Çokmu insancıllar
Önyargısızlarmı
Değişiklik olsun diyeni kovmazlar
Bu soruda değişiklik olsun diye zaten :))
Önyargısızlarmı
Değişiklik olsun diyeni kovmazlar
Bu soruda değişiklik olsun diye zaten :))
O kööy bizim köyümüüzdüüüür .. O köyde huzur vardır.O kööy doğru söyleyenlerin buluştuğu eşsiz bitki ve yiyeceklerin bulunduğu bir yerdir.Adeta güzellik abidesidir.Dünya nın 7 harikası içerisine girmez.Çünkü 10. köyün güzel olduğunu duyanlar doğru söylerek 9 köyden de kovulmaya çalışacaktır.Bu yüzden her yerde açıklanmaz...10. köyün huzurundan,güzelliğinden faydalanıp rahat bir hayat kurmak isteyenler önce doğru söyleyerek 9 köyden de kovulmalıdırlar.Ancak doğru söyleyerek kovulmak biraz kulağa zor gelir.Sonuçta doğru söyleyeni neden kovsunlar ki? Ama kovuyorlar işte.Cesaretli olarak işe başlayabilirsiniz.İnanın 10 köye ulaşmak hiç de zor değil.Sonsuza dek mutlu bir yaşam süreceğinizi garanti ediyoruz.Evleriniz tapulu olacak.Herkese iş olanağı sürüyoruz.Doğru olan,10. köylü olur.Nüfus cüzdanınızı değiştirmek de bizden.Memleketinizi 10 köy olarak değiştiriyoruz.Yeter ki doğru olalım.
Şimdi belki bu paylaştığım yazı sizin konuyla ilgi olmadığını sanabilrsin ve alakasız olduğunu düşünebilirsin ama bence doğru konuşanların başına gelebilecek bir durumdur.Tecrübeye dayanarak yazıyorum :)...
İdam edilmek üzere olan bir mahkuma:
- Diyeceğin bir şey var mı? diye sorduklarında
- Bu bana iyi bir ders oldu! demiş...
Başka söze gerek varmı bilmiyorum :)
Hayırlı paylaşımlar
Belki de onuncu köye hiç gitmeme ihtimali de dokuz köyden kovulanın. Buna da öğrenilmiş çaresizlik deniyor sanırım.
O söz doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar şeklinde onuncu köyden kovmazlar diye birşey yok.Bilinmezlik yani
Elimi sallasam ellisi derler ya neden 49 yada 51 değilse o yüzden işte oda 8 veya 10 değil dokuz gelmiş dokuz gider yani...:)
Cevap
4Cevap
Yalansız , riyasızların ve sadece dürüst olanların girebildiği bir köydür , bizim köyümüz anlayacağın ... gitmek isteyenlerin bulamadığı gidenlerin hiç dönemediği bir yerdir ...
sağol canımm :)
:D güzel bir soru:D hemen cevaplamak isityorum 10. köy dpgrucu davutlardan oluşuyor muhtemelen:D canım canım ya:))
Onuncu köy kendi içindir :)) Artık susarsın kendi içine dönersin. O zaman da onlar konuş diye çabalara girerler :)
Yalan soyleyenler bile "dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar" sozunun ardına sakladıgı icin 10.koy-un son adı "toplama kampı" olmus, biz oyle duyduk.
niye onuncu köyden kovmuyorlar bende onu anlaymadım.
Çok şükür yalanla işim yok. Köysüz kalırdım Allah korusun :)
10. köy yok sanırım :D
10.köye muhtar oldum.
:D
hayatımın her saniyesi yalan söylerim şuan bile :D(şaka şaka )
onuncu köyde direkt öldürüyolardır kovmadan ya da 10. köydeki insanlar sarhoştur
bazen harbiden doğruluk para etmiyor, gelişine vur gitsin.
10. köy yok tahtalı köy o
10 köy olmadığı için zaten öyle denmiş.
onuncu köyde herkez doğru söylüyor demekki
10. köydeki herkes mutsuzmuş.
Yok öyle bi köy :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar