Karşı cinste en çok hangisine önem verirsiniz?
Dış güzelliğe
İç güzelliğe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşı cinste en çok hangisine önem verirsiniz?
Ben tabi ki de iç güzelliğe yani karaktere değer veriyorum ama çoğu insan maalesef dışa bakıyor özellikle de kızlar.. yine de değişir. Kimi insanlar karaktere ve kişiliğe daha fazla önem verirken, kimileri fiziksel görünüme daha fazla vurgu yapabilir. Bazı insanlar bu iki özelliği dengelemeyi tercih edebilir. İlk etkileşimlerde genellikle dış görünüm önemli bir rol oynar. Bu nedenle insanlar, karşı cinsiyeti ilk başta dış görünüm üzerinden değerlendirebilir. Ancak zaman içinde karakter ve kişilik faktörleri daha fazla belirginleşebilir. Uzun süreli ilişkilerde, karakter, kişilik özellikleri, değerler ve uyum daha belirleyici hale gelebilir. Dış görünüm önemli olmaya devam edebilir, ancak bir ilişkinin sürdürülebilirliği genellikle içsel faktörlere bağlıdır. Sonuç olarak, karakter mi dış güzellik mi önemli sorusu, insanların kişisel tercihleri, deneyimleri ve değerleriyle ilgilidir. Her birey farklı önceliklere sahip olabilir ve ilişkilerde ideal dengeyi bulmak her zaman önemlidir.
Ama bir insanı ilk görür görmez karakterine aşık olamazsın onu tanıdıkça seversin. İlk görüşte dış görünüşe aşık olunur bence ben böyle düşünüyorum. Zamanla tanıdıkça seversin.
Herkes iç güzellik demiş ama bence samimi bir cevap değil, öncelikle herkes dış güzelliğe bakar fiziğine bakar bir kadını beğenirken ya da bir erkeği beğenirken dış görünüşüne bakarak daha sonra tanımak ve daha sonra iletişim içinde olarak karakterine uygun olup olmadığını anlar, yani kimse öyle ben karakterine bakıyorum diyerek tanışmayı istemez öncelikle güzelliğine bakar öyle dış güzellik diyenlerin birçoğu yalan söylüyor
İç güzellik diyenlere şunu sormak isterim çirkin üstü başı yırtık pırtık pasaklı ama dünya tatlısı bir adam olsa kaç tane bayan bu insanın iç güzelliği güzel diye ilk başta bunun teklifini kabul eder bence hiçbiri insanın önce dış güzelliği daha sonra tanıdıkça da iç güzelliği ortaya çıkar bu bu şekilde olur
Önce dış sonra iç... Bu aslında çok karışık görünse de basit bir konu şöyle düşünün vitrinini beğenmediğiniz dükkana girmezsiniz di mi? Bu da aynı görüntüsünü beğenmediğiniz insanı tanımak istemezsiniz insan tanımak karmaşık ve zordur kimse beğenmediği biri için bu uğraşı vermez Bu noktadan sonrada iç güzellik önem kazanıyor dışının hatrına içi kelek adam istemezsiniz.
Cevap
38Cevap
İç güzellik diyenlere inanmıyorum
Aynen bazen benimde öyle diyen insanlara pek inanasım gelmiyor açıkçası. Sanki laf olsun diye söylüyorlar gibi. Bunu diyenlerin yarısı hatta karşı cinste sadece dış görünüşe önem veren kısım..
Sonuçta iç güzelliği göremiyoruz ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz, öncelik sırası dış güzelliği
Aynen ilk gördüğün insanın dış görünüşü seni etkiler yani hemen aşık olunamaz öyle karaktere iç güzelliğe falan. İç güzelliğini ve karakterini zamanla tanıdıkça görürsün.
hiç kimse dışı güzel olmayanın içinin güzelliğini merak etmiyor.
Aynen öyle bir gerçekte var. Kimse dışı güzel olmayanın iç güzelliğini ne yazık ki merak falan etmiyor ediyorum diyen varsada açıkçası bana pek inandırıcı gelmiyor bu.
Ne gerçek böyle ama ego diye bir gerçekte var. Ortalama güzellikte bir kızla konuşmaya kalksam havasından yanına yaklaşılmiyor, ondan çok çok daha güzel birine bakıyorum ne ego var ne havası var insan gibi muhabbette ediliyor. Neden diğerinin egosuyla ugrasiyim ki
Çoğunluğun iç güzellik diyip dışını beğenmediğine hakaretler yağdırması.. Neyse benim önceliğim iç güzellik. Ama bu dış görünüşün önemsiz olduğu anlamına gelmez
Göz görür. Gönül beğenir.
İlk önce göze hitap edecek ki tanımak için bi fırsat oluşsun. İlişkinin devamı için ise iç güzelliğine bakılır.. diye düşünüyorum
Ne kadar da iç güzellik desek ilk göze çarpan dış güzelliktir bu sebeple dış güzelliği ilgimizi çekmiyorsa pek tanışma taraftarı olmuyoruz bence insanların çoğu böyle
Bence güzellik iç ve dışın bütünüdür. İç güzellik bir enerjidir. İnsanlar auralarını yayar çevresine.
Negatif aura yayan bir insan ağzında kuş tutsun ya da kainat güzeli seçilsin çirkindir.
İkisi de önemli. Dış görünüşünü sevmediğim birini tanımak istemem. Tanıdıktan sonra da iç güzelliği de önemli tabi ki..
Genellikle iç güzelliğine ama dışınada bakarız aşırı olmasada ruhlar aleminde yasamiyoruz çünkü ama öncelik kişiliği karakteri
Kalbinin ve karakterinin güzelliğine önem veririm
Aynen bende öyle. Kalbinin güzelliğide çok önemli benim için. Bir insanın dış görünüşüne aşık olursun ilk görüşte ama iç güzelliğini gördükçe daha çok aşık olursun.
Tanımıyorsam içini bilemem, bu durumda dışına bakarım ama tanıyorsam iç güzelliği daha önemlidir.
Her ne kadar içten içe dış güzellik istense de emin ol içi güzel olmadığı sürece o dışın pek de bi önemi kalmıyo.
O kadar samimiyetsiz yorumlar ki nah ic güzellik ben şayet gözüme hitap etmesi lazım hoşuna gitmediğim birisiyle sevgli olmam
İç güzellik çünkü duygusal zihinsel karskteristik yapısı dış dünyayı ona göre etkiler ve kendini ona gmre şekillendirip donanımlandırır
Valla eğer yakışıklı ya da sıradan birisi olsaydım dış güzelliğe önem verirdim diğer herkes gibi. Ama çirkin ve tipsiz olduğum için dış görünüşü benim için önemli değil, kalbi güzel olsun zira bende çirkinim 😂😂
İçi beş para etmiyorsa dışı dünya güzeli olsa kaç yazar ya..
İkisi bir bütün iç dış diye ayıramam.
İç, ama içi de güzel çıkmıyor bunların. Nasıl iş anlamadım hem çirkin hem pis ruhlular 😂
Eskiden guzellige bakardim. evlenince zeka nın daha önemli oldugunu anladim
İç güzelliğe tabiki ama dış güzellik olmadan iç güzelliği bilmeye çabalayanı görmedim...
İç güzelliğe önem veririm
Dışı güzel olupta içi güzel olmayabilir
iç dış ikisi bir arada olursa lokum olur. Bundan bulamazsan dışla idare edersin...
kimse iç güzellik diyerek kendini kandırmasın, teşekkürler
Önce özü kişiliği güzel olsun, dış görünüş halledilir.
Milyon kere dis guzellik, napayim ic guzelliginizi yav
dış güzellik bir yere kadar ya kafalar falan uymadıktan kalbi güzel olmadıktan sonra
Ic güzelliğini farkettikce karşımdaki herkesten daha guzel gelmeye basliyor gözüme.
İç güzellik. Çünkü "dışı seni içi beni yakar" cinsinden çok insan tanıdım
Ezilmedim ama çevremde gördüğüm insanlar böyleydi
Alakası yok
Aksine umursamaz bir insanım
Öyle olsun
Sen dışını beğenmediğin meyve sebzeyi bile almazsın
benim için iç güzellik abartılacak kadar önemli değil yani sinir bozucu olmasın bu kadar diğerleri çok önemi değil
En önemlisi iç güzellik elbette ama insan yanınada yakıştırmak ister
Sonuçta dışı dikkatimi çektiği için tanımak isterim
Dışı güzel olmayanın içi çok umurumuzda değil yalan atmayın
iç güzel olanın dışı zaten güzel oluyor göğüsler kalça vajina hep elbisenin içinde sonuçta :)
ic guzellik dediginiz
ic camasirlarimi
Dışını görürsün bilebilirsin bellidir ama içini bilemiyoruz sonuçta iki yüzlü insan çok bir gün bakarsın belki melek gibi görünür başka gün şeytan
Dışını beğenmediğiniz birinin içini merak etmezsiniz.
İkisinede önem veririm ama öncelik iç güzellik
Ölene kadar iç güzellik
İlk izlenimde dış güzellik elbette
dışıda içide güzel olsun
İkiside olsa iyi olurdu
dış güzellik geçici, iç güzelliği baki.
Önce dış demeyen herkes yalancı gözümde
%30 dış %70 iç güzellik
İkisine de
Önce dış sonra iç güzellik.
dış güzelliğe😀
İkisi de değil aslında genital güzelliğe