Kişilik & Karakter İstediğin hayatı yaşıyor musun? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Her konuda Güncellemeler+1 yıl Süper soru🥰 İstediğin hayatı yaşıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. HAyır maalesef yaşayamıyorum hiç bir şekilde.. ama yine de sabrediyorum 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yani her alan da değil amakısmen evet yaşıyorum. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne güzel, bunada cok şükür
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Her konuda istediğim hayatı yaşamyorum ama bunada şükür diyorum 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çok şükür
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hayır hiçbir konuda istediğim hayatu yaşayamıyorum 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela ne istiyorsun ne yasiyorsun Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hakettigim hayati yasadigimdan eminim. Ama istedigim gibi degil her konuda. Ama kesinlikle hakettigim hayati yasiyorum. 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yalnızken evet, toplum içinde kısmen, kadınların olduğu ortamlarda asla... 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dolu dolu yaşıyorum 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Masallah Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet yaşıyorum 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne guzel Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yaşamaya çalışıyoruz ama bu oldu diyemrm 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yine de şükür Yorumla Hadiiyani +1 yıl 👍 Yorumla
receptekin0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatı bulursam yaşayacam inşallah :( 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl O derece, bulunca tarif et nasıl birsey Yorumla receptekin0 +1 yıl Bulursam ederim.. Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Kesinlikle sonuna kadar 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Aklına ne geliyorsa Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yarı evet yarı hayır 1 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Hep iyi bilgisayarim olsun isterdim oldu ama yanlızım efghjf Yorumla Yaban00 +1 yıl Zamanı vardır daha belki Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Sans yok sans 😅 Yorumla Yaban00 +1 yıl Olur olur Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Kac yil olmus gelmediyse gelmez bida Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşamaya çalışıyorum 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yaşarsın insallah Yorumla merru +1 yıl Sende öyle yaşayalım tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl asla yaşamıyorum hayatımda seks yok iş yok para yok özgürlük yok aşk yok bomboş bir hayat 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Sen evlisin ama dimi, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli olsam seks ve aşk olurdu hatta işim de olurdu param da herhalde dimi :D Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşıyorum 🤷♂️ 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela Yorumla junPyo +1 yıl Neyi anlatayım? 1 buçuk yıl önce masabasi sıkıcı işimi ve hayatimi bırakıp maceraya atıldım, almanyaya yerleştim, part time dünyayı geziyorum 🤷♂️ Yorumla
Bebeksu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yaşadığımıza bakıyoruz istediğini yaşamak lüks bizim için 1 0 Yorumla
Mindheist Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Yaşıyorum heralde çok isteyip de yapamadığım pek bişey yok gibi 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl şu an da evettt 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ooooo hocam Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl ne haber Yorumla
69lovesex35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl HayırSen? 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayır, yasamiyorum Yorumla 69lovesex35 +1 yıl Neden kuzum Yorumla Yaban00 +1 yıl Bilmiyorum kuzum. Doğarken bahtım kötü yazılmış Yorumla 69lovesex35 +1 yıl Yaaa 😔 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Fazlasıyla ;) 1 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela Yorumla MurooZers +1 yıl Gezmek İstediğimi almak bu ikisi istediğim şeyler zaten Yorumla Yaban00 +1 yıl Sevindim senin adina Yorumla MurooZers +1 yıl Teşekkür ederim siz yaşıyormusunuz peki Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayir Yorumla MurooZers +1 yıl Neden yaşayamıyorsun peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır 2 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne istiyorsun ne yasiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani istediğim şehirde yaşamak istediğim mesleği yapmak vs Yorumla Yaban00 +1 yıl Üzüldüm. Umarım her şey gönlünce olur Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Yessss çok keyifli hemde 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet yaşıyorum çok şükür 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Evet yaşıyorum 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tr simülasyonunda bu mümkün mü yaa 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet. İstediğim hayat bu tam olarak 0 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 919 cevap paylaştı. Kim istediği hayatı yaşıyor ki tabii ki hayır 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Sayilmaz 2 0 Yorumla
ÇiftLer Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ya sen 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Pek degil Yorumla ÇiftLer +1 yıl Neden Yorumla Yaban00 +1 yıl Daha farklı hayallerim vardi Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanırim yaşıyorum 😊 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. hee yaşıyorum 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mesela Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
HAyır maalesef yaşayamıyorum hiç bir şekilde.. ama yine de sabrediyorum
yani her alan da değil ama
kısmen evet yaşıyorum.
Ne güzel, bunada cok şükür
Her konuda istediğim hayatı yaşamyorum ama bunada şükür diyorum
Çok şükür
Hayır hiçbir konuda istediğim hayatu yaşayamıyorum
Mesela ne istiyorsun ne yasiyorsun
Hakettigim hayati yasadigimdan eminim. Ama istedigim gibi degil her konuda. Ama kesinlikle hakettigim hayati yasiyorum.
Yalnızken evet, toplum içinde kısmen, kadınların olduğu ortamlarda asla...
Dolu dolu yaşıyorum
Masallah
Evet yaşıyorum
Ne guzel
Yaşamaya çalışıyoruz ama bu oldu diyemrm
Yine de şükür
👍
Hayatı bulursam yaşayacam inşallah :(
O derece, bulunca tarif et nasıl birsey
Bulursam ederim..
Kesinlikle sonuna kadar
Mesela
Aklına ne geliyorsa
Yarı evet yarı hayır
Mesela
Hep iyi bilgisayarim olsun isterdim oldu ama yanlızım efghjf
Zamanı vardır daha belki
Sans yok sans 😅
Olur olur
Kac yil olmus gelmediyse gelmez bida
Yaşamaya çalışıyorum
Yaşarsın insallah
Sende öyle yaşayalım tabi
asla yaşamıyorum hayatımda seks yok iş yok para yok özgürlük yok aşk yok bomboş bir hayat
Sen evlisin ama dimi,
evli olsam seks ve aşk olurdu hatta işim de olurdu param da herhalde dimi :D
Yaşıyorum 🤷♂️
Mesela
Neyi anlatayım? 1 buçuk yıl önce masabasi sıkıcı işimi ve hayatimi bırakıp maceraya atıldım, almanyaya yerleştim, part time dünyayı geziyorum 🤷♂️
Her konuda değil önemli konularda istediğimi yasayamiyorum
Yaşadığımıza bakıyoruz istediğini yaşamak lüks bizim için
Yaşıyorum heralde çok isteyip de yapamadığım pek bişey yok gibi
şu an da evettt
Ooooo hocam
ne haber
Hayır
Sen?
Hayır, yasamiyorum
Neden kuzum
Bilmiyorum kuzum. Doğarken bahtım kötü yazılmış
Yaaa 😔