Kişilik & Karakter İstediğiniz hayatı yaşıyormusunuz? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell İstediğiniz hayatı yaşıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır yaşayamıyorum 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Nefes almayı bırakabilirsen istediğim hayatı yaşamış olacağım 1 4 Yorumla ynkmert +1 yıl Nefes almayı bırakabilirsem istediğim hayatı yaşamış olacağım Yorumla judebellingham +1 yıl Nefes almayı bırakırsan hayat olmuyor ki direkt ölüm Yorumla ynkmert +1 yıl Demek istediğimi anlamadın boş ver Yorumla judebellingham +1 yıl Peki Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Evet imkanlarım yettiğince kendime herşeyin en iyisini yapıyorum 2 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Tam olarak hayalim değil ama pişmanlıklarım da yok. Daha iyi hale getirmek benim elimde. 1 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Daha farklı yaşamak isterdim ama yapacak bişi yok 1 0 Yorumla
Soran431 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Yaşayamıyorum, imkan yok. Fakir bir aileden doğdum. En büyük şanssızlığım 1 6 Yorumla visnesuyuiciyom +1 yıl Fakir doğdun fakir ölme Yorumla Soran431 +1 yıl Elim kolum bağlı abla, en çok piyango denerim Yorumla visnesuyuiciyom +1 yıl Piyango gerçekten çaresizlikmiş eğitim durumun nasıl mesleğin var mı Yorumla Soran431 +1 yıl Sorma, lise mezunuyum, meslekte yok :( Yorumla visnesuyuiciyom +1 yıl Pişman mısın peki okumadığına sence derslerine çalışsaydın hayatın daha mı farklı olurdu Yorumla Soran431 +1 yıl Konu sadece ders değil, psikolojik problemler yüzünden okuyamadım daha çok... en büyük pişmanlığım böyle bir genetikle doğmam Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır hiç yaşayamadım 0 0 Yorumla
KararsizErkeksi Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Sanırım hayır. Bazen özgür olmak istiyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yaşayamıyorum
Nefes almayı bırakabilirsen istediğim hayatı yaşamış olacağım
Nefes almayı bırakabilirsem istediğim hayatı yaşamış olacağım
Nefes almayı bırakırsan hayat olmuyor ki direkt ölüm
Demek istediğimi anlamadın boş ver
Peki
Evet imkanlarım yettiğince kendime herşeyin en iyisini yapıyorum
Tam olarak hayalim değil ama pişmanlıklarım da yok. Daha iyi hale getirmek benim elimde.
Daha farklı yaşamak isterdim ama yapacak bişi yok
Yaşayamıyorum, imkan yok. Fakir bir aileden doğdum. En büyük şanssızlığım
Fakir doğdun fakir ölme
Elim kolum bağlı abla, en çok piyango denerim
Piyango gerçekten çaresizlikmiş eğitim durumun nasıl mesleğin var mı
Sorma, lise mezunuyum, meslekte yok :(
Pişman mısın peki okumadığına sence derslerine çalışsaydın hayatın daha mı farklı olurdu
Konu sadece ders değil, psikolojik problemler yüzünden okuyamadım daha çok... en büyük pişmanlığım böyle bir genetikle doğmam
Şükür bu halimize diyelm
Kim kaybetmiş biz bulalım
Hayır hiç yaşayamadım
Sanırım hayır. Bazen özgür olmak istiyorum
Nerdee
Hayır
Allah'a şükür yaşıyorum 😊
Yok bea
Çok şükür evet…