Selam ✨ Bu hayatta hayal ettiğiniz ama gerçekte çok farklı çıkan neler var, ya da hayal kırıklığı yaşadığınız, ya da bir şeyi başardıktan sonra bu muydu dediğiniz bir şey oldu.

Selam ✨ Bu hayatta hayal ettiğiniz ama gerçekte çok farklı çıkan neler var, ya da hayal kırıklığı yaşadığınız, ya da bir şeyi başardıktan sonra bu muydu dediğiniz bir şey oldu.

aklıma direkt lise geldi valla. hiç de göründüğü gibi değilmiş dediğim çok şey var ama il sırayı lise çeker herhalde kdnfashbazjkdfj küçükken deli gibi lise dizileri izlerdim lise hayatım onlarınki gibi macera dolu olacak falan sanıyordum ama gel gör ki çoğu lisenin tv dizileriyle uzaktan yakından alakası yok. ha bazıları cidden lise hayatında güzel bir sınıfa deli dolu bir arkadaş grubuna falan sahip oluyor ama şimdi düşündüm de çok da lazım değilmiş sanki dizilerdeki gibi bir lise hayatı da. yine güzel arkadaşlıklar edindiğim ve eğlendiğim bir lise geçirdim ama eğer liseye geçmemişlerden bunu okuyan varsa bilin ki herkesin lise hayatı dizilerdeki filmlerdeki gibi geçmiyor gittiğiniz okula sınıfınıza öğretmenlere ailenize yaşadığınız çevreye göre çok farkediyor
Değer verdiğin sonra dan terk ettiğim insanlar aslında çok boş olduğunu anladım. Çünkü göründüğü gibi olmuyor kimse.. Sadece üzüldüğüme üzüldüm.. Çok boş insanlara gram altın değeri bile vermeyin bırakın gitsin benim gibi kafanız rahat oluyor.. Boş olduğunu da sonradan anlıyorsunuz zaten..
🌸
En net cevabım insanlar. Farklı hayal edersin ama bambaşka çıkar. En büyük hayal kırıklıklarım da hep onlardan gelir.
Kesinlikle
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
İnsanların geneli demek istiyorum. Çünkü birçok insan hep maske takıyor. Göründüğünden farklı davranıyor. Samimiyetten uzak ve yalan barındırıyorlar.
Cevap
7Cevap
Çok oldu. Çoğunlukla bunu insanlar için diyorum.
Hayat ve insanlar diyecektim ama düşündüm de aslında hiçbir şey göründüğü gibi değil.. 🙂
"Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bu fikir, bu hüzünlü dünyadaki en derin gerçektir."
"Görünüşe aldanma; çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir."
"Hiçbir şey kesinlikle göründüğü gibi değildir. Bir olayın tanımını belirleyen yegâne şey, bakış açısıdır."
"Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, karşıtını içinde barındırır."
Büyümek hiç beklediğim gibi bişey değilmiş :) ablama "abla ben ne zaman büyicem çok sıkıldım artık" dediğim günler geliyor hatrıma. Şimdi de acaba ne zaman küçüleceğim gücüm kalmadı artık diyorum..
Teşekkür ederim haklısın :)
Şu herkesle samimi olan insanların aslında göründüğü gibi olmadığını, herkesle çıkar için samimi olduklarını anladım. İnsan sıcakkanlı olur, arkadaş canlısı olur ama herkesle samimi olmaz ya. O güler yüzün arkasında çok başka biri var.
Katılıyorum kesinlikle
Hiç düşünmeden İnsanlar diyorum. Kediler bile daha sevimli geliyor bana. Kapının arkasında cok şeyler dönüyor. Yüzüne karşı maskeli ama maskesi düşünce gerçekten bu insan buymuş demekki diyorum.
İnsanlar deyip biraz duygusallaşabilirdim ama bazı abur cuburlar tahmin ettiğimin tam tersi çıkıyor ve ben nefret ediyorum bundan ha, bir de filmler var.
Bazı insanları dışardan görünce önyargılarım olmuştu ama sonradan sohbet edince düşündüğüm gibi birisi olmadığını anladım.
Gorundugu gibi olan tek bir sey var mı ki herkes hersey bukalemun.
Klişe olabilir ancak öyle. İnsanlar.
O /:
Kadınlar :D
İnsanlar😅
İnsanlar
İnsanlar ve spor
Hemen hemen her şey
İnsanlar
Kadınlar
İnsanlar
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?