Ben güzel günlerin varlığına inanmıyorum dersem düşerim. O yüzden varlardır umarım. Her şey küçük bir kız çocuğunun dünyaya gelişi ile son bulacakmış gibi geliyor ve bu beni umutlandırıyor.
Sizde durumlar nasıl?

Ben güzel günlerin varlığına inanmıyorum dersem düşerim. O yüzden varlardır umarım. Her şey küçük bir kız çocuğunun dünyaya gelişi ile son bulacakmış gibi geliyor ve bu beni umutlandırıyor.
Sizde durumlar nasıl?

Merhaba,
Evet geleceğime dair umutluyum, çok şükür. Umut Allah'tan ümitsizlik şeytandandır. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır, yapabiliriz!
Bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacaktır!
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader. İzdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Hayat yaşantımız yaptıklarımız üzerine şekillenir...
Allah gönlümüze göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın çok çok amin
Amin amin inşaAllah canım benim 😅 Her türlü her yollu her halükarda çok fena çok pis 😅
Ben geleceğe dair umutlu değilim pek ama zaten umutlu olmaktansa mücadele etmek daha önemli benim için çünkü umut insanı hayal kırıklığına uğratır mesela beklenti içine girersiniz o beklentiler boşa çıkarsa daha kötü olur
Bu yüzden de aslında beklenti içine girmektense bence olumlu da olsa durum olumsuz da olsa insan her zaman vaz geçmemeli ve inatçı olup devam etmelidir
ben öyle yapıyorum kendi hayatımda çünkü bir şeyi istiyorsam gerçekten. hiç umudum yoksa bile kendime güvenip o şeyi başarmak için deniyorum.. bu yüzden de her zaman denenmeli bir şey.
Umut inanç aşılar inanç mücadeleyi kamçılar. Bazıları gerek duymaz o ayrı.
Cevap
1Cevap
Her ne kadar olmasam da Allah'tan ümit kesilmez
Allah var gam yok
Gelecege dair bilmem ama her zaman bir umut kırıntıları vardır diye düşünüyorum
Bir insanin Rabbi varsa Umutlarinin en güzeli vardır
Her şey Allah'tan en güzel umut teslimiyettir de işte 😅
E devami var sanki
Devamı yangın bol bol ateş 😅
Ne konuda anlamadimki
Eeeeevet herşeyin üstesinden gelicek güce ve kudrete sahip oldugumu biliyorum çünkü.
Tuttuğunu koparırsın sen
Bi tek ben mi çocuk istemiyorum. Ben huzurlu olayım yeter. İlerde de olacağıma inanıyorum
Bilmem belki başka istemeyenler de vardır ama bende sıradan bir çocuk istemiyorum kız çocuğu istiyorum😍
*😅
Ben sadece eşimle mutlu huzurlu olayım yeter ya. Çocuk yapsam da max 2 tane
Tabi ki önce mutlu huzurlu olmak daha önemli ben öyleymişim gibi farz ederek onu meyvelendirdim 😅
İnşallah nasip olur 🤲🏻
Amin saol Allâh herkeşin gönlüne göre versin
Açıkçası yolun sonu görünmüyor... geleceğe de falan baktığım yok.. Gün bitsin yarina Allah kerim
Yolun sonu kara toprak. carpediem 😂
Hava bugün güzel iyisin aslan parçası
Evet kapalı ve esiyor püfür püfür miss
Aklima direkt sen gedin garibim bugun rahat edecek😂
Son derece hem de. Mevcut hali devam ederse ki eder oldukça güzel olur.
Ne güzel sevindim iyi olmasına
Bireysel olarak evet, toplumsal olarak hayır..
Her şey olacağına varırmış yaşayıp göreceğiz
Ben düşeli çok oldu...
Ve henüz ayağa nasıl kalkılır bilmiyorum
Tevekkül
Maneviyatım düşeyeydi iyiydi
Evet çünkü kendimden umudum var.
Kendine inanman güzel
Şu gidişatta pek umudum yok açıkcası
Tekrar bi bak ya belki kıyıda köşede kalmıştır 😅
Degilim
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?