Kişilik & Karakter Gördüğünde "gerçek hayatta böyle şeyler olmaz" dediğin şeyler ne? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dizi film ya da okuduğun bir kitapta görüp "gerçek hayatta böyle şeyler yok" dediğin şeyler var mı? 🤧 Gördüğünde "gerçek hayatta böyle şeyler olmaz" dediğin şeyler ne? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Aşk olabilir. film ve diziler de ki gibi aşklar gerçek hayatta olmuyor hiç. 1 0 Yorumla
Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Genel olarak iyi kötü karakterler çok net olur. İzlerken de okurken de bunun detayları hep verilir. Keşke gerçek hayatta da aynısı olsaydı 1 0 Yorumla
gizlisevdam23 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Evli biriyle ask yasamakdi. O kadar buyuk konusdum simdi o askin icindeyim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Derin acılar travmalar 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yaşadıklarım 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Uçmak mesela jdjd 1 1 Yorumla greenmilitary +1 yıl Uçak tarzı şeyleri kastetmiyorum canım değilim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşk olabilir. film ve diziler de ki gibi aşklar gerçek hayatta olmuyor hiç.
Genel olarak iyi kötü karakterler çok net olur. İzlerken de okurken de bunun detayları hep verilir. Keşke gerçek hayatta da aynısı olsaydı
Evli biriyle ask yasamakdi. O kadar buyuk konusdum simdi o askin icindeyim.
Derin acılar travmalar
Suratın.
Yaşadıklarım
Ejderha avı 😅
Uçmak mesela jdjd
Uçak tarzı şeyleri kastetmiyorum canım değilim 😂