Beyler sizin için bir kadında en önemli etken fiziksel özellikleri midir? Yoksa
Kişilik özellikleri midir?
Kişilik özellikleri midir?
hayatbossalllacos sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kişilik özellikleri bence zaten bir kadını güzelliğine göre yargılıyorsan sırf dış görünüşü için bakıyorsan senden olmaz, güzellik göreceli kavramdır yeterki iyi niyetli, güvenilir olsun.
kadınların iç güzelliği
domates seçerken bile önce dışına bakarız sonra içine
İçi fos çıkarsa
dışı fos olanı almazsın ama
Dışı bir yere kadar karaktersizin biriyle bir ömür yaşamak çekilir dert değil bence sen ne düşünürsün bilemem
tatlım domatesi şekline göre alırsın baktın içi tırt çıktı bi daha ordan almazsın. İlla aldın diye yiyecek değilsin.
Hahabshsj hep böyle devam mı eder peki bu
Gittiği yere kadar, bazen şekli yamuk olsada çok lezzetli domatesten alırsın ve konserve yaparsın yıllarca yersin o misal düşün.
Daha önce tanıdığım biriyse ve beni etkilemişse dış güzelliğe takilmam ama ilk tanisacagim biriyse dış güzellik önemli
İkisi orantılı olması benim için uygun çünkü bana gelen de öyle geliyor
Eskiden iç derdim dışı önemsemezdim ama yaşımdan mı bilmiyorum hepsi önemli olmaya başladı
her ikisi de ama öncelik olacaksa iç güzellik
Normalin altında birini sevdim 2 sene kadar içini iyi bildim gördüm ama 2 senede baya değişti içi de kaşar olmuş gamsızmış sevmek dışında her şeyi yapmış neredeyse bana maalesef yazıklar olsun
İç güzelliği istediğim gibi bir kız olsaydı keşke. Onu dünyanın en mutlu kadını yapardım. Dış güzelliğinden çok içi önemli.
İç sadeliği dış sadeliği
İnsan olması önemlidir. Karakter..
Kişilik tabi
İlk başta dış güzellik
Herzaman iç güzellik derim ben
ikisi de
İllsş de
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?