Selamlar. Herkesin bir güzellik anlayışı vardır muhakkak ve dışa da içe de bakıyoruz kendimizi kandırmayalım.. Tabi ki görsel olarak beni cezbetmesi gerekir karşı tarafın ama içinin de dolu olmasını tercih ederim.. Dünya güzeli olsa da karakteri ve duruşu olmayan biri boştur.. Keyifli akşamlar..
Bu soruya çok yere gider ama. İç güzellik, güzel ahlaktan geçer. Ama dış güzellik.. Herkese göre değişiklik gösterir.
Fit
Bakımlı
Canlı
Bu özelliklere sahip biri alımlı ve hoş olabilir. Ama birine göre sarışınlar, birine göre kumrallar daha güzeldir. Benim güzellik anlayışıma göre de iyi kalpliler güzeldir. 'Ne yani dışı çok kötü görünse bile mi?' diyebilirsiniz. Ama dışı pörsümüş bir elma diğer elmalardan daha doğal ve sağlıklıdır. Tıpkı el değmemiş kalp güzelliği gibi.
Ben bu yüzden iç güzelliğe önem veririm. Kimyam tuttuysa dışına bakarım. Yani dış güzellik sonraki meseledir benim için ๑
İlk önce tabii ki beni kendine çekebilmesi için dikkatimi çekmesi için dışı önemli ama artık yani bir kere ilgimi çektiyse dışı pek önemli değil açıkçası içine bakarım şimdi yalan Söylemeyeceğim benim için sadece içi önemli değil demeyeceğim çünkü dışı da çok önemli açıkçası ilgimi çeksin ki onun için merak edeyim dışı ilgimi çekmeyen birinin içini merak etmem
Söz konusu aşk ise önce dış güzelliğine bakarım. Aşık olduğum adamla oturup ömür boyu bacı bacı sohbet etmeyeceğim için dışının beni çekmesi ilk şartım. Arkadaş için ise ilk şartım iç güzellik
Dış güzelliğe bir noktaya kadar önem veririm. İnsanın gözü bir noktadan sonra dış güzelliğe doyuyor ve karşı taraf iç güzellikle de çekici gelmiyorsa, elde var sıfır.