İç güzelliğe mi önem verirsiniz dış güzelliğe mi?
İç güzelliğe
Dış güzelliğe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İç güzelliğe mi önem verirsiniz dış güzelliğe mi?
Benim için karakteri önemli tabi ki de. güzel olsa ne olur ki. günümüzde zaten çoğu kadın tipe bakarak seçiyorlar. sonra da karakteri boş çıkınca 2 ay sonra ayrılıyorlar ya da takıntı saplantı haline getiriyorlar..
Yani kimisi için dış görünüş çok önemli kimisi için ise iç güzellik. Bir insanın karakteri güzel olsunlar bence her şekilde gerisi yola gelir diye düşünüyorum ben.
Güleryüzlü küfretmeyen makyajı az yapan ya da hiç yapmayan dekolte giymeyen alkol sigara kullanmayan hanımefendiler bana güzel görünürler ben de onlara sevdikleriyle mutluluklar dilerim. 😊
ic güzellik derken ben adamlığa bakıyorum, adamlık onemli cunku insanin icinde olan bir sey. sonradan pek kazanılmıyor. ondan sonrası da dis gorunusu de biraz derli topluysa biraz da elektirik alıyorsam olur bu is
Aynen dış güzelliğin önemli olduğu kadar bence iç güzellikte önemli. Bir insanın sadece dış görünüşü ile ilişki ilerlemiyor ne yazık ki. Kalbininde güzel olmasını iyi olmasını isterim ben...
Cevap
11Cevap
ikisi neden olmuyorda ayirmişin, hepsi gerekli ikisindende isterim :D
Aynen hem dışı güzel olsun hemde içi. Ama maalesef öyle insan kalmadı artık. Dışı güzel insana bakıyorsun tam tersi kötü biri çıkıyor. Yani herşeye dış görünüş ile yaklaşmamak lazımm.
Dış mı desem iç mi desem dolma içi mi desem dışkı mı desem kediye iç dış parazit yaptırmış mıydım yoksa unutmuş muydum bilemedim
İç diyen yalan söylüyodur. Ama iç güzel olmadıkça da dışın güzelliği beş para etmez.
ilk görünüşte diş güzellik etkiler. içinde ne sakladiğını bilemem.
Ama zaten gözlerinden vucut dilinden konuşmalarindan aşağı yukarı içindekiler dışarı vuruyor.
İç güzellik istikrarlı olarak etkileyen bir şey
İçinde insaf olmayan biri etkilemez
İç güzellik dışı da olsa iyi olur
İçi dışı bir olana
Önce dış dikkat çeker, sonra içini tanırsın.
dış sonra iç
Aynen dış güzellikte çok önemli aslında. Zaten bir insanı tanımadan önce iç güzelliğine vurulmuş olamazsın henüz yeni tanıyorsun çünkü. İlk önce dış güzelliğine vurulursun sonra dış güzelliğine.
iç diyen kimseye inanmam
İkiside bence.
aslında ikiside
%51 iç
İç güzelliği dışına yansıyan kız idealim
dominant olması etkiler
Zekâ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?