Kişilik & Karakter Sen istediğiniz hayatı yaşıyor musun? Tallha07 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsan bazen kendine soruyor;+ olmak istediğim yerde miyim? - hayır. + istediğim işte mi çalışıyorum?- hayır.+ istedigim hayatımı yaşıyorum?-hayır...İstediğiniz hayatı yaşıyor musunuz? Yaşamıyorsanız sizce nedeni nedir? Evet, istediğim hayatı yaşıyorum. Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sen istediğiniz hayatı yaşıyor musun? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır maalesef.. 0 0 Yorumla
MҽαCυʅρα Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tam olarak hayalim değil ama iyi bi yerdeyim 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaani. Yaşamaya yaklaşıyorum diyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır maalesef..
Tam olarak hayalim değil ama iyi bi yerdeyim
Yaani. Yaşamaya yaklaşıyorum diyelim
Hayır 🥺
Henüz değil