Size verilen öğütleri, tavsiyeleri dinler misiniz?

genel olarak pek değil :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ülkemizde boş konuşan insandan bol bir şey yok. Eğer tutup onların verdiği aklı değerlendirirsem bu sefer bendeki olan da gider. O yüzden aralarındaki en mantıklısı ölçer biçer ona göre değerlendiririm
Mantıklı gelenleri bi ölçerim ama yine kendi bildiğimi okurum öyle daha güzel
Kimin verdiğine bağlı. İşinin ve konunun ehliyse dinlerim. Değlse dinlemem
Bana verilen öğütleri tavsiyeleri dinlerim
Dinlerim ama uygulamam.😃
Her önüne gelenin öğütünü dinlesek kendi fikrimiz ve düşüncemizin ne hükmü kalır ki?
Tamam söyleyen söylesin lakin son kararı da yine kişi versin. Şimdi der ki onu yapma sana çok faydası yok ama bir bakıyorsun yapma dediği şey kıymete binmiş oluyor o yüzden gözlem ve analiz yapmak en sağlam adımdır.
Genelde o kişiler haklı çıkıyor 😂 sen bir sürü şey duyuyorsun, inanmıyorsun sonra bir bakıyorsun cidden öyleymiş. İyi insanlarla yolumuz kesişir umarım 🌸
Gerçekten bilgisine ve tecrübesine güvendiğim kişilerin öğütlerini elbette dinlerim. Bilhassa bazı konularda ben gidip danışırım. Akıl akıldan üstündür.
Dinleseydim şu anda 1 arabası, belki 1 evi olan, evli, muhtemelen 1-2 çocuğu olan standart bir 657 sayılı kanuna tabii devlet memuruydum. Dinlemedim, asla da dinlemem.
Alanında uzman veya tecrübeleri olan birisi değilse bir kulağımdan girer ötekinden çıkar. Dinlemem ama ayıp olmasın diye dinlemiş gibi yaparım.
Dinlemede sıkıntı yok.
Ama uygulamada burnunun diki daha tatlı ve yaşanılası geliyor.
Dinlerim ama uygulamam :)
Yani genelde babam annem verir dinlemeye çalışırım en azından
Tabii dinlerim. Ama baktım saçmalıyor sözünü keserim direk.
Sadece ailemin tavsiyelerini dinlerim diğerlerini dinlemis gibi yaparım 😁
Asla kimsenin lafıyla hareket etmem bir kulaktan girer diğerinden çıkar bu kadar 😂☺️
ya insanların ne dedikleri genelde umrumda olmaz bu hayatı ben yaşıyorum öğüt veren insanlar değil hatalarından ders çıkarmayı bilen bir insan olduğum için hata yapmaktan korkmuyorum hatta hata yapmayı seviyorum en iyi doğru yola çıkmamı sağlıyor
Sadece erkekler mi aynı şeyleri pek çok farklı kişiye söylüyor sanki? :D Kızlar da aynısını yapıyor.
Kimse öğüt vermiyor ki herkes aşağılayıp sindirerek öğütmeye çalışıyor adeta...
Eğer benden daha fazla bilgiye sahipse değerlendiririm..
Bir kulağımdan bile girmez
En İyi Erkek Görüşü