Kişilik & Karakter İnsanların verdiği tavsiyeleri dinler misiniz yoksa kafanıza göre mi hareket edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gıcık olunca ben. Dinlerim Dinlemem Kişiye ve duruma göre değişir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanların verdiği tavsiyeleri dinler misiniz yoksa kafanıza göre mi hareket edersiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eğer bir kararsızlık yaşıyorsam dostlarımın fikirlerini dikkate alırım. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Dinlerim tabii ama sadece dinlerim. Kafamın dikine yanlış olsa da gitmeye bayılıyorum. 1 0 Yorumla
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Peygamverimiz çevrenizdeki insanların dinleyin diyor amaç sadece fikir edinmek tecrübelerinden yararlanmak 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tavsiye elbette dinlerim. Boş değilse tabi 😅 Ama uygular mıyım? Hayır. Kendi bildiğimi yaparım yine :d 1 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde herkesin fikrini alır yine kendi dediğimi yaparım 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Batarsam kendi yanlışımla, çıkarsam kendi doğrumla olsun 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tecrübesine hayat görüşüne değer verdiğim biriyse dinlerim 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. cevremde iyi tavsiye verecek birini bulamiyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tavsiyelere pek kulak asan birisi değilim 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Dinlemem çünkü benim aklım bana yetiyor. 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kısmen dinlerim oda mantikliysa tabi. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mantikliysa dinlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eğer bir kararsızlık yaşıyorsam dostlarımın fikirlerini dikkate alırım.
Dinlerim tabii ama sadece dinlerim. Kafamın dikine yanlış olsa da gitmeye bayılıyorum.
Peygamverimiz çevrenizdeki insanların dinleyin diyor amaç sadece fikir edinmek tecrübelerinden yararlanmak
Tavsiye elbette dinlerim. Boş değilse tabi 😅 Ama uygular mıyım? Hayır. Kendi bildiğimi yaparım yine :d
Genelde herkesin fikrini alır yine kendi dediğimi yaparım
Batarsam kendi yanlışımla, çıkarsam kendi doğrumla olsun
Tecrübesine hayat görüşüne değer verdiğim biriyse dinlerim
cevremde iyi tavsiye verecek birini bulamiyorum
Tavsiyelere pek kulak asan birisi değilim
Çoğu boş çıktı.
Dinlemem çünkü benim aklım bana yetiyor.
Görmedim
Duymadım
Bilmiyorum
Dik kafalıyım kafama göre..
Kısmen dinlerim oda mantikliysa tabi.
Mantikliysa dinlerim