel prensibi olmuştur. Anlamsız ısrar beni ikna olmaktan daha da uzaklaştıracaktır. Karşımdaki insanın bencilce bir tavırla sürekli ve fütursuzca ısrar etmesi beni iyice soğutur. Bunun yerine karşımdaki insanın daha anlayışlı ve hoşgörülü olmasını tercih ederim. Gönüllü yapacağım her şeyi daha iyi yapacağımın garantisini veririm.
İnatçı biriyim. Keyfimin istemediği biseyi yapmam. Karşı tarafı gecistiren bahaneler üreten tarafım. Hep işim var derim ama aslında elimde kahvem oturmuş kitap okuyorumdur. oturmakta bir iştir bna göre. İkna etmek istiyorsa önce bı alışverişe çıkarsın tabi onun içinde ikna edebilirse yeni kıyafet yeni saç şekli fikrimi degistirmemi etkileye bilir isteksiz olduğum bir konuda fikrimi anca içimde filizlenen yeni bir umut değiştirebilir. Sonu iyi sonla biten bir kitap ya da filmde olabilir.
Tatlı dil ve güler yüzlü insanlara zaafım var. Erkek kadın fark etmez. Huzursuz bir ortamı veya aksi nalet birini kim tercih eder ki? Sağlıklı insanlar/canlılar benim gibi düşünür.
Hiç biri.. hoşuma gitmeyen bi konuda ikna edilmem.. ama iş hayatı alım satım tabiki konuşma şekliyle örneğin yaptığım bi ürün iade oluyor sinirlerim tepeme çıkıyor, ama karşı taraf derdini sakince anlattı mi yumusuyorum
Sakinlikten geçer, ancak ikna etmek için bir çabaya girilmesinden de hoşlanmam. Çünkü zaten birşeye karar vermişsem eğer kararım yine aynı olup değişmeyecektir. Zorlamanın bir anlamı yok.
Sakinlikten gecer. Suyuma gidilirse ikna olabilirim gerci inatim ben kolay kolay ikna olmam ama sakin sakin cabalarsa karsimdaki ikna olabilirim. Zorlayip israr ederse inatlasirim
Birisi bana bişey için ısrar ederse kabul edeceğim varsa da etmem. Bugüne kadar kimse ısrarla beni bir şey ikna edemedi. Birisi 5 ay uğraşmıştı. Yani hayır dediysem hayırdır o bitti