"Mutlu bir hayat bile bir ölçü karanlık olmadan olamaz ve hüzünle dengelenmeseydi mutlu kelimesi anlamını kaybederdi.”
"Carl G. Jung"
💯👌🏻💙

"Mutlu bir hayat bile bir ölçü karanlık olmadan olamaz ve hüzünle dengelenmeseydi mutlu kelimesi anlamını kaybederdi.”
"Carl G. Jung"
💯👌🏻💙

Hayır geleceğe dair umudum yok ama yine de çabalıyorum zaten önemli olan da bu insanın umutsuz olmasına rağmen sonuna kadar denemesi ve vaz geçmemesidir
👏🏻👏🏻👏🏻
Bilmem hiç düşünmüyorum, Ben her zaman için Allah'ın takdirine göre yaşayan birisiyim. Elbette bazı zamanlar içime böyle bir karamsarlık kapsıyor, üzülüyorum ya da aklıma başka düşünceler gelebiliyor sonrasında, Allah'ım nasibinin hayırlısının ne olacağını düşünüyorum benden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum.
Televizyonu açıyorum Gazze'de öldüreceğim çocuklar görüyorum, ülkemizde olan yoksul insanları görüyorum, sonrasında da şükredip isyan ettiğim için pişman oluyorum.
✅✅👏🏻
Öldürülen çocuklar olacaktı Bu sesli klavye
Anladım ben😌
Çok teşekkür ederim
Rica ederim☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim✨
Geçmişe de geleceğe de çok bakmamak lazım bence. Ben onda kalmayı tercih ediyorum anı yaşayıp hakkını vermek Kaliteli yaşamak önemli bence O kafadayim biraz.
Anksiyete sana uzak kalacaktır epey💯👏🏻👏🏻
Ya şöyle bir durum var geçmişle alakalı çok fazla yapabileceğimiz bir şey olmuyor geçmiş hiçbir manada hiçbir yerde bir değeri yok sadece şu var iç rahatlığı önemli geçmişe takılmamak için geçmişin birazcık belli bir nebze de iyi olması gerekiyor ben kimseye zarar vermedim hayatım boyunca kimseye bir yanlışım olmadı o yönden şanslıyım açık kafam rahat. Ama hayat dünya şey değil yani cennet değil zorlukları sıkıntıları herkeste olması gereken şekilde oluyor ve burada önemli olan bunu nasıl değerlendirdiğini veya nasıl tepki verdığin oluyor bunu değiştirme şansın yok. Çünkü herkes sıkıntı yaşıyor yani herkes şikayet etmek zorunda çünkü hayatın tabiatı biraz böyle.
ve şu var geçmişte kahraman olan yarın çok yanlış bir insan olabiliyor dost olan düşman olabilir düşman olan arkadaş olabilir iyi olan kötü kötü olan iyi olabiliyor ondan sonra geçmişi hiç kimse bakmıyor yani sonuç olarak geçmişin hiçbir önemi olmuyor.
Gelecek desen gelecek muamma bir durum yani gelecek hiçbir şey bilmiyorsun deprem oluyor yapay zeka var corona desen var yani gelecekle alakalı hiçbir şey bilmiyoruz uzay desen var hani ne düşünürsen düşün kaygılandığın şeyler yanlış çünkü başka kaygıların olsa belki uzayla alakalı kaygı duyman gerekiyor ama sen şu an hala parayla alakalı kaygı duyuyorsun ama belki 3.03 sene sonra bile yok belki üç ay sonra para yok ne olacağı belli değil belki savaşa gireceğiz savaş diye kaygılansam belki savaş hiç olmayacak Belki sadece siber savaşlar olacak. Yani
Yapacak bir şey yok mecbur anda kalmak daha mantıklı
Tabiki gelecek silsilesi düşün düşün bitmez zaten👍🏻
Umudu olmayan insan ölüden farksızdır çok şükür ben hiç bir zaman kaybetmedim evet gelecekten umutluyum.
☀️🍀
Cevap
17Cevap
Umutlu olmayı sevmiyorum çünkü umutlu olmak mutluluğu geleceğe ertelemek gibi geliyor, anda yaşayıp planlara odaklanmak daha sıradan ve rahat hissettiriyor
Anda kalmak💐
Umutlu olup beklentiye girmektense geleceğin bana getireceği ya da benden götüreceği her şeye hazır olmak daha makul ve mantıklı geliyor.
👏🏻💯💯
Umut öldü
Hani demiştim ya hayaller mi gerçekler mi diye işte gercekler umudu ve hayalleri bitirdi
Gercek can acıtabilir bazen ama pes ettirmemeli☀️💪🏻
Evet her zaman umutluyum. İnsan umudunu kaybedince her şeyini kaybetmiş olur. Hayatta her zaman bir umut vardır. Önemli olan inanmak✨️
Aynen öyle başlangıc inanmakta🌺💐
pek değil. bi hayalim yok beklentim yok umut edecek bir şey de yok
Akışa bırak✅🍀
Umutluyum ama Türkiye'nin durumu biraz sisli yapıyor önümü. :D
Dünya öyle genel olarak😌👌🏻
valla ben elimden geleni yaparım her şeye rağmen mutluyum gerisinin bir önemi yok benim için
👏🏻👏🏻☀️
Umut olmadan yaşanır mı bence yaşanmaz o yüzden umutlar hep var 😇
Harika💪🏻☀️☀️
Hayatta kalmaya çalışıyoruz işte. Kötü bir devirde doğduk maalesef
Mücadeleye devam💪🏻☀️
Bu ülke de bu ekonomi ile değilim. Önümüzdeki 50 yıl ne olacağı belli değil.
✅💯
Yaşadıkça umut bitmz
✨☀️
Yokkk aslaaaaa kotuye gidio hersey
Her karanlığın aydınlığı var☀️
Beni bulmuo ama
Geleceği değil bugüne odaklıyım.
Anda kalmak🌺
Umutluyum inş umutların boşa çıkmaz
Umarım💐
Geleceğe dair her zaman umudum var
☀️☀️💐
İçimde ufak bir umut var aslında
Umutlar yeşerdikçe büyür🍀
Güneşli günler görmüyoruz ki nasıl yeşerecek 😅😅😅
İç dünyanda olacak o ahahah😂😂
Bende onu diyorum kimse yüzümüze gülmüyor bir güzel gülüş olsa iç dünyamız aydınlanacak 😂😂
Gülenlerin videosunu izlemeni öneririm bol bol etkili yôntem☺️
Şu anda sadece ana odaklanmış durumdayım
Anksiyeteden uzaksın💯👏🏻
Hiç işim olmaz valla
👏🏻👏🏻
Umudumuzu kaybetmedik
💪🏻☀️
valla yolun yarısını da geçtim zaten
Devamı gelir☀️💪🏻
yok bee yeter :)
☺️☺️
Sizden umutluyum ama evlatım