Aile & Toplum Hayat hiç ummadığınız yerden patlak verdi mi? İamedyline Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hayat hiç ummadığınız yerden patlak verdi mi?(Şeytan ayrıntıda gizli)Lys ye giren herkese geçmiş olsun. Eğitim sistemimizi esefle kınıyorum. Allahtan o stresi hiç yaşamadım 😂#iamedyline#thequeen Hayat hiç ummadığınız yerden patlak verdi mi? Cevapla Eğitim Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cøsette Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Ezgi bugün Lys çat çut pata küte güm güm yani asff. Fotoğraf ne öyle aaaaa. Patlak vermedi, hepsi patlamamış yerden.:D 1 3 Yorumla İamedyline +1 yıl Hahaa 😂😂 geçmiş olsun kanka😐😐Ahaha vermsin aman 😂 Yorumla Cøsette +1 yıl Amin, Lys geçmiş değil geçirmiş oldu. 😄 Yorumla İamedyline +1 yıl Aahahah 😂😂 Allaah affetsin Yorumla
mavimilenaxx Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Ezgi senin abv dkdşdöfldmskdğfld 2 5 Yorumla İamedyline +1 yıl Ehsgsgsbs 😂😂 Yorumla mavimilenaxx +1 yıl Fotoğrafa sesli güldüm 😂😂 Yorumla İamedyline +1 yıl Bende ehdhehhd 😂 soru hakkım bitti ya akşama kadar sıkılırım ben 😪😂 Yorumla mavimilenaxx +1 yıl Ehuehe ben dışarı çıkıyorum akşam girerim 🐣 Yorumla İamedyline +1 yıl Tamam 😒 Yorumla
Fatihtheboy12 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Verdi de bu kadar beklenmedik yerden değil :DDLysye girenlere geçmiş olsun ben atlattım hepinize bol şans:)) 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Vermedi. çocuğun mahremi ortada yahu. Yiğidin malı meydan da mı olsun? 1 1 Yorumla İamedyline +1 yıl Hayır 😒 Yorumla
orknc Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Geçmiş olsun:) bu arada şeytanın bezide pek sivrilmiş :D 1 4 Yorumla İamedyline +1 yıl Aynen 😄 Yorumla orknc +1 yıl Ben fotoya dikkatli bakamamisim simdi gordum :D Yorumla İamedyline +1 yıl Öhö öhö.😂😂😂 Yorumla orknc +1 yıl :D :D :D Yorumla
imyourkingbitch Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bu kadar vermedi dksjdk nasıl yaşamadın ya? Her fani o sınavı tadacaktır asdf 1 1 Yorumla İamedyline +1 yıl Ben hayatımda hiçbir sınava çalışmadım 😂 zaten lisede adalet okumuştum geçiş yaptırdılar ailem 😒 Yorumla
relaxturk09 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl eğitim sistemi deyince bu caps aklıma geldi:)https://pbs.twimg.com/media/DB-NA3bXoAELl1Y.jpg 1 0 Yorumla
Seaman1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Hiç girmedim ygs barajını gectim gecen sene girmedim bu sene hiç aklıma bile gelmedi djgjfd 1 0 Yorumla
Poyraz5599 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Her daim hayat bu dediğinden boll miktarda veriyor :) 1 0 Yorumla
asabiadam997 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yakın zamanda yaşadım. Hayat bu olabiliyor böyle şeyler 1 0 Yorumla
VPayidar Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Ay vermesin lütfen :) 1 1 Yorumla İamedyline +1 yıl İnşallah 😂 Yorumla
seviyesizcoocuk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Nasil yadamadin o steris 1 4 Yorumla İamedyline +1 yıl Geçiş yaptım Yorumla seviyesizcoocuk +1 yıl Biz hala yasiyoruz Yorumla İamedyline +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla seviyesizcoocuk +1 yıl Tesekkurler Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Onlarda/bizde sanayi ye nazaran iyiymiş 😂 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar